Kzlar sinirim ok bozuk.

evet cnm senı en ıyı ben anlarım.ne sıkıntılar var bu hayatta.bu arada otekı konundan ogerndım bebegını kaybetmıssın cnm basın sagolsun.allaha havale et cnm.onun adaletıne sıgın.bu arada kaynanam telde demıs esıme senın karın cok ıyıydı saygıda kusur etmezdı bana ne desem yapardı.allah da bılıyorya dra falan goturdu benı ondan bır sıkayetım yok demıs.esımde demıs hıc ıstemedınız onu ama.kaynana demıskı yok ole bısey. otekı gelınle oturamıcanı anladı degerımıde anladı sımdı affetmemı beklıyor ne kadar solemese de.yıllar gecse bıle cnm ınsan haksız yere soylenenlerı yapılanları untamıyor.allah yardımcımız olsun.ama untulmuyor ıste....

pislik cadaloz vicdansın gıcık ayyyy çıldırcam yaaa buralarda olsan gelir yolarım onuuu kötükedihüso

ay çok sinirim bozuldu ,iğrenç kadın ,o beddua gelir onu bulur birgün sen merak etme arkadaşım ..

ev kime ait canım? satıp başka bi yere taşının ya da kiraya verin. rahat edersniz.. bu tarz insanları bilirim. seni rahatsız etmek için ne gerekiyorsa yaparlar

ev kime ait canım? satıp başka bi yere taşının ya da kiraya verin. rahat edersniz.. bu tarz insanları bilirim. seni rahatsız etmek için ne gerekiyorsa yaparlar

cnm ev kayınpedere aıt.zaten esımde temellı burda yasamak ıstemıyor.nasıp olursa ılk fırsatta bır daıre yada ev almayı dusunuyoruz.ama bıraz sabretmelıyız bırıkım acısından.en az 4 5 yıl.sımdı bebegımız de gelıyor kısmetse.tamamen ırtıbatı kestık cnm.yuzlerını bıle gormuyoruz ıstemıyoruzda.ama cok gurultu yapmaya devam.dun gece 12de bıle o sısman hallerıyle kosuyolardı evın ıcınde.artık onları takmıyorum.yakında kaynana gelecek eltımle bır oturacaklar esas o zaman gor sen.kavga eksık olmaz evlerınde.eltımın cenesı durmaz cunku.allah hepımıze sabırlar versın....

Canım senin şimdi huzura sakin dingin olmaya ihtiyacın var
Benim baba evinde öyle bi komşum vardı sürekli kavga ederlerdi
Bizle alakası olmamasına rağmen huzurumuz kaçardı
Bu insanlar size de bulaşıyor o daha sinir bozucu
Ama ben bi çözüm bulmuştum
Minik bi mp3 çalar aldım sedviğim beni sakinleştiren müzikleri kaydettim
Kulaklıkla dinliyordum böylece kavgayı çirkefi duymuyordum
Böyle bi imkanın yok mu hem dışarı gürültü gitmez
Hemde sen onları duymazsın
En azından bebeğin doğana kadar sakin olmanı sağlayabilir

cnm tesekkur ederım bu da bır onerı.cnm ımkanım var.hatta suan kullandıgım laptopu daha yenıaldık esımle.eskısını satıp.sahrudcum cok sagol ya.keske yakınlarda olsanda gorusme ımkanımız olsaydı.dıger yazdıgın ıcın sehre nerede oldugunu bılmıyorum.sevgıyle kal...

farzedinki üst katınızda yabancı biri oturuyo
çokkatlı evlerde bu olağan birşeydir ohooo
hepimiz yaşıyor ve yaşatıyoruz
ne olursa olsun hoşgörülü olmak lazım
ha katlanılmayacak şekildeysede usulü neyse o şekilde bir uyarı yapılır
karşındakide anlamıyorsa yapacak bişi yok

canım evde sürekli orta ayarlı bir müzik açmaya bak ne bileyim ses salondan geçiyorsa diğer odaya geç..
müziğin sesi dışarıya geçmeyecek şekilde aç..
mp3 denilen şeyide şehirde bilgisayar telefon tarzı eşyalar satılan yerlerde bulabilirsiniz.. böylece :)) hem müzik dinlersin hem dışarıyı duymazsın en iyisi bu..
hem ayrıca senin rahatsız olmana gerek yok onlar yaptıkları şey ile kendi hayatlarını zedeliyorlar.. ilerde size gıpta ile bakacaklar merak etmeyin..

Ben konuyu anlayamadım sanırım.Malum seslerini duydunuz ve müzik sesi açtınız.Tamam da bunun nesini sorun ettiniz ağlamaya başladınız falan o kısmı anlayamadım.Onlar da sizin sesinizi duyuyolardır büyük ihtimalle.Apartmanlarda yaşanıyo böyle şeyler.Herkesin kendi evi.Rahatsız olup müzik açmışsınız ona da ok ama ağlama kısmını anlayamadım.

tüm bu ağlamalar onlar kavga etti ses yaptı ve iğrençliklerini duydun diyemii

çok pardon ama sanane onların sesinden rahatsız olursun emim ama ağlanacak bir şey göremedim

eğer başka şeylerde varsa bilemem ama anlattığın kadarıyla onlar ses yaptı diye ağlamna garip geldi

cnm beddua döner dolasir sahibini bulurmus..sen üzülürsen bebeginde üzülür..hic orali olma cnm..onu amacina ulastirma..:ecrin_bebek:

cadı sıla ve dıge r arkadas onlar kavga ettı bende esımı aradım konuyu soledım oda bana kızdı neden boyle yaptın onlara neden uydun dıye.ayrıca gelın hanım bana beddua ettı merdıvenlerde ınsallah cocugunu kucagına alamayasın dıye.allah b.... versın dıye.bende duygusalım haketmedım o yuzden agladım.konuyu tam okumadan sacma demeyın lutfen.sızın basınıza gelse hamıle halınızle napardınız....

sezencım destegın ıcın cok tesekkur ederım....sagolasın...daha neler yasadım da bırakım bana kalsın....

askitom_85 beddua edeni bulur merak etme
ınşallah bulmasın kimse evlat acısı çekmesin ama
Onun lafıyla bişey olmaz
Her dua kabul olsaydı gökten kemik yağardı
Sen önce bebeğin sonra kendin ve eşin için içini ferah tutmaya huzurlu olmaya çalış

Ya kusura bakma da onların 2 dakika da olsa gürültüsünü çekemeyeceksen taşın çok saçma.
Tamam sana beddua etmesi iğrenç ama sen de onlara bulaşmışsın durduk yerde...
Bunu kabul et eşini arayıp olayı ona söylemen de yanlış herşey eşe söylenirse ortalıkta ne kardeş bırakırsınız ne bağ...
Ayıp.

tekstılcı kusura bakma da zaten aralarını ben degıl gelın hanım coktan bozdu.ayrıca ayıp onlara kac defa uyardık sesınız gelıyor dıye.bızede sureklı mısafır gelıyor.beraber otururken onların bagırtısını duysak naparız mısafırın yanında.ole senın dedıgın gıbı 2 dk falan degıl herzaman.tamam esımı aramıs olmam hata olabılır ama bu onları haklı cıkarmaz.esımde uyarmıs en son kaynımı.kaynım demıskı sızde bagırın...anlayısı bole ınsanlar ıste.ama artık umurumuzda degıller...yınede allah kımseye vermesın bole ınsanlar...

yahu herşey tartışılr da ama beddua olayı tartışılmaz bi olay nasıl çıkar o laflar ağzındankafamçokkarıştı

yahu herşey tartışılr da ama beddua olayı tartışılmaz bi olay nasıl çıkar o laflar ağzındankafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…