20 yaşında zarın don üstünden yırtılmayacağını bilecek kadar aklı selimdir eminim çoğunluk.Biz sana masum değilsin demedik,bilgilendirmeye çalışan arkadaşlara teşekkür ediyorum..hiç kimse masum değil geçmişimize dönüp bakalım mutlaka
bilgilendirmeye çalışan arkadaşlara teşekkür ediyorum..hiç kimse masum değil geçmişimize dönüp bakalım mutlaka
Hangi parmak girdi,
eğer serçeyle baş parmaksa korma
işaret parmağıysa en tehlikeli kesin yırtılmıştır
orta parmak da yırtar diğerlerinden uzun olduğu için
ama burdaki asıl önemli husus parmağıın ne kadar girdiğidir,
ki girmeseydi kan gelmezdi
hayırlı vakitler
herkes yaptığı şeylerden dolayı daha sonra pişmanlık duyuyor..tamam teşekkürler yorumlar için
doktor bile olsaydik burdan anlayamazdik , kontrol sart kesin bise söylemek icin, gitmem diyosanda böyle acabalarla yasarsin malesefmirmirmirmir
üstünden azicik bastirdi diyosun ama öyle azicik la bozulmaz eminmisin azicik olduguna belkide o sehvetli anda sana öyle gelmistir eger parmagi ile zorladiysa bozulmustur kesin cünki kan geldi azicik diyorsun.... peki kac gün sürdü kanaman regl filanmi oldu yoksa o aradafisfisfis
:roflol::roflol: niye basparmak la sercenin öyle bi anlasmalarimi var biz bozmayiz -tatlicadiarzu-diye
ayncim bak burayi genc kizlarimizda okuyordur yanlis bilgilendirmeki onlarda bir kazaya kurban gitmesinler:gitme:
not yüzük parmagina deginmemissin neden?? lütfen parmaklar arasinda ayrimcilik yapmalmaz::lepi::lepi::lepi::lepi:
neden bu kadar ayıplandım anlamıyorum..ben bu durumdan çokmu memnunum sanki...evet pişmanım çok pişmanım hemde..ama oldu bi kere..lütfen kınamak yerine bilgilendirmeyi deneyin.yarın bir gün herkesin başına gelebilir bu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?