İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar la senza koton sütyen kullanan varmı?

kirmizigitar

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
10.374
11.988
498
İstanbul
kızlar la senza nın koton sütyenlerini yeni keşvettim desenleri ve renkleri beni inanılmaz cezbetti ve çok zor bulduğum 80c ölçüsünü de orda bulabileceğimi gördüm üstelik fiyatları da çok makul geldi ama emin olamadım kullanan varsa memnun mu ?

canım bende sütyende kup derdi çekenlerdendim... standart 75B ler çoğunlukla olmazdı bana...ama la senzadaki bayan ilk alacağım gün bedenimi ölçtü 34B dedi ve şu an en çok kullandığım ve rahat ettiğim sütyen onlar...sanki yok gibi üstünde oldukça rahat...cotonlarda yumuşacık ve hafif...ben kullanıyorum ve çok memnunum...umarım sende memnun kalırsın

denemek amaçlı 3 tane sipariş ettim bugun elime ulaştılar gerçekten çok güzeller hiç rahatsız etmedi o balenleri beni halbuki nasıl kasılırdım normalde.... bundan sonra markamı buldum çok şükür!

ben 3 senedir kullanıyorum koton sütyenleri ve cok rahatlr gercekten tavsiye ederim renk ve desenleri de çok şirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…