hah bahanesini de bulmuş hemen yovremmm..deniyo seni aklın sıra ha öylemi? bugin sitede biri yazmış biri 16 biri 22 yaşında..çocuk bunlar resmen ya..valla sakat çağlarınız bunlar.ergenlik falan.hem kendinde hak görür utanmadan da söyler sen yapınca ne hakla sahiplenir..birde sensibleın başlığı var böyle bunun gibi..ona artık birşey diyemiyorum..
he bu normal erkek tafrası yapmıs sımarık erkek işte nolcek, sensıblınki aşmış kendını yaw hakketen, özel arama da keza öyle yıne ayrıldı bak sımdı en düzgunu bu mervosunkı bu normal tafra olayı bunnarınkı. zemuszemus
Yorm yazanLarn çou ayrL demiş bnde brz öLe düşünüorm ama ayrLsmda onu sewiorm we hergün onun yüzünü görmek zorundayım oda war. :/
Yorm yazanLarn çou ayrL demiş bnde brz öLe düşünüorm ama ayrLsmda onu sewiorm we hergün onun yüzünü görmek zorundayım oda war. :/
bnm askım öle şeler yapmaz dicene bana bağırdın tersledin beni sürekli dedi
deseydin ki benim askm yapmaz öle şeler dedi. :/
bnde sora böyle dedim ssana. dio.
gunnicen sen benle yaşıtsın abla deme yahuu yoksa kendini çokmu büyük görüyorsunn :):)
Hahahahaha Ayol sana Değil Cicim O.. Merve'ye Demiştim kaydirigubbakcemile2
Yaş 26 ama bana sorarsan hala çocuğum ben :roflol:
Konuyu Nerden Nereye Getirmişsiniz..
Kızında Aklını Karıştırmışsınız Belliki..
Canım Benim Erkekleri Çözmek Herkesin Bildiği Gibi Çok Zor Bişey..
Ama Koskoca 3 Ay Var Araya Koyduğu..
Bence Kabul Etmemelisin..
Sana Abla Tavsiyesi Benden.. Çünkü Çevremde Ve Yaşadıklarımdan Gördüğüm Şudur..
Uzun Bir İlişkin Olduğu İçin Sevgilin Seni Zaten Cepte Görüyor..Ordada Gününü Gün Edecek Belli..
Biliyoki Merve Bekliyo Beni 3 Ay Sonra Kollarını Açarak Karşılayacak..
3 Ayda Neler Oluyo Bir Bilsen :teselli:
Sevgi Bazen Hiçbişeyi Çözmüyor.. sengözlerimebaksanab
o 3 ay sonunda da seni bulamayacağını söyliyeceksin tabikide
işte şimdi bu tezi çürütme sırası sendeee onun bi duvara toslaması lazım bence mervecimm sıra sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?