Doğuma Hazırlık kzlar yardım !!!!!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

dnznry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
489
4
46
İstanbul
selam kızlar benim kızım olucak ben eliz ismini çok beğendim ama anlamı güzel değil ( il izi, sıçramak, ) kayınvaldem de ecrin daha güzel diyor beninde ismim deniz anlamı belli su kütlesi ne dersiniz ne önerirsiniz ecrin şimdi herkez de var eliz pek duymadım koysam olmaz mı

acıkcası ben 2 ismi de begenmedim :1: kendi adın cok cok daha guzel bence. hele hele ecrin cok irite ediyo beni. ertaf dolu bu isimle. dusun daha guzel isimler bulabilirsin :34:

çocuklarımıza güzel isim koymak onların bize hesap sorabileceği bir mevzu. bizim onlara güzel isim koymamız çok önemli.. ecrin bencede artık herkeste var.. eliz ismine gelince eğer illada çok beğendim diyorsan yanına anlamı güzel bir isim daha eklemeni öneririm.. inandığım birşey varsa o da çocuğun isminin anlamını taşıdığıdır.. :) hayırlısı olsun canım :49:

E-liz olarak söylediğimizde güzel fakat El-iz olarak telaffuz edecek kişilerde çok olacaktır ve buda çocuğunuz için sorun yaratabilir. Ecrin ismine gelince ben söylenişine hiç alışamadım anlamı konusundada çok tereddütler var isminiz Deniz'miş size uyan bir isimde seçebilirsiniz bence

Canım hayırlısı olsun Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin prensesini. Ecrin'in isim anlamı bildiğim kadarıyla yanlış biliniyor.Yani öyle söylendiği gibi Allahın hediyesi demek değil. Eliz ismi ise söylenişi kulağa hoş geliyor fakat El izi anlamı hoş değil. Senin isminle uyumlu olabilecek Defne ismi geldi aklıma. İsim bulmak gerçekten zor Allah kolaylık versin. :54:

Ecrin ismini begenmiyorum, hem anlami yanlis biliniyor..
Eliz degilde Yeliz olabilir. ismine yakisiyor.
Nergis, Filiz, Güliz diger önerdiklerim.

Canım bende ikisinide beğenmedim hele ecrin öyle yayıldıki tiksinti geldi artık okula gittiklerinde bi sınıfta 10 tane ecrin olcak muhatemelen ayşe fatma bile daha orjinal kaldı yani...
Eliz bencede pek hoş değil anlam bakımındanda önemli bişe değil parmak izi falan diye dalga geçerler yada anlamayıp Yeliz derler...
İlla adına uyumlu olması şart mı bence soyadına uysa daha iyi hatta evlenince değiştirebileceği için soyadınada uyması şart değil anlaşılır güzel anlamlı bi isim olsun yeter bence. Bende aynı şekilde kızıma isim arıyorum konuma bakarsan çok isim önerisi var "kızıma isim..." başlıklı konu benim. Bide fotondaki kız çocuğuda seninse onun ismine uyumlu bi isimde bulabilirsin. Ben bu ara Rüya, Ayperi ve Kalben ismleri arasında kaldım çok kararsızım...

eliz ismini hiç duymamıştım ama ecrin ismi çok ürkütüyo beni :))
kızına

ecmel
ayceren
gizem
esma
süeda
simay
tuanna
ezgi
özge

bu isimleri seviyorum yardımcı olzbilir sana

bişi sorcam yakında kız yeğenim olcak adını GÜNTÜLÜ koymayı düşünüyorlar sizce nasıll

kızına

ecmel
ayceren
gizem
esma
süeda
simay
tuanna
ezgi
özge

bişi sorcam yakında kız yeğenim olcak adını GÜNTÜLÜ koymayı düşünüyorlar sizce nasıll

Kusura bakmayın ama Güntülü ne demek? Bence çocuk çok fazla sorun yaşar. Şahsen hiç ama hiç beğenmedim

kızına

ecmel
ayceren
gizem
esma
süeda
simay
tuanna
ezgi
özge

canım güntülü güzel değil senin kızına koymak istediğin isimlerden de simay, gizem, özge, tuana ama tauna artık kerkez de var
yaren , kumsal, yaprak, esila, naz, su, eylül, derin, duru, ben aslında derin istiyorum kızımın adı duru, benim deniz, şimdiki kızımı da derin ama görümcem daha bekarken şuanki eşiyle konuşuyorlarmış kzımız olursa derin oğlumuz olursa demir bende kıyamıyorum çocukları da olmuyor şeker var görümcemde tehlikeli diye doktor gözetimin de artık başka isim buluruz

Canım bende ikisinide beğenmedim hele ecrin öyle yayıldıki tiksinti geldi artık okula gittiklerinde bi sınıfta 10 tane ecrin olcak muhatemelen ayşe fatma bile daha orjinal kaldı yani...
Eliz bencede pek hoş değil anlam bakımındanda önemli bişe değil parmak izi falan diye dalga geçerler yada anlamayıp Yeliz derler...
İlla adına uyumlu olması şart mı bence soyadına uysa daha iyi hatta evlenince değiştirebileceği için soyadınada uyması şart değil anlaşılır güzel anlamlı bi isim olsun yeter bence. Bende aynı şekilde kızıma isim arıyorum konuma bakarsan çok isim önerisi var "kızıma isim..." başlıklı konu benim. Bide fotondaki kız çocuğuda seninse onun ismine uyumlu bi isimde bulabilirsin. Ben bu ara Rüya, Ayperi ve Kalben ismleri arasında kaldım çok kararsızım...

evet canım bende ecrin istemiyorum herkez de var resimdeki kız benim ismi de duru yani duru, deniz, şimdi bunlara uyumlu isim bulalım kızlık soyadım nuray büyük görümcemin adı nuray şimdiki pek güzel değil tşk cevplar için bakıcam formuna

Ecrin ismini begenmiyorum, hem anlami yanlis biliniyor..
Eliz degilde Yeliz olabilir. ismine yakisiyor.
Nergis, Filiz, Güliz diger önerdiklerim.

tşk canım yeliz ismini sevmiyorum ben daha değişik isimler arıyorum aslında onlarında anlamları saçma oluyor eliz gibi mesela

Canım kızlık soyadına değil şimdiki soyadınıza uysun demek istedim atıyorum soyadınız -an'la bitiyosa ismide -an'la biterse kulağa hoş gelebilir.
Derin ismide baya yayıldı ve anlamı çokta güzel değil ama isimlerinize yakışırmış yinede sonunda kalp kırmak var tabi istersen görümcenle bi konuş çok eskiden söylediği bişeyse unutmuştur bile ama sürekli söylüyosa inat yapar gibi konmaz tabi.
Basit isimler ama Duygu, Derya, Doğa, Defne olabilir yada bu kızın ismide eşine uysun ona göre bi isim olabilir.

Derin olmuyosa Deren olabilir, Damla, Dila, Dilay, Dilan, Dide, Dicle bunlarda aklıma gelenler...

Son düzenleme:
Back
X