eliz ismini hiç duymamıştım ama ecrin ismi çok ürkütüyo beni :))
kızına
ecmel
ayceren
gizem
esma
süeda
simay
tuanna
ezgi
özge
bu isimleri seviyorum yardımcı olzbilir sana
bişi sorcam yakında kız yeğenim olcak adını GÜNTÜLÜ koymayı düşünüyorlar sizce nasıll
eliz ismini hiç duymamıştım ama ecrin ismi çok ürkütüyo beni :))
kızına
ecmel
ayceren
gizem
esma
süeda
simay
tuanna
ezgi
özge
bu isimleri seviyorum yardımcı olzbilir sana
bişi sorcam yakında kız yeğenim olcak adını GÜNTÜLÜ koymayı düşünüyorlar sizce nasıll
Canım bende ikisinide beğenmedim hele ecrin öyle yayıldıki tiksinti geldi artık okula gittiklerinde bi sınıfta 10 tane ecrin olcak muhatemelen ayşe fatma bile daha orjinal kaldı yani...
Eliz bencede pek hoş değil anlam bakımındanda önemli bişe değil parmak izi falan diye dalga geçerler yada anlamayıp Yeliz derler...
İlla adına uyumlu olması şart mı bence soyadına uysa daha iyi hatta evlenince değiştirebileceği için soyadınada uyması şart değil anlaşılır güzel anlamlı bi isim olsun yeter bence. Bende aynı şekilde kızıma isim arıyorum konuma bakarsan çok isim önerisi var "kızıma isim..." başlıklı konu benim. Bide fotondaki kız çocuğuda seninse onun ismine uyumlu bi isimde bulabilirsin. Ben bu ara Rüya, Ayperi ve Kalben ismleri arasında kaldım çok kararsızım...
Ecrin ismini begenmiyorum, hem anlami yanlis biliniyor..
Eliz degilde Yeliz olabilir. ismine yakisiyor.
Nergis, Filiz, Güliz diger önerdiklerim.
Kusura bakmayın ama Güntülü ne demek? Bence çocuk çok fazla sorun yaşar. Şahsen hiç ama hiç beğenmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?