Kzm evlendirirken iim sklyor...

benim annem de böyle bizim erkek tarafı olduğumuz düğünlerde bile kız tarafıymışız gibi oturur ağlar...herkes sana noluyo der. :))) ben de nişanlandım istemede yine fena oldu...düğünü tahmin edemiyorum...içi huzursuz onun da bütün anneler mi aynı acaba...onu öyle görünce bende fena oluyorum.

Siz sadece kızınızdan ayrılacağınız için kuruntu ediyorsunuz galiba. ınşallah kızınızın mutlu olduğunu görünce ferahlarsınız.

bence anne yüreğinin şefkatli yumuşacık halidir bu duyguya sebep olan....
içinizi ferah tutun iyi düşünün ki iyi olsun....:)

Hep derlerdi kız vermek çok zordur diye de yok canım ben çok etkilenmem diye düşünürdüm;kızımı mutlu görürsem çok büyütmem gözümde diye bilinçaltıma yerleştirmiştim.Kız halinden memnun nişanlısından yana da şükür sorun yok ama dün kendimi düğünü bahara bıraksak muhabbeti yaparken buldum... Kimseye bişey de anlatmak dertlenmek istemiyorum açıkçası kızın yada babasının kulağına giderde durduk yere stres olurlar diye iyi ki burası var okuyan zaman harcayıp yorum yapanlara da ayrıca çok teşekkür ediyorum...

Hep derlerdi kız vermek çok zordur diye de yok canım ben çok etkilenmem diye düşünürdüm;kızımı mutlu görürsem çok büyütmem gözümde diye bilinçaltıma yerleştirmiştim.Kız halinden memnun nişanlısından yana da şükür sorun yok ama dün kendimi düğünü bahara bıraksak muhabbeti yaparken buldum... Kimseye bişey de anlatmak dertlenmek istemiyorum açıkçası kızın yada babasının kulağına giderde durduk yere stres olurlar diye iyi ki burası var okuyan zaman harcayıp yorum yapanlara da ayrıca çok teşekkür ediyorum...

Back
X