Kzlar, yardm edin bana ne olur.!

• Konu Sahibi Konu Sahibi lale_00
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence yırtılmamıştır çünkü bildiğim kadarıyla 3-4 cm içeri girmesi gerekiyo

yok guzelım ya...
oyle bısey olması ımkansız...
en azından bunu haydar dumen soyluyo...isinin erbabı sonucta...
hem allah oyle kolay yırtılıverecek bı kızlık zarı daha yaratmamıstır emınım....

bence hiçbirsey olmamıstır merak etmeyin ayrıca yasadıklarınızda utanılacak birsey yok anlatırken rahat olun

Birşey olacagını sanmıyorum ya hiç kafanıza takmayın böyle şeyleri olmaz ondan bişey Mümkün değil.Bu arada bencede bu kadar utanmaya sıkılmaya gerek yok.Rahat ol. Ve dediğim gibi o şekilde yırtılmaz olmaz cnm.takma kafana.

sözlünse de,sokaktan bir adamsa da canın sevişmek isteyip seviştiysen kimse seni yargılayamaz da,
kendini savunmaya alıp,dinime bağlıyım deyince ipler kopmuş herkeste.
katmayın böyle konulara dini, bizi alakadar etmez o kısmı,
kimsenin dinine bağlı olması olmaması bizi ilgilendirmez.
sana niye yaptın demek de bizim haddimize değil.
sorunun cevabı zara bir şey olmamıştır.

cok güldüm bu konuyaa varya konu acılmıs bir bucuk yldır sözlüyüz söle oldu böle oldu yırtıldımı öle kolay yırtılmaz benm bildigim ama tabi şimdi ne kadar baskı yaptıgınada baglı sonra gelio ayrıldık ebe yavrum sen neden güvenmedin adamla sözlendin bu adam seni en ufak seyde yarı yolda bıraktı ben bu konuyu cok dikkate almdım inanmadımda acıkcası sözlenmek var sözlenmek var kimi aileler aracılıgıyla babalar gibi sözleniyor herkesin haberi oluyor kimi kendi arasında bir yüzük takıyor onuda sokakta sevgilisyle gezerken takıo evinin oldugu mahalleye yaklasınca hop cıkarıo cantaya neyse ne işte cok düşünüosan git doktora baksın yırtılmısmı yırtılmamısmı bidahada böle seler yaparken dikkat et ama dinine baglı birisin sen yapmassın :))) artık böle seler

Bir kere de birşey yapmayınca gelsin şu kan.
Nası biliyor da oynaşmadan sonra geliyor afacan.
Zarınız yırtılmamıştır,kendinizi strese sokmayın.
Doktora gidin,kafanız rahatlar.

valla bnde bişey yasmadım ama duydugum ve bldgm seylere göre bana da bsy olmamstr gbi gelio bosver sıkma canını hersey insnalar içn....mileet neleri yapıo bidaha böle bi pozsyona gelemmeye calıs bnce madem bu kadr korkuosan

ben olayı farklı açıdan yorumlayacağım...

pembe de olsa,kan akıntısı boşu boşuna gelmez. iki ihtimal var...

1. bu ayıp değil,birbirinizle oynaşırken sen zevk aldığın için arkadaşın parmağını derin yere soksa da anlamayabilirsin çünkü o esnada klitoris şişip kanla doluyor.bu esnada onun ne kadar ileri gittiğini anlayamazsın....

2. erkek arkadaşın orayı kurcalarken tırnağı derini tahriş etmiş olabilir..gelen kan derinden de kaynaklanıyor olabilir...

böyle düşünüp kendini kahretmektense çaresine bak-baktırt derim ben.. tekrar evlenmeye kalkarsan ileride daha da hezeyana sürüklenirsin..

dinine bağlı biri asla böle şeyler yapmaz bari dinime bağlıyım demeyinde kötü örnek olmayın lütfen

kimin dinine ne kadar bağlı olduğunu biz bilemeyiz.bu şekilde kimseyi yargılamayalım lütfen.

anlatıkklarından gayet iyi anlaşılıyor bence

ben hiç böyle bir şey anlamadım.bu şekilde bir anlam çıkarmanız çok ilginç.

bisey olmamistir bence...cunku herhangi bir cisim iceri girmedigi surece kanama olmasi munkun degil....ve sizde oyle olmadigini soyluyorsunuz...o zaman korkacak bisey yok,sozlunuzle paylamanizda yarar var...

evt çok haklısın herkes kafasına göre hangi durumdaysa yada ona göre davranıyor dinine o kadar düşkünsen ne diye yalnız kalıyosun..

ben havuz kenarındayken ayağım kaydı ve iki bacak arasına lap diye düştüm kenar kısmına. canım o kadar yandı ki. o zaman benim kızlığma bişey olmadıysa sana hiç birşey olmamıştır. bisiklete bindim bekaretim bozuldu mu gibi bir soru...

boz her yerde aynı tarzda mesajlar yazıyorsun insanların dini inancını ahlakını yargılamak sana mı kaldı allasen ya.
sen nerden biliyorsun arkadaşın inançlı olmadığını ne yapacağını nasıl inanacağını sana mı sorcak

ewet bana kaldı sen beni nasıl yargılıyosan şuan bende istediğim kişiyi yargılarım bu sizi hiç ilg,lendirmez doğru bildiğimden de şaşmam.

sanmıyorum bozulduğunu..
belki zorlamadan dolayı oluşan bir kılcal damar kanamasıdır..
muhakkak doktora gitmelisin yoksa bu şüphe seni yer bitirir...
heran aklında hep bunu düşünerek nereye kadar..
bit bir doktora için rahat etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…