Kzlar sinirim ok bozuk.

bak bu msjında yazıyor canım
daha sonra yazmıs

Canım doğum günün kutlu olsun
En tepki tepkisizlik
Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin

....duası kabul olsa gökten kemik mi yağarmış ne

biraz sesli müzik dinlemişsiniz yani ne olmuş ki ,anlayamadım :lepi:

doğum günün kutlu olsun canım

onu görmezden gelmek,umursamamak lazım

kafana takıp kendini hırpalama

kötü söz sahibine aittir dönüp dolaşıp onu bulur

sen hiç canını sıkma

Öncelikle doğum gününüz kutlu olsun opuyorumnanaktan
Eltiniz için bence yorum yapmaya bile değmez. Hamile bir kadına o şekilde beddua eden bir insanın kalbi kapkaradır bence. Size tavsiyem onu görmezden gelin. Belli ki sizi rahatsız etmek için kasıtlı yapıyor. Üzülüp bebeğinizi de üzmeyin ki eltiniz istediğini elde etmiş olmasın. Böyle insanlara verilebilecek en iyi ceza onları yoksaymaktır.

allah ona öyle bi bela verir değil kucağına karnına alamaz bebeği...
ne demek bela okumak yaa.
onda da nasıl koca var ki bu şekilde bela okutturuyor..
ben 7 el öte için bie kızdığımda bela okuyamam eşim bildiğin ağzıma eder yani...bela okumak çok köü bişi..boşver takma onlar yokmuş gibi davran...kendini bilmezin teki olduğu buradan bile belli oluyor.sen karnında ki çocuğunu düşün.

bence de eşinle aran iyiyse gerisini boşver ,hem o terbiyesiz kadının seviyesine düşme görmezden gel ,zaten beddua döner dolaşır sahibini bulur takma kafana.

kaynana elti görümce akraba cart curt altlı üstlü oturmak..
işte en büyük felaketlerden biri gibi geliyo bana.
sorun çıkmaması mümkün değil.ne kadar zor oluduğunu tahmin edebilyorum.
keşke imkanınz olsaydı da başka eve çıkabilseydnz.
biraz sabır ve zamanla bu günleri atlatmanızı diliyorum.
inşllh Allah yardmıncn olur,onlara sakın aldırma yoklarmış gibi düşün boşver.
sen bebişine odaklan..

valla zor bi durum.. benim üst kattakilerinde sesi geliyodu öyle.. gece uyanıyodum seslerine oderece yani.. çok rahatsız edici bir durum... resmen terbiyesizlik.. ben bu yaşıma geldim hiç böyle bişey yaşamamıştım.. düşünsenize evde misafiriniz var ve yukarıdan "...... " tepkiniz ne olurdu?? siz bence normalini yapmışsınız..utansınlar yahuu.. onlar zevkini yaşarken siz kızarıp bozulacak sinirlerinizi bozacaksınız.. edepsiler.. terbiyesizler.. özeli olmayan insanlar.. çıksınlar sokağa baride köpekler gibi... tövbe tövbeee!!!!

nice senelere dogum günün kutlu olsun,
aldirma kapa kulaklarini kötü sözlere,
itin duasi kabul olsa gökden kemik yagardi
bedduasi kendini bulsun....

Aman Allahim one bicim bedua oyle Allah onu oyle bir cezalandirirki gorur gunu hicmi Allah korkusu yok bu kadinda boyle bedualar ediyo uzme tatli canini bosver bela doner dolasir sahibini bulur terbiyesiz sinirim zipladi ya

o insan müsvettesni düşünmeye bile değmez hamile bir insana o şekilde beddua edilir mi.. hamilelik en hassas dönemidir bayanların. bir de 3 aylık gelin demşsin. ee maaşllahh bunun 3 yıllık halini düşünemiyorum bile...

keyfinize bakın adam yerine koymayın.

CANIMCIM
sakın uzme kendını
bak o beddua o yaratıga oyle bı donecek ki
sen bıle keşke donmeseydı dıyeceksın
Allah'ın adaletı bulacak
sakın uzulme bak burada ben bıle uzuldum kıyamam sakın sen akıllı bır kadına benzıyorsun, boyle ınsan musveddelerı ıcın kendını harap etme tamammı tatlımm

kızlar hepınıze cooooooook tesekkur ederım.kusura bakmayın hepınıze ayrı ayrı yazamadım.ben zaten allaha havale ettım onu.kocasına gelınce o da aynı onun gıbı.bu gelın esıme kufrettı o...cocugu dedı kocası geldı abısınden ozur dıleyecegıne benı kotuledı.esımde restı cektı.hıc utanmaları yok.kaynım sızde oyle bagırın demıs.hanı anladınız sız onu.dahada uzulmuyorum.allaha sukur ıyı bır esım var huzurlu bır evlılıgım.e kısmetse bebegımızde gelıyor.allaha sukurkı bu hayatta cok ıyıde ınsanlar var.bısuru arkadasımız var.cok gıder gezerız onlarda gelır.evım hıc bos kalmaz.eltımın kapısını kımse acmaz bıle.sevmez zaten mısafırıde cocukları da hayvanları da.neyse kaynanayla oturcak.durun kaynanam gelın gorcek daha.suan kızında hele bı gelsın yazarım sıze.kaynanam bana bıkere bıle kzım demedı hep onu ovdu bana.neler yasadım ben.cok sabırlıyımdır.rabbım karsılıgını verıyor bılıyorum.gercekten hepınızı opuyorum coooooook sagolun....

ah ah seni çok iyi anlıyorum senin yaşadıklarının aynısı hatta fazlasını yaşıyorum ben.en altta kaynana(nefret ediyorum),ortada eltim kendisi iblisin tekidir.en üstte ben.artık yaşamak bile istemiyorum bıktım bu hayattan

cnm oncelıkle allah yardımcın olsun.ben daha nler neler yasadım bı bılsen.ama esımın destegını arkama aldım yuruyorum dunya umrumda degıl.kaynana zaten benı hıc sevmedı agzımla kus tutsam yaranamadım kadına.artık alıstım.ne kadarlık evlısın cnm sen?ben 2.5 senelık evlıyım esın destek verıyorsa sana hıc umursama onlar yokmus gıbı davran.cunku onları takıp uzuldukce onların keyfı gıcır.bosver muhatap dahı olma.zaten bu kaynanalar bıgun gelıyor en ıstemedıklerının elıne yanı bıze dusuyolar.pişman oluyolar ama ne care.seneler gecse bıle ınsan unutamıyor yaptıklarını onların.neyse cnm bnm allah sabır versın yardımcın olsun.hayattan bıkma onların ıstedıgı de zaten bu.kocanı ıyı tut gerısı bos.hoscakal....

8 yıllık evliyim canım.eşimin desteğini çoğu zaman görüyorum ailesinin ne olduğunu biliyor çünkü ama bazen bana inat öyle şeyler yapıyorki.annesiyle 2 aydır konuşmuyordu bugün tartıştık inadına annesine gitti halada gelmedi.çıldırcam artık gelince nolcak bakalım.

cnm sakın ol.ınsan ıstemıyor ama napsı aılesı ıste.bende sana ılk mesajı yazdıgımda esım ısteydı annesı aramıs ne zamandır aramamıs benıde sormus hamıleyım ya bebegı falan.bırden ne kadar kıymetlı oldu oglu.otekı gelınıın yanında duramıycanı anladı yol yapıyor aklınca.benım esım de bı sevınmıs bı sevınmıs annesınden yarım dıye bahsettı.ay bı sınırım bozuldu sorma.mesele annelerı olunca dayanamıyolar.ama bıraz kıymet bılmeden oturamaz benle.yanı ınsallah.ya nekadar sınır oldum.hala aramadı esım.ne kıymetlı bu kadınlar ya.sen aylardır arama kucuk oglunu yere goge sıgdırama bugun oglunu ara oh ne ala kıymete bın.bu arada kaynana gorumcemde 3 aydır.kucuk gelını aldı dugun geccesı gıttı hala yok.cocuk yasına gırer sanırım gelmeye.gelse yardımcı olsaya.daha ılk cocugumuz ustelık.benıde formalıteden sormustur.sabır yarabbım.esımede kızmıyor degılım hele bı gelsın dıcem annen ne kıymetlı.

canım biliyorum sakin olmak lazım ama beni en iyi sen anlıyorsun.benim anlamadığım onca yapılan şeyden sonra nasıl oluyorda annesinin ablasının yaptıkları unutuluyor hemen onlara yapışıyor vıcık vıcık oluyor.çıldırcam düşündükçe.iftira attılar,hergün dedikodumu yapıyorlar komşulara,eşimi nelerle suçladılar inanmazsın yinede onlar bu nasıl zihniyet anlamadım.akşam eve gelmiş hiçbirşey olmamış gibi şımarıklıllar yapıyor bende hiç konuşmadım yanında oturmadım ben senin için bir hiçim anladım dedim.tek başına oturdu biliyorum sıkıntıdan çatladı ama artık güvenim kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…