Kzlar yardm.. :(

katleam çıkar azını burnuyla yer değiştirrim oh ne ala memleket git kır cevizleri bunlar ne sanıyo herhalde senin böyle bir durumu kabulleneceğini sanıyor kızım ol ver yesin bokları gelsin halen sen bıraktığı yerde durasın yok öle memleket alnını beş karışlarım yol ver canımın içi yol ver

aferin mervee ne soğuk nede sıcaksınn.. ee sonrası ne olduu?? kız tasikt taksit anlatmasana şunu :):)

ay merve cidden bu delikanlı bahane arıyor valla bakkk uğraşma canım yaa ne uğraşıyorsunn kaaçan kovalanır unutma şekerimm bırak şimdi onun kafasına bazı şeyler dank etsin..alıştırırma böle şunu...

ne bu ya aynı TEB reklamına dönmüş.avrupa yakasındaki burhan gibi mola vermeye mi kalkıyor.bu kabul edilecek durum mu adam resmen alay ediyor.sakın buna fırsat verme.ayrıca ilişkide kafasına göre karar alıp seni de bunu uygulamaya zorunlu tutamaz.değer veren adam bunu yapmaz.bence olur de şartında şu olsun bu süre zarfında nasılsa yalnızım ben de bir yaz aşkı bulabilirim aşkım de bakalım tepkisi ne olacak.

alkisalkisalkis iştee budurrrrrrr bakalım bu delikanlımız nedicekkkk kaydirigubbakcemile3

mervee iştee yavaş yavaş taktikler gelişiooo kudurt canım sıra sende kozlar sende şuannn

erkeklerin geldigi boyutu görüp midem kalkıyor..bence yol ver gitsin derim..artık utanmakta yok, ne rahatlar..

Erkekleri bu boyuta kadınlar getiriyorşimdi bu arkadas güle güle sana dese bu çocuk bi daha hiçbir kıza bu teklifi yapamaz..ama olur canım der dönünce affederse daha cok cok şımarır bu erkekler...nişanlım bu teklifte bulunamaz kabul etmeyecegimi bilir çünkü...
daha önce bi erkek arkadasım bana soğukluk hissediyorum kafam karışık dediğinde saniyesinde bitirdim ve bana dönüşünde tüm kapılar kapalıydı hiç de pişman degilim..

mrvcim seni birbuçuk yılımız geçti diyorsun ama o birbirimize 1,5 yıl verdik diye düşünmüyor,sen neden üzülesin bu durumda ? döndüğünde herşey eskisi gibi olacak mı sanırsın? bas tekmeyi o yapmadan içine otursun...birde o depresyon modunu değiştir alla sen..brnim ara vermeye bakışım:ya benimlesin ya değilsin!hemde 3 ay maşallah!sezonu açtı o şimdiden...beni salak yerinemi koyuyorsun diyemez misin...önümüzdeki mayıs sonu aynı şeyi yapacakmı dersin?

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

๏̯͡๏ ๏̯͡๏ Nie dimedin ki guzelım, yaparsın aslansın sen dıyeydın gorurdun ehuehue
ben bazen öle yapıorm yapamaz kiii yapamaz kiii dıyorum =))))

ahanda sahıp cık ıstemıs erkekın sana kekin ๏̯͡๏ ๏̯͡๏ sahıb cıkılsın ıstemıs oyun yapmıs dimekküğ
anlayabilen berry gelsün

anlatamadım farkındayım pardon xD
Yani hni ara verelm demşti ya bska kzları fln düşünerk işte.
bende o zman benim aşkım öle şeler yapmaz neden dememişim..

ay çok cocukça şeyler bunlar merviş inan
tamam seviyorsun seni anliyorum ama
istikrarli bir ilişki olmadiği sürece yipranirsin
ezdirme kendini kimseye canini sikarsa tekmeyi bas kiçina
korkma kaybedeceklerinin yaninda kazanacaklarin daha çok
biraz daha olgunlaş bana çoook hak verecen ablacimbuyrunnnnnnnnn

Şenizkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…