laboquick ovulasyon testi kullanananlar yardım lütfennn

Sed86 Sed86 ben de yeni başladığım için çok bilgim yok.
ben de 10 gündür yapıyorum nerdeyse koyulaşmaya başladı ama çok değil.

kızlar benim test tamamen kopkoyu olmadan silikleşti
neden acep:KK64:

sıvı almdan 4 saat sıkışık idrarla denedin mi? Başka bir testle konfirme et bence
evet canım 2 saat sıvı almadan 4 saat de wc ye gitmeden yaptım ama öyle çıktı neyse artık bu durumda bat 27 sine geriledi.beklemedeyim.

ki söylediğin marka piyasadakilere göre bayağı bi pahalı.
Aynen canım ki ben doktorum ve elimde kan testi imkanı var kan testiyle de doğruladım ki yanlış gösterdiğini kantılamış oldum kısacası testlere de %100 güvenilmiyor bazı markalar sıkıntı çıkarıyor

Aynen canım ki ben doktorum ve elimde kan testi imkanı var kan testiyle de doğruladım ki yanlış gösterdiğini kantılamış oldum kısacası testlere de %100 güvenilmiyor bazı markalar sıkıntı çıkarıyor
doktor musun???
bunu söyleyerek hayatının hatasını yaptın bence:)
doctor derdime bul bi çareeee:)

Kadın doğumcu değilim yalnız ben de size soruyorum tecrübeli olanlar daha iyi biliyor markaları :))
tabi ki şaka yapmıştım ama gerçekten ben de 5 aydır deniyorum.buradan öğrenmediğim şey kalmadı. alaylı-mektepli hesaabı:) bizler resmen alaylı olduk.bazı konularda doktorlardan çok buradaki arkadaşlara güveniyorum ben.çünkü bire bir başlarına gelmiş.
kadın doğumcu olmasan da ana hatlarıyla bilgi sahibisindir sen de.
senin kaçıncı ayın canım?

tabi ki şaka yapmıştım ama gerçekten ben de 5 aydır deniyorum.buradan öğrenmediğim şey kalmadı. alaylı-mektepli hesaabı:) bizler resmen alaylı olduk.bazı konularda doktorlardan çok buradaki arkadaşlara güveniyorum ben.çünkü bire bir başlarına gelmiş.
kadın doğumcu olmasan da ana hatlarıyla bilgi sahibisindir sen de.
senin kaçıncı ayın canım?
Valla biz gecen ayin ortasinda haydi dedik ilk ay bile denebilir ama 5 yıllık evliyim nerdeyse yaş da ilerliyor :)) bu arada benim de mesela vücut sıcaklığımda belirgin bir degisim olmadı ama düzenli adet goren.biriyim 1-2 gun oynamayla tutar yani e adet kanaması progesteron cekilme kanamasiysa progesteronum da artiyor demek ki ama vücut isim 0.2_3 artiyor bireysel cok fazla degisken var bu iste bence

ya aklıma aklıma kurt düşürdün bak şimdi:KK64:
ama adet olmak yumurtlama göstergesidir demişti bir arkadaş.
Adet olmak progesteronun arttigini ve sonra düştüğünü gosterir bu da ovulasyon oldugunu dusundurse de çatlayan yumurtadan gercekten döllenme özelliginde bir folikül çıktı mı onu bir Allah bilir şimdilik teknoloji cocuk olmadkca bilemiyor

Valla biz gecen ayin ortasinda haydi dedik ilk ay bile denebilir ama 5 yıllık evliyim nerdeyse yaş da ilerliyor :)) bu arada benim de mesela vücut sıcaklığımda belirgin bir degisim olmadı ama düzenli adet goren.biriyim ama 1-2 gun oynamayla tutar yani demek ki adet kanaması progesteron cekilme kanamasiysa progesteronum da artiyor ama bucut isim 0.2_3 artiyor demek ki bireysel cok fazla degisken var bu iste bence
son cümlene noktasıyla virgülüyle katılıyorum
bu işte kesin diye bir şey yok.
ateşe bu yüzden yanaşmadım ben. o kadar küçük rakam farklarını takip etmek benim işim değil.yapamam yani
ha unutmadan yapanların önünde saygıyla eğiliyorum ama benlik değil orası başka.

Adet olmak progesteronun arttigini ve sonra düştüğünü gosterir bu da ovulasyon oldugunu dusundurse de çatlayan yumurtadan gercekten döllenme özelliginde bir folikül çıktı mı onu bir Allah bilir şimdilik teknoloji cocuk olmadkca bilemiyor
ama şöyle ki çatlayan yumurtam var orası kesin değil mi?

ama şöyle ki çatlayan yumurtam var orası kesin değil mi?
Adetinin 21. 22. Gunu progesteron hormonuna kanda baktir yukseldiyse yuksek ihtimal ovulasyon olmustur denilir. Obulasyon lh artmasiyla yumurtanin catlamasi ama dollenen sey o catlayan yumurta degil içindeki follikul asil yumurta o kisim yani bazen içleri boş oluyor hormonal dengesizliğin yoksa catliyor ordaki bisiler ama içinden kaliteli yumurta çıkıyor mu mesela ilero yasta da adet goruyorsun ama hamile kalma Şansın nerdeyse yok cunku sadece progesteron cekilmesinin rahim duvarini dokmesi adet kani dedigin eger bir rahim varsa ortada tarlusal denen ilacla progesteronu dayayip kesince de rahminin hirmonsuzluktan dokulusunu izleyebilirsin yani

Overlerinde kaliteli yumurtan var mı en iyi nasıl anlarim dersen amh (anti mullerien hirmon) baktir eger 1 in uzerinde 2 ye yakin rakamlarsa eninde sonunda esinde de skntı yoksa olur bu iş dusukse tüp bebek dusunmeye basla derim

Canım özür dilerim hani bu kötü bi durum değil sürekli olacak diye bişey de yok... Regl olunuyosa yumurtlanıyor gibi bi genelleme sanırım yanlış doktorum da böyle söylemişti..

Back
X