Kzlar, yardm edin bana ne olur.!

• Konu Sahibi Konu Sahibi lale_00
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bilgilendirmeye çalışan arkadaşlara teşekkür ediyorum..hiç kimse masum değil geçmişimize dönüp bakalım mutlaka
20 yaşında zarın don üstünden yırtılmayacağını bilecek kadar aklı selimdir eminim çoğunluk.Biz sana masum değilsin demedik,
Din unsurunu ortaya atıp saçmaladığın mesajdan sonra koptum ben..
Dinimizin çizgileri bellidir,esnetme payı yoktur sanırım,pek bilgi sahibi olmasam da kafamçokkarıştı

bilgilendirmeye çalışan arkadaşlara teşekkür ediyorum..hiç kimse masum değil geçmişimize dönüp bakalım mutlaka

hımm... ben dönüyorum seneee 2003, 20 yaşındayım...
üniversite 2. sınıf öğrencisiyim, düşündüğüm tek şey vizeler finaller ve sürekli özlediğim her hafta koşa koşa görmeye çalıştığım ailem ve yeni doğmuş yeğenim :asigim:
sanırım hiç masum değil haklısın canım :teselli:

doktor bile olsaydik burdan anlayamazdik , kontrol sart kesin bise söylemek icin, gitmem diyosanda böyle acabalarla yasarsin malesefmirmirmirmir
üstünden azicik bastirdi diyosun ama öyle azicik la bozulmaz eminmisin azicik olduguna belkide o sehvetli anda sana öyle gelmistir eger parmagi ile zorladiysa bozulmustur kesin cünki kan geldi azicik diyorsun.... peki kac gün sürdü kanaman regl filanmi oldu yoksa o aradafisfisfis

doktora gitmelısın canm
yırıtılmıs oalbileceğini sanmıyorum okdar kolay değil
hem evleneceksenizde bu kadar şüpheye gerke yok bence...

Hangi parmak girdi,
eğer serçeyle baş parmaksa korma
işaret parmağıysa en tehlikeli kesin yırtılmıştır
orta parmak da yırtar diğerlerinden uzun olduğu için
ama burdaki asıl önemli husus parmağıın ne kadar girdiğidir,
ki girmeseydi kan gelmezdi
hayırlı vakitler

arkadaslar nereye okadar kolay degil yaaaa, eger parmakla zorlamissa orayi öylede bi kolay ki bozulmasi, bunu ic camasir bile engelleyemez , yoksa niye kan gelmis olsunki bozulmadiysa allah allah yaa:sinifsinif:

herkes yaptığı şeylerden dolayı daha sonra pişmanlık duyuyor..tamam teşekkürler yorumlar için

yoksa adet donemı yakını mıydı ertesi gün yada birkaç gün sonra regl oldun mu ?

:roflol::roflol: niye basparmak la sercenin öyle bi anlasmalarimi var biz bozmayiz -tatlicadiarzu-diye
ayncim bak burayi genc kizlarimizda okuyordur yanlis bilgilendirmeki onlarda bir kazaya kurban gitmesinler:gitme:

not yüzük parmagina deginmemissin neden?? lütfen parmaklar arasinda ayrimcilik yapmalmaz::lepi::lepi::lepi::lepi:

bende şunu anlamıyorum
sözlüsünüz zaten niye korkuyorsunuz ki deniyor
ne demek bu sözlü olunca günah olmuyor mu
nasılsa evleneceksiniz deniyor sanki sözlüler nişanlılar hepsi evleniyor görüldüğü üzere ayrılmışlar
gösterme ama ellet denmiş sana sadece gösterince günah anlayışı bu sanırım:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bi soran pişman bide sormayan...akannehir

İki kişi arasında yaşanır ne yaşanırsa.. her zaman derim ruhlar kirlenmesin

Gerisi önemli değil.. herkes kendine hesap verir...

Unutulmamalıki .. hiçbirimiz rahibe değiliz..

Cinsellik hayatın bir gerceği.. seks diye bişey var...

Herkesle yaşanmayacak.. çok özel.... değecek insanla yaparsan anlamı vardır..

Aksi olursa... pişmanlığı berbat bişey olur...

O yüzden yaşayacaksa kadın yada kız...bunu ruhunu yaralamayacak adamla yaşamalı..

Ben kimseyi ne yargılarım.. nede ayıplarım...

Zaten kızı korkutanda şu ; elle temas olduktan sonra leke gelmesi..

Normal zamanda olsa.. tabiki kondurmazdı... ama nasılda denk gelmiş o ana yaaCADIARZU

Eminmi arkadaş acaba:uhm: yani.. ne biliyim bişeyler olduda bizdenmi öğrenmeye çalışıyor..

Kızlık şu durumda bozulur diye yazılanları okuyup.. öylemi konduracak

Neyse işim çok.... bakıyım bu konuya sonra

neden bu kadar ayıplandım anlamıyorum..ben bu durumdan çokmu memnunum sanki...evet pişmanım çok pişmanım hemde..ama oldu bi kere..lütfen kınamak yerine bilgilendirmeyi deneyin.yarın bir gün herkesin başına gelebilir bu...

Madem sözlün evlenmeyi düşünüyosunuzdur sanırım. Ona anlat herşeyi, korkma da . Sanmıyorum o kadar kolay bozulacağını ama herkes de farklı olabiliyor bu durum.

zuhahha hiç güleceğim yoktu haa doncum:))
şimdi yüzük parmağında yüzük olduğu için acıtır
mazallah yüzük içerde kalır die değinmemiştim
bu sefer al başına belayıı

canim sende kendin calip kendin oynuyon (rose ve swetgul gibi)
soru soruyoz cevap yok, madem bilgi almak istiyorsun insan cevaplar, sadece elestirenlere cevap veriyorsun, sanki sirf polemik olsun diye cabalar gibisin:sinifsinif:
adam yerine koymuyorsun yardim etmek isteyenleri amannn ben kacar:dilcikar: ne ugrasma diger topikte insanlar derdine yorum bekliyorken

[B]kızlar ahlansın vahlansın erkekte zevkini alsın sonra olan kıza olsun,pişmanlık duyguları

dedim ya 23-24 önce bayanlar ne istediklerini bilmiyorlar [/B]

.....................................

Son düzenleme:
anlattığınız gibiyse bişey olduğunu sanmam. hem pişmanlık duymayın artık... olay sadece bi zar mı ya? erkeklerin 20 yaşına kadar bişey yapmaması garip karşılanıyor, kızların da yapması! erkeklerinki namus değil mi anlamadım ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…