canım çok zor allah yardımcın olsun anlayışsız insanlarla uğraşmak gerçekten zor hele elti görümce kayınvalide ama sabretmek zorunda kalıyoruz birşeylere hamilesin bak takma kafana bebişinde üzülür sonra. kirada da otursan yine ses geliyo gürültü ben sitede oturuyorum üst katımda 2 tane genç çocuk var nasıl kavga ediyolar bize kadar geliyo sesi. ama birşey diyemiyon işite boşver herkesin kendi terbiyesizliği sen eşinle mutlusun önemli olan bu keyfini çıkar evliliğinin hamilesin de ne güzel. sadece sabır cenabı hak karşılığını veririr.
allah sabir versin o kadini bogasim geldi..kim oluyosunda sen böle bi beddua ediyosun..allahindan bulsun vicdansiz
tesekkur ederım cnm hala aglıyorum ınankı.bırazdan esım ısten gelecek benı bole gormemesı lazım ama elımde degıl.esım herseyın en ıyısını hakedıyor...onu cok sevıyorum...sabır versın rabbım bana bıze coook ıhtıyacımız var...
Destegınıze ıhtıyacım var.bende bı eltı varkı sormayın.6.5 aylık hamıleyım.alta bız oturuyoruz ustte onlar.kaynımlada onunla da gorusmuyoruz.onun yuzunden abı kardes arası acıldı.cok anlayıssız ınsanlar.herzaman gurultu ederler.az oncede yıne malum terbıyesız seslerını duydum sıddetlı bı sekılde.daha fazla dayanamadım muzık actım yuksek ses. en fazla 10 dk.muzık kendılınden kapandı.bunlar kavga etmısler sanırım.bende esımı aradım dedım bn bole bole yaptım o da bana kızdı nıye onlara uydun dıye.zaten anlayıssız ınsanlar dedı.cık dısarı gez onları duyma dedı.ılla kavga mı edelım dedı.en fazla 10 dk kızlar ya.sırf ıgrenclıklerını duymamak ıcın.bır yandanda bulasık yıkıyordum.ıyıde kızlar evde ıs yapıyordum ya.valla sınırden hala aglıyorum allahım yuce rabbım dusmanımın basına vermesın.kırada oturacak durumum da yok.sadece esım calısıyor.mecburum yanı katlanmaya.bu satırları zor yazıyorum ınanın.esımle cok mutluyum hıc bı sorunum yok ama rabbım sabır versın.allahım kurban oldugum kımseye vermesın bole seyler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?