Kzlar yardm...

Benım de okulum geregı bazı derslerım cok zor oldugu ıcın dersaneye gıtmem gerektı ama esım durumumuz yok ama sen arastır gıdersın taksıtlendırme olursa dedı.Arastırdım 5 mılyar dedıler :1shok: Gıdemedım tabıkı.Sınıf tekrarı yapıcam bu sene yıne.Bır de soyle dusun su an sıkısık durumdasınız tamam dersaneye gıttın sınav parasını da verdın. Kazandın bundan sonrası para gerekmıyormu ??? Kazanıp da devam edememek daha kotu ınan canım.

doğru sölüyosun zaten bizim iş sadece para işi nerdeyse...yok cd siydi yok sınavıydı...bitirmeleriydi...hazır para olması lazım cpte...yada en azından borcun olmasa yine kalkarsın altından

Valla tatlım smmm bekleyebilir zaten sen böyle bir durumda derslere nasıl odaklanacaksınki ??? önce borçlarınızı hafifletin biraz.Ayrıca ilk sınav kolay muasebenin temel ilkelerini bilenler kesin geçer benden sana tavsiye son sınavlar için dersaneye git şimdilik odanın bünyesinde satılan başlangıç kitaplarından edin fırsat buldukça çalış

müşavir yazıo mesleğinde smmm misin sende...

ahh be burcucum ahhh bu kadar düşünmekten dolayı sınavdan eline hiçbirşey kalmaz sınava böylemi odaklanacaksın sen tatlım...senin kafan çok karışık üstelik dershaneye gidiyorsun....bu yılki paranız çöpe gitmesin derim ben....sen bu haldeyken olumlu sonuç alamazsın giden 1 yılına ve parana olur derim ben....sen bilirisn en dogru kararı sen vereceksin...tatlım...bunları düşünürken evini ve eşini ihmal etmeee

yok gitmicem zaten karar verdim...evime evliliğime yapıcam birazda...anladın sen onu kaydirigubbakcemile3 bakma güldüğüme artık sinirlerim o kadar bitapki...ben bile tanımıyorum kendimi...

canım kesinlikle idealinden vazgeçme. borçlarınız da varsın 8-9 ayda bitsin ne var yani..hazır niyetine girmişken sıcağı sıcağına hallet bu işi bitsin gitsin. ileride keşke diyeceğine ya da erteleyeceğine böylesi daha iyidir. hazır çoluk çocuk yokken hallet derim. zamanın neler getireceği belli olmuyor çünkü..

bence bu kdr ıstıyorsun ve basarmaman ımkansız gibi bişey :)

eşinde destek sana

bence tam hız çalış cnm

Bu smmm sınavına neden bukadar umut bağlıyorsun ki? Hayatını değiştireceğinden gerçekten eminmisin? Hiç duymadım smmm diye birşey şuana kadar. fisfisfis

bana kalırsa ben bekle derim çünkü evlenmişşsiniz ve diğer konunuzu da okudum cidden şu durumda ben inanmıyorum kazanabileceğinize.Öncelikle kafanızın rahat olması lazım ve de şu bir gerçekki nasıl ki evlenmeyi ertelememişsiniz o halde bazı fedakarlıklar gerekiyor sınavı bi kenara abırakın ve işinize odaklanın sevmeseniz dee şu borcu bitirin önce sonra istediklerinizi yaparsınız.

eğer şimdi sınav için uğraşırsanız eminim ki daha çok stres olacaksınız şu borç varken dersane parası mı ödenir falan filan yanii sizin kafanız cidden çok karışık en iyisi kendinizi dinleyin ve önce şu sorunlarınızdan kurtulun arkadaşım.

sevgiler

burcucum anladım ben onu anladım şarkı sözleriyleeeeeeee devam edelim....kaydirigubbakcemile3
hakkında hayırlısı ne ise o olsun.....bundan sonra herşey sabrınla güzel olucak..fedakarlık etmedne olmuyor...tatlımm görüşürüz..

öpüyorum seni...evet güzel olucak inş.vazgeçtim şimdilik en azından 2 dönem ertelemek var planımda :)

canım neden erteledin. borcun olduğunu biliyorum. ama 1 sene ertelersen çocuk filan olduğunda ders çalışamayacaksın. bazı şeylere cesaretle atılmak gerekir. evet dersane masraflı haklısın. yol yemek vs. ama kahve 1 tl ise içme, öğle yemeği için simit peynir ye ama ideallerinden vazgeçme. önümüzdeki yıl borçların biteceğinin garantisi yok. olan 1 senene olur.

önümüzdeki yıl garantisi yok evet...peki ya yine kışın eşim işsiz kalırsa o zaman bana yine demeyeceklermi bu kadar borç varken neden beklemedin die...borç üstüne borç eklemekten sıkıldım...üstelik evleneli 14 ay oldu ne borçtan ne dersten başımı kaldırıpta evliliğimi bile süremedim...alışamadım...öle oluncada kötü oluyo...bide gerçekten çok yoruldum...şuan için çocuk meselesi yok ama pekala tanıdığım bir sürü insanda var çocuğu olunca eğitimlerine ara vermeyen devam eden...allah büyük ne yapayım daha yaşım çok genç...benim için bi 6 ayın yada 1 senenin büyük bir kayıp olcağını düşünmüyorum

Katılıyorum sarıcivcive ben de canım... İnşallah daha sonra dönemlerde sınava girip kazanırsın. Şu an için önceliğin sabırla çalışıp borçlarınızı eşinle beraber ödemeniz, sonra eliniz rahatlayınca da dersaneye gider rahat kafayla sınavı kazanırsın. Sağlıcakla ve sevgiyle kala.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…