Kzlar, yardm edin bana ne olur.!

• Konu Sahibi Konu Sahibi lale_00
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çamaşırın üstünden yırtıldıysa zarın sen hamilede olabilirsin garantii

eğer gerçekten birleşme olmaysa doktor bunu sana söyler şaka bir tarafa gitmelisin böyle kafan dolma bilgiler senin için yeterli değil yüreğini rahatlatmak istiyorsan git tatlım

Okuduğumu anlayacak yaşta ve akıldıyım. Yazını tekrar okudum, evet seviyorduk demişsin ama bunun dışında 1,5 yıldır sözlüyüm de demişsin. Ayrıca ilk yazında ayrıldığına dair hiç bir şey yazmamışsın, yorumlayan arkadaşlarda sözlüne durumu açıkla gibilerinden yorumlar yapmışlar. Yani onlarda sizin ayrıldığınızı yazınızdan anlamamışlar.
İşte ben bu yazdıklarınıza anlam veremedim. Anlatabildim mi?

ama daha sonra gelen sorular üzerine ayrıldık diye belirttim.inanmak zorunda değilsin bana canım

ne olur bana kızmayın ...
kimseyi kınamıyorum asla ve saygım sonsuz,
ama lütfen,butür ilişkiler için ince eleyip sık dokuyun...
sözlüyüz,aşığız diye zamanı gelmeden yaşanmamalı bazı şeyler!
herşeyi zamanında ve yerinde yaşamak çok önemli...evleneğiz diye yaşadığınız bu olay şuan ayrıldığınız için bir pişmanlık ve bir acı anı olarak kalabilir ruhunuzda..
kendinizi hırpalamayın bir anlık heves ve zaaflar uğruna...
tabiki namus 2 bacak arasında diil,sevdiği adamla bunu yaşıyanlarda namussuz değil,ama doğru ve mantıklı düşünmeyi gerektiren bir şey bu ...
az sabır,çok sevgi ve büyük hasretle yaşanabileceği uygun anı beklemek gerek !

haklısınn canım katılıyorum sana.

Burbuk canım bence arkaadaş anlatamamıs:uhm::uhm: çünkü bende senin gibi anladım.Bukadar kolay bişeyden zar falan yırtılmaz ayrıca böyle konuları burda acıpta yırtıldı mı yırtılmadı mı dıye cevap beklemek cok sacma biz burda uzman degılızkı sana bunu söyleyelım doktora git diyenlerede gidemem demişsin ee ozaman biz daha ne yapabilirz ki

korkuyorsan uzak durucaktin

ahlanip vahlanicaktinda ne diye o pozisyonlara getirdn kendini

interneti kullanabilen insan kilot üstünden azcık dokunmayla zarın yırtılmayacağını bilir.
hafif dokundu demeniz sizin hafifletmeniz mi durumu onuda anlamadım.
hepimiz regl oluyor ped kullanıyoruz azcık sürtündü vay o zaman halimize..
siz aman ağaca çıkmayın ve bisiklete binmeyin.
ben size inanmıyorum ama neyse...

şimdi şu cümleye takıldım ben..
dine ve yasaklarına bağlısın. ama maşallah,tam ilişki olmamasına rağmen bu tarz şeyleri de yaşıyorsun. dinimizde bunun sınırımı var acaba.... onun yasaklarında,çamaşırından parmakla yada elle birşeyler yaşanır mı diyor....
dinide kendi keyfinize göre değiştirmeyin Allahaşkınıza...kendinizi kandırırsınız..

Merak ettim siz neden büyüklü küçüklü yazıyorsunuz ...klavyedenmi kaynaklanıyor..

Yanlış anlamayın hep dikkatimi çekiyorda... yoksa yazın tabi.....

Şuda var yazarken he an bir parmağınız CapsLocta oluyor.. garip geldide..

kuzum 20 yaşında başladığın bu macera dolu yolda başarılar dilerim sana
soruna gelince zar falan gitmemiştir, kedidir kedi, korkma :1hug:

Aman canım bunlar uydurmasyon şeyler.. alıştık artık hergün biri çıkıp dalga geçer gibi bir soru soruyor bizde cevaplıyoruz işte doğru olmadğını bile bile...Besbelli ki biri bizleri gaza getirmeye ve tartışma ortamı yaratmaya çalışıyor..

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
dinimiz başkalaşmış:))) kızlığa bişe olmazsa günah değilmiş:)))

Arkadaşlar varmayın kızın üstüne,belki imam nikahı vardır,üç boş ol ile ayrılmışlardır -tatlicadiarzu-

bilgilendirmeye çalışan arkadaşlara teşekkür ediyorum..hiç kimse masum değil geçmişimize dönüp bakalım mutlaka

Keşke o kdar kolay olsa zarın yırtılması (((
Madem canın istedi öpüştün koklaştn ne diye şimdik pişman oluyorsunki . . .
Böle sonuçlar doğuracağını hiç düşünmedinmi.
20 yaşındasın bilmiyor musun ateşle barutun yan yana durmayacağını
böle şeyleri ilk okula giden çocuklar biliyor. Ki sen evlenme çağına gelmişsin
Büyüdüğünü biliyorsunki evlilik gibi bi işe kalkışıyorsun
Korkma bişey olmamştır. . . ama sırf içim rahat olsn diyorsan git bi doktora görün

bilgilendirmeye çalışan arkadaşlara teşekkür ediyorum..hiç kimse masum değil geçmişimize dönüp bakalım mutlaka

burda masumiyet mi sorgulanıyor ? kızlık zarınız yoksa kirli misiniz? kötü müsünüz?
ben yerinizde olsam kızlığım bozuldu mu diye üzülmezdim . zaten en başta yaşamak istiyorsam herşeyi sonuna kadar yaşardım . sonra acaba bozuldu mu gitti mi diye kendimi yemezdim.. beni ben yapan bacak aramdaki zar değil kafamın içindekiler..evleneceğim adamda zarımla evleniyosa alsın bi soğan zarı sevişsin dursun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…