laboquick ovulasyon testi kullanananlar yardım lütfennn

Eczaneden bulamazsam bende int den alırım galiba eczanede böyle 20 li varmı acaba ne kadar fark eder ki fiyat acaba, ins faydası olur
eczanede tanesi 5 ile 8 lira arasıymış galiba . burada tanesi 1 liraya geliyor hatta toptan 50 li alayım dersen 40 kuruşlara kadar düşüyor tanesi
nete güvenmiyorum dersen eczaneden de rahatlıkla bulabilirsin.

eczanede tanesi 5 ile 8 lira arasıymış galiba . burada tanesi 1 liraya geliyor hatta toptan 50 li alayım dersen 40 kuruşlara kadar düşüyor tanesi
nete güvenmiyorum dersen eczaneden de rahatlıkla bulabilirsin.
O kadar farkediyormu yaa en iyisi bende günüm gelmeden int den alayım sonuc güzel olursa yazarım burdan ama hiç umudum yok artık umutlarımı tükettim :)

O kadar farkediyormu yaa en iyisi bende günüm gelmeden int den alayım sonuc güzel olursa yazarım burdan ama hiç umudum yok artık umutlarımı tükettim :)
7 ay umutları tüketmek için çok erken değil mi:)
ayrıca ben senin umutlarının tükenmediğini test almak istemenden anladım:)
hakkımızda hayırlısı olsun beee.

7 ay umutları tüketmek için çok erken değil mi:)
ayrıca ben senin umutlarının tükenmediğini test almak istemenden anladım:)
hakkımızda hayırlısı olsun beee.
Ne güzel yazmışsın yaa :) ama gercekten zaman zaman çok üzülüyorum hemen pes ediyorum insanlar ilk aydan kalıyor yaa iyice deli oluyorum :) yedi ayda az degil yani simdi

Kizlar 17.gunumde saat 2 de cift cizgiyi yakaladim demistimya o gun esim yoktu.ertesi gun 18.gunumde yine 2 de cizgiler koyuydu aksam 10 da siliklesti gecede birliktelik oldu.sabah es gectik bugun gece tekrar etmelimiyim sizce.birde hamilelik sansim ve cinsiyet erkek olabilme yorumlariniz nedir bu durumda.bekliyorum cevaplarinizi
çift çizgiyi yakalamadan bir gün önce ilişki ile gebelik şansı yüksekmiş.
cinsiyet konusunda da bilgim yok.ama erkek istediğini gören olursa yere yat ve ölü taklidi yap.çünkü KK da erkek bebek isteyenleri taşlarlar diye biliyorum:)

Ne güzel yazmışsın yaa :) ama gercekten zaman zaman çok üzülüyorum hemen pes ediyorum insanlar ilk aydan kalıyor yaa iyice deli oluyorum :) yedi ayda az degil yani simdi
ilk ayında kalanları düşüneceğine yıllarca olmayanları düşün.
aslında kelin ilacı olsa başına sürer hesabi dert sende mi bende mi??benim de 5 ay oldu artık bana da hiç olmayacak gibi geliyor.
amaaan neyse umudumuzu kaybetmeyelim.inşallah yılbaşından önce hepimiz hamiş kalacağız:KK46:

Arkadasim var tam 5yil oldu asilar tedaviler uc kere tup bebek tedavisi ama olmuyor bebegi.bir dier arkadas 4kere ustt uste dusuk yapti ve hala hamile kalamadi oda 3 4sene oldu.sukredin bence

aslında kelin ilacı olsa başına sürer hesabi dert sende mi bende mi??benim de 5 ay oldu artık bana da hiç olmayacak gibi geliyor.
amaaan neyse umudumuzu kaybetmeyelim.inşallah yılbaşından önce hepimiz hamiş kalacağız:KK46:
Amin inşallah canım ağzından bal damlıyor;) kasım inşallah bizim ayımız olur ve bebişlerimiz tutunur ;)

adetin bittikten sonraki gunlerini nasi bi programda geciriyosun.yani iliski programin nedir? yardimci olmaya calisiyim

adetin bittikten sonraki gunlerini nasi bi programda geciriyosun.yani iliski programin nedir? yardimci olmaya calisiyim
Yumurtlama takvimine göre çalışma yapıyorum pko oldugu için glifor+ folik asit kullanıyorum adetlerim düzenli fakat olmuyor :(

İşte acaba eksik bir tedavimi görüyoruz yani insanlar yumurta takibi vs bir çok doktorla tedavi uyguluyor ama benim doktor hiç ilgilenmiyor galiba :/ ins hayırlısı ile en kısa zamanda oluruz :(

Back
X