Evet c hafif daha silik ama hafiften .yani smdi yumurta catlamismi oluorT daha koyu c den. Mor olmasi sart degil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet c hafif daha silik ama hafiften .yani smdi yumurta catlamismi oluorT daha koyu c den. Mor olmasi sart degil.
Yok. Sana diyrki test artik iliskiye basla. Yumurtan 24-48 saat icinde catlayacak. Verimli gunlerin geldi diyr.Evet c hafif daha silik ama hafiften .yani smdi yumurta catlamismi oluor
Simdi kacinci gundesin?Tamam canim bu aksami da degerlendiririz herhalde eger hala catlama olmadysa 48dglde 24saat icinde olur die dusunuyorum cunku 33gun olmaz reg dongum herhalde
Pozitif tatlım bugün çalışma yapın bugün kesin
18.gunumdeyimSimdi kacinci gundesin?
Cunku yumurtadan sonraki sureye luteal faz denir, bu sure 10-16gun arasinda degisir kadina gore. Ben de 11 gun ortalama. O 33 gunu gecer mi gecmez mi bilemiyrm. Yarin da tesy yap unutma.
Dun gecede denedik,bu gece gene deneriz bakalim artik hayirlisiPozitif tatlım bugün çalışma yapın bugün kesin
Hayırlısı canım tutunur oğlusun sana inşallah bu ayDun gecede denedik,bu gece gene deneriz bakalim artik hayirlisi
Yunurta catladiktan 14gun hasta oluom .doktorlarlada teyit etmistimSimdi kacinci gundesin?
Cunku yumurtadan sonraki sureye luteal faz denir, bu sure 10-16gun arasinda degisir kadina gore. Ben de 11 gun ortalama. O 33 gunu gecer mi gecmez mi bilemiyrm. Yarin da tesy yap unutma.
Ins canim.gercekten bir de oglum olmasini cok istiyorum hayirlisiyla.ins sizinde bir an once saglikla olur .annelik rahme dustugu an baslior.cok zor .hamilelik ,dogum,emzirme vs ama bir o kadar da guzel.hep dilerim Rabbimdenki isteyen layik olan herkese yasat bu duyguyu.aminHayırlısı canım tutunur oğlusun sana inşallah bu ay![]()
Amin inşallah canım benim gölümüzü ferah tutalım gönülden edilen duayı açılan eli geri çevirmiyo rabbim. Hakkımızda en hayırlısını versin inşallah..Ins canim.gercekten bir de oglum olmasini cok istiyorum hayirlisiyla.ins sizinde bir an once saglikla olur .annelik rahme dustugu an baslior.cok zor .hamilelik ,dogum,emzirme vs ama bir o kadar da guzel.hep dilerim Rabbimdenki isteyen layik olan herkese yasat bu duyguyu.amin
18.gunumdeyim
Yunurta catladiktan 14gun hasta oluom .doktorlarlada teyit etmistim
Zaten kurudum canim.dune kadar cok islaktim ama bugun kuruyum.o yuzden hala yumurtlamamis oldguma sasirdim .bakalm herseyi kaydediorum ben telime.regl oldgmda ne zaman yumurtlamisim test cizgisi ne cikmis ortaya cikcak.gelcek ay daha tecrubeli olurumTamam o zaman..diyelim ki yarina catladi. O zaman 19+14=33.gun bat cnm. Hadi Allahtan hayirlisi. Dun aksamki iliski bile yeterli gebelik icin. O nedenle bugunn stres yapma kendini. Ama tabiki de calisma olursa iyi olur![]()
Tutunmuştur inşallah minişkoGunaydin kizlar.dunu degerlendiremedk malesef.esim hasta oldu cok takatsizdi.uyudu.sabah 7sinde kaldirdim geene uyudu.isede gtmedi gec gdecek.baktm olacak gbi degil bu oglen benm saldirima ugradi.baktiki kacacak yeri yok mecbur degerlendirdi.Blmyrum da yumurtlama ne oldu.bugun gene saat 5te yapcam. Biz gene ikidir degerlendirioz ama bakalm bu ay tutarmi.sizde durumlar nasil.hadi gelsin bebisler
![]()
Kendimi nuri alco gibi hissettim vallaTutunmuştur inşallah minişkobunca mücadeleye değer inşallah
![]()
![]()
![]()
Yumurtan catlamis demek. Yarin aksaminda her ihtimale karsi degerlendir derim yada yarin sabahi.Bu smdi ovilasyon bitmis mi demek
Tskler cnm cizgi siliklesince herhalde coktan bitti dedim.desene zavalli kocacim gene benm saldirilarima ugrayacakYumurtan catlamis demek. Yarin aksaminda her ihtimale karsi degerlendir derim yada yarin sabahi.