- 26 Ocak 2009
- 2.317
- 11
- 156
Benım de okulum geregı bazı derslerım cok zor oldugu ıcın dersaneye gıtmem gerektı ama esım durumumuz yok ama sen arastır gıdersın taksıtlendırme olursa dedı.Arastırdım 5 mılyar dedıler :1shok: Gıdemedım tabıkı.Sınıf tekrarı yapıcam bu sene yıne.Bır de soyle dusun su an sıkısık durumdasınız tamam dersaneye gıttın sınav parasını da verdın. Kazandın bundan sonrası para gerekmıyormu ??? Kazanıp da devam edememek daha kotu ınan canım.
Valla tatlım smmm bekleyebilir zaten sen böyle bir durumda derslere nasıl odaklanacaksınki ??? önce borçlarınızı hafifletin biraz.Ayrıca ilk sınav kolay muasebenin temel ilkelerini bilenler kesin geçer benden sana tavsiye son sınavlar için dersaneye git şimdilik odanın bünyesinde satılan başlangıç kitaplarından edin fırsat buldukça çalış
ahh be burcucum ahhh bu kadar düşünmekten dolayı sınavdan eline hiçbirşey kalmaz sınava böylemi odaklanacaksın sen tatlım...senin kafan çok karışık üstelik dershaneye gidiyorsun....bu yılki paranız çöpe gitmesin derim ben....sen bu haldeyken olumlu sonuç alamazsın giden 1 yılına ve parana olur derim ben....sen bilirisn en dogru kararı sen vereceksin...tatlım...bunları düşünürken evini ve eşini ihmal etmeee
arkadaşlar merhaba...beni bir çoğunuz biliyorsunuz...yeni evlenipte borcu olanlar yazısını yazan kişiyim ben...şimdi fikrinize ihtiyacım var bankalarda birlikte toplam hala on bin lira borcum var elden iki bin lira var ...eşim daha yeni iş değiştirdi ve ben smmm sınavlarına girmek istiyorum.bu sınav daha doğrusu bu iş benim hayattaki tek idealimdi...zaman kaybetmek istemedim okul daha yeni bitti çalıştığım yerden nefret ediyorum çünkü...biran önce stajımı başlatmak ve hayatımı bu yönde devam ettirmek istiyorum...yanlız bu sınava sadece giriş maliyeti 1050 lira evrakları falan derken 1500 civarı birde bunun dershanesi var ayda 160 tl taksitle 10 ay eşim beni yazdırdı saolsun ama bu ay hiç bi yere ödeme yapamayız ödeme yapmazsak bi dahaki ayda yine sıkışırız ama o ısrarla seni bu sınava sokucam dio...bende herşeyden çok istiyorum girmeyi dershaneye bile başladım...sizce vazgeçmelimiyim bu sınavdan...yani borçlarımızın bitmesi herşey yolunda giderse tabi 8-9 ay ...bana bi fikir verin ne olur...
burcucum anladım ben onu anladım şarkı sözleriyleeeeeeee devam edelim....kaydirigubbakcemile3
hakkında hayırlısı ne ise o olsun.....bundan sonra herşey sabrınla güzel olucak..fedakarlık etmedne olmuyor...tatlımm görüşürüz..
canım neden erteledin. borcun olduğunu biliyorum. ama 1 sene ertelersen çocuk filan olduğunda ders çalışamayacaksın. bazı şeylere cesaretle atılmak gerekir. evet dersane masraflı haklısın. yol yemek vs. ama kahve 1 tl ise içme, öğle yemeği için simit peynir ye ama ideallerinden vazgeçme. önümüzdeki yıl borçların biteceğinin garantisi yok. olan 1 senene olur.
ahh be burcucum ahhh bu kadar düşünmekten dolayı sınavdan eline hiçbirşey kalmaz sınava böylemi odaklanacaksın sen tatlım...senin kafan çok karışık üstelik dershaneye gidiyorsun....bu yılki paranız çöpe gitmesin derim ben....sen bu haldeyken olumlu sonuç alamazsın giden 1 yılına ve parana olur derim ben....sen bilirisn en dogru kararı sen vereceksin...tatlım...bunları düşünürken evini ve eşini ihmal etmeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?