Kzlar, yardm edin bana ne olur.!

• Konu Sahibi Konu Sahibi lale_00
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yırtılsın nolmuş ki??

bekaret sorununu kafana takıyorsan zaten gelecekteki kocan olucak şahsiyeti bulmuşsun ve bunu onla yaşamışsın sorun ne ki??!!

yok eğer olurda ondan ayrılırsam ve böyle birşey olmuşsa naparım diye kaygılanıyorsan dooğru bir doktora görün derim en azından kendini yiyip bitirmezsin

bu kizlik zari ile ilgili kacinci konu bu son 10 gunde acaba.

Kızlığın sende olup olmadığını gideceğin jinekoğun muayensiyle öğrenebilirsin.
ama bana saçma geldi sadece dokunduysa kan neden gelirkiCADIARZU

ya olsanız olsanız benim kadar gıcık olamasssınız böyle bi büyükb i küçük yazanlara :mymeka::mymeka::mymeka:..farkındaym konu bu degil ama demedende edemedim ...

bunu bu kadar kafana takma eğer takcaksanda sınırlarını çiz ve ona göre yaşa lmaz: doktora gitmene gerek yok bence bişey olmamıştır

parmagını içine koymadıysa bişey olmamıştır..yinede içinin rahat etmesi için jinekoloğa git..

Bencede kizligina zarar gelmemistir canim vajinaya birsey girmesikten sonra ama jinikologa gorun icin rahatlamis olur

Resim koy, görmeden nasıl anlıcak benim kk hatunlarım müneccim mi, töbe töbe yaa :dilcikar:

canım biz jinekolog değiliz.burası da haydar dümenin sayfasını geçti.orayada içime girmedi ama kızlığım patlamış mıdır ya hamile miyim diye yazarlar ya.hayatım ayrıca bu adam senin sözlün değil mi? bekaretinin bozulup bozulmadığını gidin birlikte baktırın.onada anlat kan geldiğini.sana inanmayacak değil ya.zaten ilşki yaşanmamış bozulsa bile iliki yaşanmadığını doktor anlar merak etme.yani şu durumda bizim sana yardım etmemiz imkansız bence sen bizle değil bu durumu sözlünle paylaş al git doktora.aradan zaman geçerse ilerde sıkıntı yaşayabilirsin.adam sana olumsuz bir durumda demeyecek mi madem öyle neden o zaman bana söylemedin.

bence bozulmamıştır canım bu kadar kolay bozulmaz.

olayı şöle bi gözümde canlandrdımdaCADIARZU bozulmamıştırkaydirigubbakcemile5

ya cnm konuyu açmışın sözlüyüz demişin sonrada ayrıldık demişin, ne bilim ya anlamadımki akannehir

neyse bozulan zar olsun, gönüller bozulmasın

Kesinlikle katiliyorum arkadasim sana; düsüncelerime tercüman olmussun. Eklenecek baska birsey yok...vereliniortakalkisalkisalkis

bazen regl dönemi bittiğinin ertesi günü ön sevişme yaşarken, salgıladığın zevk suyuyla birlikte bir miktar kan gelebiliyor. ama bu kan biraz pelte gibi olur. oysaki kızlık zarı kanı daha sıvımsıdır. parmak kesiğindeki kan gibidir.

Bozuldu,yada bozulmadı ne farkederki
Sonuçta birlikte isteyerek birşeyler yaşıyorsunuz.
Kızlığınızın bozulmamış olması neyi değiştirirki
Bütün bunları yaşamadığınız anlamınamı gelir.
Bence kafanıza takmayın,sonuçta sevdiğiniz insanla berabersiniz.
Kendisine durumdan bahsedin ama ki ileride yanlış anlamalara maruz kalmayın.

teşekkür ederim canım bilgilndirdiğiniz için

niye bu kadar üzerime gelindi diyorsunuz ya..
hem sevişmekten hem de din ve yasaklardan bahsettiğiniz için olabilir mi?

dinime ve yasaklarına bağlıyım diyorsunuz ya..
o yasak parmakla çamaşırın üzerinden dokunup hemen geri çekmeye mi izin veriyor.
yani ellemek serbest..
ilginç..
CADIARZU

bende sana katılıyorum arkadaşım. böle bi saççmalık olamaz. hadi bozuldu diyelim yarın bi gün başkasıyla evlenince ona ne cvp vereceksin bunu hiç düşündünmü. hem böle bi konudan bahsediyosun hemde din diyoosun.neiş anlamadım doğrusu yaptığınıda son derece yanlış buldumCADIARZU

tatlim o anki heycanla şevkle birsey hisetmemis olabilirsin ama adet kani degilse maglesef kizlik zari kani bence , ilede bir erkekle iliski olmasi gerekmez bozulmasi icin ...

eğer bu senin için bir sorunsa doktora git, böyle sürüncemede kalmak daha zehirlidir.. emin ol 2 dakka utanırsın ama sonrasında gerçeği öğrenmiş olursun. Ve senin için bu durum bu kadar önemliyse keşke kalkışmasaydınız yakınlaşmaya. Eğer doktorun cevabı olumlu olursa bundan sonra neyden uzak duracağını biliyorsun haa doktorun cevabı olumsuz olursa da, böyle kasma kendini. Artık toplum olarak bazı şeyleri aşmanın vakti çoktan geldi. rahat ol, istedim yaşadım dersin. pişman olmaya kalkışma, boş yere kendini yıpratma ne var yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…