o 3 ay sonunda da seni bulamayacağını söyliyeceksin tabikide
o 3 ay sonunda da seni bulamayacağını söyliyeceksin tabikide
o ne dedi mervecim?
cevap varmı?
slm kızlar sevgilim dün gece ilişkimize ara vermek istediğini söyledi ve bu aranın yaz tatilinden sonra biteceğini söyledi.
Nedeni ise 3 ay buralarda olmicak ve tahminim o oralarda rahat durmicak sanırm bu yüzden ara vermek istio.
ama ben hiç bişi sölemedim sizce neden böyle yapıo.
Ne yapmalıyım, ne söylemeliyim ona..
ne bu ya aynı TEB reklamına dönmüş.avrupa yakasındaki burhan gibi mola vermeye mi kalkıyor.bu kabul edilecek durum mu adam resmen alay ediyor.sakın buna fırsat verme.ayrıca ilişkide kafasına göre karar alıp seni de bunu uygulamaya zorunlu tutamaz.değer veren adam bunu yapmaz.bence olur de şartında şu olsun bu süre zarfında nasılsa yalnızım ben de bir yaz aşkı bulabilirim aşkım de bakalım tepkisi ne olacak.
alkisalkisalkis iştee budurrrrrrr bakalım bu delikanlımız nedicekkkk kaydirigubbakcemile3
erkeklerin geldigi boyutu görüp midem kalkıyor..bence yol ver gitsin derim..artık utanmakta yok, ne rahatlar..
mrvcim seni birbuçuk yılımız geçti diyorsun ama o birbirimize 1,5 yıl verdik diye düşünmüyor,sen neden üzülesin bu durumda ? döndüğünde herşey eskisi gibi olacak mı sanırsın? bas tekmeyi o yapmadan içine otursun...birde o depresyon modunu değiştir alla sen..brnim ara vermeye bakışım:ya benimlesin ya değilsin!hemde 3 ay maşallah!sezonu açtı o şimdiden...beni salak yerinemi koyuyorsun diyemez misin...önümüzdeki mayıs sonu aynı şeyi yapacakmı dersin?
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
bnm askım öle şeler yapmaz dicene bana bağırdın tersledin beni sürekli dedi
deseydin ki benim askm yapmaz öle şeler dedi. :/
bnde sora böyle dedim ssana. dio.
anlayan beri gelsin merveyizemuszemus
anlatamadım farkındayım pardon xD
Yani hni ara verelm demşti ya bska kzları fln düşünerk işte.
bende o zman benim aşkım öle şeler yapmaz neden dememişim..
ay çok cocukça şeyler bunlar merviş inan
tamam seviyorsun seni anliyorum ama
istikrarli bir ilişki olmadiği sürece yipranirsin
ezdirme kendini kimseye canini sikarsa tekmeyi bas kiçina
korkma kaybedeceklerinin yaninda kazanacaklarin daha çok
biraz daha olgunlaş bana çoook hak verecen ablacimbuyrunnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?