Cilt Bakımı Ürünleri La Roche Posay Anthelios XL SPF 50+ Creme Tinted kullanan arkadaşların dikkatine...

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

CanooCan

Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2013
11
0
6
35
Kilis
Merhaba arkadaşlar,
Ben renkli güneş koruyucu almak istiyorum ama genelde koruyucuların renk tonları koyu renkli oluyor. Benim tenim çok açık renkli ve esmer görünmek istemiyorum kremi sürdüğümde. Acaba bu krem açık renk tonunda mı? yoksa cilde sürüldüğünde bronz bir görüntü mü oluşturuyor?

Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim. :)

Merhaba arkadaşlar,
Ben renkli güneş koruyucu almak istiyorum ama genelde koruyucuların renk tonları koyu renkli oluyor. Benim tenim çok açık renkli ve esmer görünmek istemiyorum kremi sürdüğümde. Acaba bu krem açık renk tonunda mı? yoksa cilde sürüldüğünde bronz bir görüntü mü oluşturuyor?

cilde sürüldüğünde uyum sağlayan bi yapısı var,koyu durmaz , esmer görünmezsin :31:

Merhaba arkadaşlar,

cilde sürüldüğünde uyum sağlayan bi yapısı var,koyu durmaz , esmer görünmezsin :31:

ben de bu ürünü almayı düşünüyorum ama güneş kremleri renkli olunca koruyuculuğunda azalma oluyor mudur bilgisi olan var mı?

La Roche renkli güneş koruyucusu ben kullanıyorum bu ürünlerde etkinliğin azalması diye birşey yok renklendirme ekstra bir özellik sadece

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X