laboquick ovulasyon testi kullanananlar yardım lütfennn

Tamam canim bu aksami da degerlendiririz herhalde eger hala catlama olmadysa 48dglde 24saat icinde olur die dusunuyorum cunku 33gun olmaz reg dongum herhalde

Tamam canim bu aksami da degerlendiririz herhalde eger hala catlama olmadysa 48dglde 24saat icinde olur die dusunuyorum cunku 33gun olmaz reg dongum herhalde
Simdi kacinci gundesin?
Cunku yumurtadan sonraki sureye luteal faz denir, bu sure 10-16gun arasinda degisir kadina gore. Ben de 11 gun ortalama. O 33 gunu gecer mi gecmez mi bilemiyrm. Yarin da tesy yap unutma.

Simdi kacinci gundesin?
Cunku yumurtadan sonraki sureye luteal faz denir, bu sure 10-16gun arasinda degisir kadina gore. Ben de 11 gun ortalama. O 33 gunu gecer mi gecmez mi bilemiyrm. Yarin da tesy yap unutma.
Yunurta catladiktan 14gun hasta oluom .doktorlarlada teyit etmistim

Hayırlısı canım tutunur oğlusun sana inşallah bu ay :KK66:
Ins canim.gercekten bir de oglum olmasini cok istiyorum hayirlisiyla.ins sizinde bir an once saglikla olur .annelik rahme dustugu an baslior.cok zor .hamilelik ,dogum,emzirme vs ama bir o kadar da guzel.hep dilerim Rabbimdenki isteyen layik olan herkese yasat bu duyguyu.amin

Ins canim.gercekten bir de oglum olmasini cok istiyorum hayirlisiyla.ins sizinde bir an once saglikla olur .annelik rahme dustugu an baslior.cok zor .hamilelik ,dogum,emzirme vs ama bir o kadar da guzel.hep dilerim Rabbimdenki isteyen layik olan herkese yasat bu duyguyu.amin
Amin inşallah canım benim gölümüzü ferah tutalım gönülden edilen duayı açılan eli geri çevirmiyo rabbim. Hakkımızda en hayırlısını versin inşallah..

Tamam o zaman..diyelim ki yarina catladi. O zaman 19+14=33.gun bat cnm. Hadi Allahtan hayirlisi. Dun aksamki iliski bile yeterli gebelik icin. O nedenle bugunn stres yapma kendini. Ama tabiki de calisma olursa iyi olur :KK66:
Zaten kurudum canim.dune kadar cok islaktim ama bugun kuruyum.o yuzden hala yumurtlamamis oldguma sasirdim .bakalm herseyi kaydediorum ben telime.regl oldgmda ne zaman yumurtlamisim test cizgisi ne cikmis ortaya cikcak.gelcek ay daha tecrubeli olurum

Gunaydin kizlar.dunu degerlendiremedk malesef.esim hasta oldu cok takatsizdi.uyudu.sabah 7sinde kaldirdim geene uyudu.isede gtmedi gec gdecek.baktm olacak gbi degil bu oglen benm saldirima ugradi.baktiki kacacak yeri yok mecbur degerlendirdi:rolleyes::-) .Blmyrum da yumurtlama ne oldu.bugun gene saat 5te yapcam. Biz gene ikidir degerlendirioz ama bakalm bu ay tutarmi.sizde durumlar nasil.hadi gelsin bebisler:KK46::KK46::KK46:

Gunaydin kizlar.dunu degerlendiremedk malesef.esim hasta oldu cok takatsizdi.uyudu.sabah 7sinde kaldirdim geene uyudu.isede gtmedi gec gdecek.baktm olacak gbi degil bu oglen benm saldirima ugradi.baktiki kacacak yeri yok mecbur degerlendirdi:rolleyes::-) .Blmyrum da yumurtlama ne oldu.bugun gene saat 5te yapcam. Biz gene ikidir degerlendirioz ama bakalm bu ay tutarmi.sizde durumlar nasil.hadi gelsin bebisler:KK46::KK46::KK46:
Tutunmuştur inşallah minişko :KK66: bunca mücadeleye değer inşallah :KK66: :KK66: :KK66:

Bu smdi ovilasyon bitmis mi demek

Eklentiler

• 1446649624548.webp
    1446649624548.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 309
Kizlar bugün itibariyle testlerim geldi
Yarin başlayacağim acaba kaçinci günde yakalayacağim çift çizgiyi.

Back
X