İlknurcum benimde bir kızım var ve bi tanede oğlum olsun istiyorum. Tüm çalışmalarımı o yönde yaptım, internetteki bilgilerden yararlanarak ve şuan 5 haftalık hamileyim. Öncelikle sağlıklı olsun bebeğim. Allaha şükür erkek takıntımız yok ama olursa da çok sevinirim yani alkisalkisalkis
benim bi kizim var 6 yasinda herzaman duamda rabbim hayirli ve saglikli olsun diye dua ettim ama rabbim gonlumdekini biliyodu ve bana kizimi bagisladi kizim normal olmustusimdi tup bebek yapmam gerekiyor simidide 1 KIZ 1 ERKEK olsun istiyorum artik nasip hayirlisiyla olsunda
Benim tarafım da eşimin tarafı da bildiğiniz erkek çiftliği...-tatlicadiarzu-
5 haftalık hamileyim herkez inşalllllaaah kız olur diye dua ediyor...
birinin olmasa öbürünün duası tutar kanımcakaydirigubbakcemile3
Valla sağlıklı olsun da kızmış erkekmiş farketmez. kaydirigubbakcemile
bizdede henüz yok ama istiyoruz inşallah olur :Saruboceq:
eşim kız olmasını çok istiyor iki erkek kardeşler ve abisininde oğlu var hemde kızlar daha cicili bicili giyiniyolar ya o yüzden Şeniz
kayınpeder erkek delisi erkek torunu var ama bulsa eltimle bana 10 tane doğurtcak 10 uda erkek olcak o da öyle bi cins işte
kayınvalidemde kayınpedere bizde erkek çok kız olsunda bize bakar diyo bende içimden hee oldu size bakıcı doğurcam diyorum :umursamaz:
annemde erkek olsun daha iyi kız çocuğunun başına bişe gelir diye hep korkuyosun diyo sanki benim başıma bişe gelmiş gibi tövbe tövbe :dilcikar:
babamda ben tek çocuk olduğum için yani erkek evladı olmadığı için ve kardeşlerinin hep kız torunları olduğu için erkek istiyo mirmirmirmir
ben farketmez diyorum bi yandan kız istiyorum bana daha iyi arkadaş olur diye bi yandan erkek istiyorum sevinen daha çok olcak diye ayy bilemiyorum olsun da kız erkek farketmez yaa :asigim:
Kurnazımmm :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?