Kzlar yardm.. :(

yazın yaz aşkı bulaçak seninki,kışında zaten sen varsın ?! senden iyisini bulamazsa sana döner diye düşünmüştür,yedekte tutmuş resmen seni,,bençe yaz başında sende onu yok et hayatından,

Bn kbl edip etmediime dair bşi sölemedm hnüz.
ama eminm dayanamaz. ./

eğlendirdim sizide hadi bugünde güldünüz sayemde.. asicim 25 yaşındayım ve 21 yaşındaki bir erkek heleki bölesi konuşan bir erkek BENCE ÇO-CUK-TUR evet henüz daha kimliğini bulma aşamasında bence ve erkeklik taslıyor yok böle giyin yok şunu yapma yok bunu yapma yok ara verelim döncem ben sana gibilerinden henüz bunlar büyük olgun bir insanın lafları değil..AYRICADA KENDıMı BÜYÜK GÖRÜYORUM DEMEDıM CANIM DÜZGÜN OKURSAN YAZDIKLARIMI ANLARSIN ŞEKERıM... benim yorumlarımı değil arkadaşın sorununu çözmeye çalışıyoruz sen farklı kişilerin yorumlarını değil arkadaşın yorumlarına konusuna odaklan BENCE...

Son düzenleyen: Moderatör:
güzel tatiller dile
o geldikten sonra da senin tatile gideceğini söyle..

Şmdide sanki benim konuşmamı bişi yazmamı bekler gibi ben hnqi şarkıyı dinliosam oda onu açıo.
akşam kendi düşüncmle ve sizin yorumlarınzdan yla çıkark sadece tk bi msj atmm lazm ona.

iyi de bu kimliğini bulmaya çalşma degl ki...

bildigimiz kıskançlık yani

sevgilin kendi rahatlığını düşünmesinin yannda çok sahiplenici canm...sadce hayatında o olsun istyo..süslenme faln filan...

bu arada 3 ay seni bırakp gezp tozucak demek.baaak sen...ben bunu kaldıramaz yol verrdm çoktan :)))

herşey sevgi degldir tatlım....sadakat nerde????

aynen sayende güldük bazen çok komik oluyosun çünkü abuk subuk yorumlarınla..
21 yaşında bi erkek çocuk demek için yeterince büyük değilsin güzelim..
ama dersin ki arkadaşın sevgilisi çocuk gibi davranıyo o başka...
giyimi çok açık olursa elbet karışır bu erkeklik taslamak mı oluyo?

kendini büyük görüyorum dedin demedim düzgün oku
kendini büyükmüş gösterio diye yorum yaptık yalanda değil
seni hiç ilgilendirmez nereye odaklancağım istediğime yorum yaparım
sana sorduğumu hatırlamıyorum.....

Son düzenleyen: Moderatör:
Şmdide sanki benim konuşmamı bişi yazmamı bekler gibi ben hnqi şarkıyı dinliosam oda onu açıo.
akşam kendi düşüncmle ve sizin yorumlarınzdan yla çıkark sadece tk bi msj atmm lazm ona.

tamam canım kararını vermelisin önce tatlım bu senin hayatın
en iyi kararı gene sen verebilirsin:teselli:

asicim tattlım sanırım ya gerginsin yada sıcaklardan kaynaklanıyor bu asabiyetin neyse şekerim sen sakinleş öyle gel yorumumda senin erkek arkadaşına değil mervenin erkek arkadaşına ve sorununa cevaptı yani üstüne alınıck olan o sen değilsin bukadar kaptırma kendini gerekli yorumu gerkli asabiyeti merve göstermedide sen neden böyle asabileştin neyseee .. hee burada yorumlara yorum yazmakta yasaktı bunuda hatırlatim dedim... sen şimdi ister bana cevap yaz istersen yazma ama bu sana son sözümde iyi eğlenceler (biraz sakinleş balkon çık hava alnefes aal derin derin gerginlik iyi değildir) hadi iyi akşamlar....

buda sorulurmu allasenzemuszemus
kiçina tekmeyi basican tabiki hemenopuyorumnanaktan

asiicim tatlım girme tartışmaya boşver zemuszemus eglenmene bak sen :))

bilmiyomusun belinaycığımın tarzını :icecream:

ayy mervecim senin konu unutuldu benim yazılarıma döndüü topiğin konusu :):) neyse tatlım sen konuş bakalım neler dicek bu delikanlı sana bence merakkla bekliyorum son gelişmeleri sen gelene kadar beklicem şekerim SANAYAPICAMM YORUMUMU :):):)[/COLOR]

msj çktim..
gerçekten dediklerimi istediklerimi yapmamanman sıkıldım üzülüorm dedi.
beni takmıosn sanki ama sewiorm diosn nsıl oluo bu.? dedi.
sewsen dediklerimi yaparsın sen bnm dediklerimi yapıomusn ki bnm sna ii dawranmamı cnm cicim dememi bekliosn dedi.
bnde bu yüzden ara vermek istediimi söledim ddi.

tamam bebik ooo demen gereken şeylerı de şimdi yumuşat ortalıgı

sen nededin peki tatlım??​

sen nededin peki tatlım??​

Sen boşu boşuna sinir yapıosn otur bi düşün bakalım dediklerni yapıo muym yapmıo muym kmse kusursuz dğldr bilmedn seni üzüosam bnm yaptığm gibi snde alttan almayı bilceksn.
Neyse..
Bu istediklerini yapıorm ama dha dikkat ederim.
hala ara vermek istio musn dedm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…