Kzlar sinirim ok bozuk.

Diğer arkadaş ben oluyorum sanırım ve ben de hamileyim.Haklısın diyenlere teşekkür ediyosunuz çok güzel ama haksız bulanlara bu ters tavır neden?Bence siz de sataşmışsınız.Herkesin kendi evi.Kimseye ne sen sevişme diyebilirsiniz ne ses çıkarma.Emin olun ki onlar da sizi duyuyordur.Benim de komşularımı duyduğum oldu.Fakat tek odalı değildir herhalde eviniz.Salona ya da başka bir odaya geçtiğinizde duymak zorunda kalmazsınız.Beddua ayrı bişey, bunu savunmuyorum ama ben de başkasının yüzünden eşimle kavga etsem ben de o kişiye kinlenirdim.

cnm benım de hatam vardır muhakkak.haksızda olabılırım.ama sunu da belırteyım kımseye tavrım yok.ayrıca onlar sureklı kavga edıyorlar benım yuzumden degıl yanı kavgaları.ayrıca benı duyma konusuna gelınce hıc zannetmem.6 ay kaynanam bekar kaynımla aynı evde yasadım.ustelık odamızın yanındakı odada yatıyordu kaynım.hıcte bır uyarı almadım kaynanamdan felan...kı gelın HANIMDA DEDI SIZDE HIC TIK YOK BEBEK VARYA ONDAN HERALDE.bende dedım sen ole san bız sessızız dedım.kı O GELIN,G daha 3 aylık butun aıleyı karıstırdı.abı kardesı bırbırıne soktu esıme kufrettı f GELIN Falan daha neler neler....ılk evlendıgı sıralar oturmaya geldı dedıkı SIZIN SIMDI COCUGUNUZ OLCAK HIC GURULTU CEKEMEM FALAN DEDI.bende sırf evımde mısafır oldugu ıcın kalbını kırıp BIZ SIZIN GURULTUNUZU CEKIYORUZ YA DEMEDIM.ama o herzaman soylenmeyeceklerı en once soyler.kac kere yemek vs goturdum hepsını cope atmıs vs vs.bıde gelıp bunları soyler.neyse ırtıbatı kestık zaten....HERKESE TESEKKUR EDERIM.ZATEN HERKES BENIMGIBI DUSUNMEK ZORUNDA DEGIL.AYRI FIKIRLER OLMASA AYRI INSANLAR OLAMAYIZ....

anlayıp anlamadan bu şekilde yorum yapmanız çok yanlış

lütfen konuyu anlayıpta yazı yazalım arkadaşlar konuşmalarınızada dikkat edin lütfen arkadaş bi sorun yaşamış sizin yaklaştığınız ilgiye bakın aslında sizin yaptığınız AYIP.......

sanada yazmadan edemicem cadısıla ama yazdığın şeyler çok mantıksız ve düşüncesizlikle yazılmış şeyler

tatlım ilk baş geçmiş olsun diyorum gerçekten çok iğrenç şeyler bunlar sen iyi sabretmişsin yine ben senin yerinde olsam yıkardım orasını ben çok sabırsızımdır burdaki mantıksızca yazan arkadaşlarıda takma kafaya boşver sen bebişini düşün tamam mı bitanem...

ÇOK Sagol cnm benı anladıgın ıcın tesekkur ederım...herkesın fıkrıne de saygı duyarım...

ÇOK Sagol cnm benı anladıgın ıcın tesekkur ederım...herkesın fıkrıne de saygı duyarım...
bende herkesin fikrine saygı duyarım canım ama hele birisi yazmış ki ayıp mayıp bağları kopartıyosun diye bu resmen hakarettir ben böyle şleye de saygı duymam

Bence müziğin sesin açmakla çok iyi yapmışsın. Ne hali varsa görsün o gelinin.

Bizim üst komşudan da öyle bir kere ses geldi ben de güm güm diye kapıları çarptım seslerin duyulduğunu anlasınlar diye. Çok şükür bir daha olmadı.

Bizim üst komşudan da öyle bir kere ses geldi ben de güm güm diye kapıları çarptım seslerin duyulduğunu anlasınlar diye. Çok şükür bir daha olmadı.

yok kız bunlar sureklı devam.uyardık kackere ama nafıle.oyle ınleme falan olsa resmen bagırıyor ayyyyyyyyyyyy ahhhhhhhhhhhh falan dıye.hayvan herıf dıye.neyse daha fazla sınırımı bozmayayım...

sanada yazmadan edemicem cadısıla ama yazdığın şeyler çok mantıksız ve düşüncesizlikle yazılmış şeyler

anlayıp anlamadan bu şekilde yorum yapmanız çok yanlış

Haksız bulan herkesten alıntı yaparak hakaretvari yazılar yazıp savunmak da size düşmüş sanırım.kimin mantıksızca, kimin düşüncesizce, kimin anlamadan yorum yaptığının değerlendirmesini siz yapıyorsunuz herhalde.Komik buldum açıkçası :roflol:

kızlar dedımya herkesın dusuncesıne saygım var.ama basa gelmeden anlamak cok zor.allah kımseye yasatmasın.arkadasın bırı de demıs baska odaya gıt dıye.bunlar bagırdıkları ıcın taaaaaaa banyodan duyuluyor.neyse ya...

cnm tesekkur ederım.arkadaslarım tabıkı devar.benım butun cevrem burda.ama hava soguk oldugu ıcın pek cıkamıyorum.genelde esımle gezerız.tesekkur ederım.ama ınsanın elınde olmayan seylerdende aglayabılıyor malesef...

anlamadım bunlar kavgamı etmişler, yoksa sevişmişlermi:bbo:
sen hangi sesi duydun?
ayrıca duyduysan başka odaya geçseydin.bunun için ağlamak, müzik açmak niye...

ne demek ne kadar kıymetli oluyor bu kadınlar???
eşinin annesi heralde kıymetli olacak...
millet hiç görmediği annesini bile arıyorda eşin annesi senle ilgilenmiş diye sevinmiş suçmu?
ayrıca ne kadar olumsuzsun...
onun için aramıştır,laf olsun diye sormuştur,yolunu yapacaktır,şöyledir böyledir, eminim kavga edeceklerdir:bbo:
benim okurken kafam döndü,senin tüm bunları düşünürken kafan dönmüyormu?
belkide iyi niyetiyle sormuştur kadın..
bu düşmanlık neden.sen de anne olacaksın madem, karşındakinin de bi anne olduğunu unutma...
belkide çok iyi anlaşacaklar eltinle...
yani kaynananda seni istememiş,eltinlede sorunlusun.
belk sendede hata vardır ne dersin.hiç özeleştiri yaptınmı kendine.
diğer konunda çöpleri gününde çıkar demişsin eltine.öyle yazmışsın.
sana ne kadının evindeki çöpten.ne zaman isterse o zaman atar.
belkide sen iyilik yapacağım diye her şeye biraz fazla burnunu sokmuşsan ondan gıcık olmuştur eltin.
ayrıca şişman diye belirtmende çok ayıp olmuş.konuyla hiç bir alakası yokken, insanların fiziksel görünüşlerini sinirine alet etmen olmamış:1no2:

yok kız bunlar sureklı devam.uyardık kackere ama nafıle.oyle ınleme falan olsa resmen bagırıyor ayyyyyyyyyyyy ahhhhhhhhhhhh falan dıye.hayvan herıf dıye.neyse daha fazla sınırımı bozmayayım...

ama bu yorumun hakkaten saçma olmuş canım yaa.
onlar karı koca.nasıl bağıracağını, sevişirken eşine ne söyleyeceğini sana mı soracakgamyoncuiremsu
sessiz olsa daha iyi elbette.ama sende maşallah baya bi dinlemişsin...:umursamaz:

bırkere kaynanamla eskıden sorunum vardı artık yok benıde cok sever.bende onu severım ama yasadıklarımı bılmeden konusman hıc dogru degıl...bu 1.eltıme coplerı gununde at dedım cunku kapının onu hep cop.herzaman bız supuruyoruz buda 2.elımden geldınce ona yardımcı olmaya calıstım buda 3.saygısız sevıyesız esıme bıle o....cocugu dıyen bır ınsan buda 4.ayrıca dınlememe gerek yok zaten hersey bagıra bagıra oluyordubu 5.tabıkı benımde hatam vardır bu 6.ınsallah cocugunu kucagına alamayasın dedı 7 yeterlımı sence....

peki kaynananla sorunun yoksa şu anda, seni sormasına neden kızıyor,samimi bulmuyorsun?
ayrıca yüzlerini bile görmüyoruz demedinmi?
anlamadım ben halayasakkelime
kusura bakma ve lütfen kızma.
ama yazdıkların çok tutarsız ve ben sağlıklı yorum yapamıyorum bu yüzden...

kaynanamla sorunum vardı duzeldı.kendısı burda yok.yuzlerını bıle gormuyoruz dedıgım eltım ve kaynım...kaynanama ne kadar kızsamda ona hıc kıyamam.yarın oburgun onlarla sorun yasarsa eger kıyamam yıne evıme alır ona hıc saygısızlık etmeden bakarım...hıc kın tutamam.ama ınsan bazı seylerı unutamıyor...

ya iyide unutamadığın ne onu anlamadımfisfisfis
senle bi problemi olmamış kaynananın, eşinle annesi arasında sorunlar olmuş.
e eşin annesiyle barışmış, sen hala neyi unutamıyorsunCADIARZU
bu tip gereksiz şeyleri kafanda bu kadar kurarsan bu işin içinden çıkamaz, huzurla oturmazsın.
benden sana tavsiyeyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…