Kzlar yardm.. :(

hah bahanesini de bulmuş hemen yovremmm..deniyo seni aklın sıra ha öylemi? bugin sitede biri yazmış biri 16 biri 22 yaşında..çocuk bunlar resmen ya..valla sakat çağlarınız bunlar.ergenlik falan.hem kendinde hak görür utanmadan da söyler sen yapınca ne hakla sahiplenir..birde sensibleın başlığı var böyle bunun gibi..ona artık birşey diyemiyorum..

he bu normal erkek tafrası yapmıs sımarık erkek işte nolcek, sensıblınki aşmış kendını yaw hakketen, özel arama da keza öyle yıne ayrıldı bak sımdı en düzgunu bu mervosunkı bu normal tafra olayı bunnarınkı. zemuszemus

Yorm yazanLarn çou ayrL demiş bnde brz öLe düşünüorm ama ayrLsmda onu sewiorm we hergün onun yüzünü görmek zorundayım oda war. :/

adama bak ya bir de tarih veriyor..canım benim sen daha iyi bilirsin ama ondan hayır gelmez.yol ver gitsin

Yorm yazanLarn çou ayrL demiş bnde brz öLe düşünüorm ama ayrLsmda onu sewiorm we hergün onun yüzünü görmek zorundayım oda war. :/

canımm benim daha iyi..görüp görmemezlikten gelince çok sinir olacak hatta yanaşmaya çalışacak çokk pozitif olman lazım.senin de yapman gereken şu kan kusup(çok seviyorsan) kızılçık şerbeti içtim diyeceksin belli etmeyeceksin sende bak keyfine..,lülülülülülü

canım ayrılmanın o kadar kolay bişey olmadığını biliyorum

sevdiğini insanı hataları olsada bırakmak istemez insan sende bırakmıcaksan bile

burnu sürtsün biraz yaptıkları çok şımarıkça.. senin ona verdiğin değerin hakkını versin canım benim.

bnm askım öle şeler yapmaz dicene bana bağırdın tersledin beni sürekli dedi
deseydin ki benim askm yapmaz öle şeler dedi. :/
bnde sora böyle dedim ssana. dio.

ona güvenmeni ilgilenmeni istiyo heralde

mesala dediklerini yapmanı ona ihtiyaç duyduğunu bilmek istiyo YaDa

gerçekten seni oyalıyo çocuk gibi seni kandırma peşindekafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

yahuu mervecim bırak şu delikanlıyı yaa cidden büyümemiş olgunlaşmamış diyorum iştee kendisini büyümüş sanıyor erkekiğim ben yaparım sen yapamassın demeye çalışıyo KıMLıĞıNı BULMAYA ÇALIŞIYO BU VATANDAŞ

Konuyu Nerden Nereye Getirmişsiniz..
Kızında Aklını Karıştırmışsınız Belliki..
Canım Benim Erkekleri Çözmek Herkesin Bildiği Gibi Çok Zor Bişey..
Ama Koskoca 3 Ay Var Araya Koyduğu..
Bence Kabul Etmemelisin..
Sana Abla Tavsiyesi Benden.. Çünkü Çevremde Ve Yaşadıklarımdan Gördüğüm Şudur..
Uzun Bir ılişkin Olduğu ıçin Sevgilin Seni Zaten Cepte Görüyor..Ordada Gününü Gün Edecek Belli..
Biliyoki Merve Bekliyo Beni 3 Ay Sonra Kollarını Açarak Karşılayacak..
3 Ayda Neler Oluyo Bir Bilsen :teselli:
Sevgi Bazen Hiçbişeyi Çözmüyor.. sengözlerimebaksanab

gunnicen sen benle yaşıtsın abla deme yahuu yoksa kendini çokmu büyük görüyorsunn :):)

Evt ben ne yaparsam yapıyım merwe bnm nssılsa geri döner kabul eder beni nasılsa die düşünüo.
snrm kybtme korkusu yk olmuş artık.. ,(

işte şimdi bu tezi çürütme sırası sendeee onun bi duvara toslaması lazım bence mervecimm sıra sende

kusura bakma cnm ama erk ark.nın lafı beni güldürdü.bu kadar mı komik olunur ya.neymiş ara verecez yaz tatiline kadar sürecek.sensiz 3 ay geçirmeyi göze alan bir insan var karşında.bırak ne hali varsa görsün.lütfen aşk bu kadar kör etmesin gözümüzü

kızı en zor yerinde bırakmışsınız yahu:)
canım en son ne oldu merak ettim.

seven adam ara vermez dayanabilir mi ben bir gün aramasam rahat edemem bırak 3 ayı. böyle söyleyen erkek sevgiyide hak etmiyor 3 ayda gidip gelinceye kadar ordan dönecem diye teselli verip seni üzmemesi gerek.

hatta dönünceye kadar o 3 ay içinde yenisi bulursun ondan başka sevgi nimetimi yok....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…