Dershanenin sınava yardımcı olacağı kesin ama
gerekli kitapları alıp evde çalışamamaz mısınız?
İnşallah olmaz da hani bide dershaneye gidip staja da hak kazanamazsanız....Borç konusunu fazlasıyla sıkıntı yaptığınız okumuştum çünkü....
bence sen sınava gırsem mı gırmesem mı dıye dusunmeyı bır kenara bırak ve kazanmaya odaklan. eşin sana destek oluyor sıkıntılı bır zamanda senı ve isteklerını önemsemıs sende tesekkur olarak bu sınavı kazanmaya odaklan ve kazanmak için elınden gelenı degıl gelmeyenı bıle yapmalısın. borclara gelınce benım fıkrımı sorarsan borclar 2 senede bıtecegıne bırak 3-4 senede bıtsın ama sen arkana dönup baktıgında keske sınava gırseydım deme.
eşinde sınava gırmenı ıstemeseydı borçlar gıbı çok guzel bır bahanesı varmıs elınde ama sana borcumuz var sonra sınavı konusuruz dıye atlatmamıs.
bence önce borçlarınızı ödeyin sonra sakin kafayla dersaneye gidip sınava hazırlanın.siz borçları nasıl ödeyeceğem diye düşünerek derse odaklanamazsınızki.şimdiden takmışsınız çünkü
Yaşın çok genç ben 32 yaşında evlendim evlendiğimde yüksek lisansımı tamamlamıştım. Herşey bi anda olcak diye bi kural yok. Belki de para biriktirip öyle evlenmeliymişsiniz. O zaman bu kadar sıkıntı çekmezdiniz belki de. Bu konuda da sabırlı ol acele etme. 1 sene sonra gir sınava.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?