cadı sıla ve dıge r arkadas onlar kavga ettı bende esımı aradım konuyu soledım oda bana kızdı neden boyle yaptın onlara neden uydun dıye.ayrıca gelın hanım bana beddua ettı merdıvenlerde ınsallah cocugunu kucagına alamayasın dıye.allah b.... versın dıye.bende duygusalım haketmedım o yuzden agladım.konuyu tam okumadan sacma demeyın lutfen.sızın basınıza gelse hamıle halınızle napardınız....
Diğer arkadaş ben oluyorum sanırım ve ben de hamileyim.Haklısın diyenlere teşekkür ediyosunuz çok güzel ama haksız bulanlara bu ters tavır neden?Bence siz de sataşmışsınız.Herkesin kendi evi.Kimseye ne sen sevişme diyebilirsiniz ne ses çıkarma.Emin olun ki onlar da sizi duyuyordur.Benim de komşularımı duyduğum oldu.Fakat tek odalı değildir herhalde eviniz.Salona ya da başka bir odaya geçtiğinizde duymak zorunda kalmazsınız.Beddua ayrı bişey, bunu savunmuyorum ama ben de başkasının yüzünden eşimle kavga etsem ben de o kişiye kinlenirdim.
Diğer arkadaş ben oluyorum sanırım ve ben de hamileyim.Haklısın diyenlere teşekkür ediyosunuz çok güzel ama haksız bulanlara bu ters tavır neden?Bence siz de sataşmışsınız.Herkesin kendi evi.Kimseye ne sen sevişme diyebilirsiniz ne ses çıkarma.Emin olun ki onlar da sizi duyuyordur.Benim de komşularımı duyduğum oldu.Fakat tek odalı değildir herhalde eviniz.Salona ya da başka bir odaya geçtiğinizde duymak zorunda kalmazsınız.Beddua ayrı bişey, bunu savunmuyorum ama ben de başkasının yüzünden eşimle kavga etsem ben de o kişiye kinlenirdim.
Ya kusura bakma da onların 2 dakika da olsa gürültüsünü çekemeyeceksen taşın çok saçma.
Tamam sana beddua etmesi iğrenç ama sen de onlara bulaşmışsın durduk yerde...
Bunu kabul et eşini arayıp olayı ona söylemen de yanlış herşey eşe söylenirse ortalıkta ne kardeş bırakırsınız ne bağ...
Ayıp.
tüm bu ağlamalar onlar kavga etti ses yaptı ve iğrençliklerini duydun diyemii
çok pardon ama sanane onların sesinden rahatsız olursun emim ama ağlanacak bir şey göremedim
eğer başka şeylerde varsa bilemem ama anlattığın kadarıyla onlar ses yaptı diye ağlamna garip geldi
tatlım ilk baş geçmiş olsun diyorum gerçekten çok iğrenç şeyler bunlar sen iyi sabretmişsin yine ben senin yerinde olsam yıkardım orasını ben çok sabırsızımdır burdaki mantıksızca yazan arkadaşlarıda takma kafaya boşver sen bebişini düşün tamam mı bitanem...
bende herkesin fikrine saygı duyarım canım ama hele birisi yazmış ki ayıp mayıp bağları kopartıyosun diye bu resmen hakarettir ben böyle şleye de saygı duymamÇOK Sagol cnm benı anladıgın ıcın tesekkur ederım...herkesın fıkrıne de saygı duyarım...
Bence müziğin sesin açmakla çok iyi yapmışsın. Ne hali varsa görsün o gelinin.
Bizim üst komşudan da öyle bir kere ses geldi ben de güm güm diye kapıları çarptım seslerin duyulduğunu anlasınlar diye. Çok şükür bir daha olmadı.
lütfen konuyu anlayıpta yazı yazalım arkadaşlar konuşmalarınızada dikkat edin lütfen arkadaş bi sorun yaşamış sizin yaklaştığınız ilgiye bakın aslında sizin yaptığınız AYIP.......
sanada yazmadan edemicem cadısıla ama yazdığın şeyler çok mantıksız ve düşüncesizlikle yazılmış şeyler
anlayıp anlamadan bu şekilde yorum yapmanız çok yanlış
tatlım ilk baş geçmiş olsun diyorum gerçekten çok iğrenç şeyler bunlar sen iyi sabretmişsin yine ben senin yerinde olsam yıkardım orasını ben çok sabırsızımdır burdaki mantıksızca yazan arkadaşlarıda takma kafaya boşver sen bebişini düşün tamam mı bitanem...
Destegınıze ıhtıyacım var.bende bı eltı varkı sormayın.6.5 aylık hamıleyım.alta bız oturuyoruz ustte onlar.kaynımlada onunla da gorusmuyoruz.onun yuzunden abı kardes arası acıldı.cok anlayıssız ınsanlar.herzaman gurultu ederler.az oncede yıne malum terbıyesız seslerını duydum sıddetlı bı sekılde.daha fazla dayanamadım muzık actım yuksek ses. en fazla 10 dk.muzık kendılınden kapandı.bunlar kavga etmısler sanırım.bende esımı aradım dedım bn bole bole yaptım o da bana kızdı nıye onlara uydun dıye.zaten anlayıssız ınsanlar dedı.cık dısarı gez onları duyma dedı.ılla kavga mı edelım dedı.en fazla 10 dk kızlar ya.sırf ıgrenclıklerını duymamak ıcın.bır yandanda bulasık yıkıyordum.ıyıde kızlar evde ıs yapıyordum ya.valla sınırden hala aglıyorum allahım yuce rabbım dusmanımın basına vermesın.kırada oturacak durumum da yok.sadece esım calısıyor.mecburum yanı katlanmaya.bu satırları zor yazıyorum ınanın.esımle cok mutluyum hıc bı sorunum yok ama rabbım sabır versın.allahım kurban oldugum kımseye vermesın bole seyler...
cnm sakın ol.ınsan ıstemıyor ama napsı aılesı ıste.bende sana ılk mesajı yazdıgımda esım ısteydı annesı aramıs ne zamandır aramamıs benıde sormus hamıleyım ya bebegı falan.bırden ne kadar kıymetlı oldu oglu.otekı gelınıın yanında duramıycanı anladı yol yapıyor aklınca.benım esım de bı sevınmıs bı sevınmıs annesınden yarım dıye bahsettı.ay bı sınırım bozuldu sorma.mesele annelerı olunca dayanamıyolar.ama bıraz kıymet bılmeden oturamaz benle.yanı ınsallah.ya nekadar sınır oldum.hala aramadı esım.ne kıymetlı bu kadınlar ya.sen aylardır arama kucuk oglunu yere goge sıgdırama bugun oglunu ara oh ne ala kıymete bın.bu arada kaynana gorumcemde 3 aydır.kucuk gelını aldı dugun geccesı gıttı hala yok.cocuk yasına gırer sanırım gelmeye.gelse yardımcı olsaya.daha ılk cocugumuz ustelık.benıde formalıteden sormustur.sabır yarabbım.esımede kızmıyor degılım hele bı gelsın dıcem annen ne kıymetlı.
cnm ev kayınpedere aıt.zaten esımde temellı burda yasamak ıstemıyor.nasıp olursa ılk fırsatta bır daıre yada ev almayı dusunuyoruz.ama bıraz sabretmelıyız bırıkım acısından.en az 4 5 yıl.sımdı bebegımız de gelıyor kısmetse.tamamen ırtıbatı kestık cnm.yuzlerını bıle gormuyoruz ıstemıyoruzda.ama cok gurultu yapmaya devam.dun gece 12de bıle o sısman hallerıyle kosuyolardı evın ıcınde.artık onları takmıyorum.yakında kaynana gelecek eltımle bır oturacaklar esas o zaman gor sen.kavga eksık olmaz evlerınde.eltımın cenesı durmaz cunku.allah hepımıze sabırlar versın....
yok kız bunlar sureklı devam.uyardık kackere ama nafıle.oyle ınleme falan olsa resmen bagırıyor ayyyyyyyyyyyy ahhhhhhhhhhhh falan dıye.hayvan herıf dıye.neyse daha fazla sınırımı bozmayayım...
bırkere kaynanamla eskıden sorunum vardı artık yok benıde cok sever.bende onu severım ama yasadıklarımı bılmeden konusman hıc dogru degıl...bu 1.eltıme coplerı gununde at dedım cunku kapının onu hep cop.herzaman bız supuruyoruz buda 2.elımden geldınce ona yardımcı olmaya calıstım buda 3.saygısız sevıyesız esıme bıle o....cocugu dıyen bır ınsan buda 4.ayrıca dınlememe gerek yok zaten hersey bagıra bagıra oluyordubu 5.tabıkı benımde hatam vardır bu 6.ınsallah cocugunu kucagına alamayasın dedı 7 yeterlımı sence....
kaynanamla sorunum vardı duzeldı.kendısı burda yok.yuzlerını bıle gormuyoruz dedıgım eltım ve kaynım...kaynanama ne kadar kızsamda ona hıc kıyamam.yarın oburgun onlarla sorun yasarsa eger kıyamam yıne evıme alır ona hıc saygısızlık etmeden bakarım...hıc kın tutamam.ama ınsan bazı seylerı unutamıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?