laboquick ovulasyon testi kullanananlar yardım lütfennn

canım inşallah işine yarar.bende kullanmıştım bi zamanlar.
adetin 10.günü başlayacaksın ama kaç günde bir adet oluyorsun o çok önemli.
eğer 24lü günlerde oluyorsan 10.gün başla.ama eğer 28lerdeysen 12.gün başlaman ideal.tabi adet düzenin şaşmıyorsa.
muhtemel günlerde iki kez yapmanı öneririm.bu şekilde çizgiyi yakalayabilirsin.
en az 4saat fazla sıvı tüketme ve 2 saat idrarını tutmaya çalış.
sabah ilk idrarınla yapma.ilk idrarından sonra sıvı alımını azalt ve o şekilde yap.
evet testin iki çizgiside bordoya yakın oluyor tam yumurtlamadan önce.
testlerini sakla günden güne kıyaslarsın.burada yada ovulasyon testi topiği var orada paylaşırsan kullananlarda yorumlar.
umarım güzel sonuç alırsın.

Arkadaşlar ben ovusyon testini bu ay ilk defa kullanıyorum ve adet sirkusum 30 gün testi 16. günde yapmaya başlamam gerekirdi ben ne olur ne olmaz belki erken yumurtlama olur diye 11. gün başladım testi yapmaya 11. gün çizgi belli oluyodu fakat yinede silikti 12. gün yani dün yaptığım testte 2 çizgide eşit renkteydi heralde yumurtlama olacak diye düşündüm. Bugünde 13.gün testi yaptım çok aşırı silik çizgi çıktı sizce bu ne demek pozitifi gördükten sonra hemen düşermi bu değer? yani koyu rengi görünce ertesi gün silikmi çıkar?

Değerli bilgilerin için çok teşekkür ederim. Adetim düzenli 27 gün aralığı var ama test tablosunda denk gelen gün 10. gün itibari ile yapmam gerektiği yazıyor. Birde sabah ilk idrarla yapılmasını yazıyor, aklım karıştı sen neden sabah yapma dedin ki ?? ://

Bu konuda çok fazla bilgim yok, bende testlere yeni başlıycam ama erken yumurtlama olabilir belki, Dr.a gitmişmiydin? Bazı arkadaşlarım var adet gördükten hemen sonra hamile kaldılar, Allahın işi belli olmaz belki seninde öyledir, boşu boşuna o söylenilen günü bekliyorsundur.

mrb cnm bende 2 aydır kullanıyorum ilk ay bilmedin 12.gün başladım olmadı 2. ay aralık yani 10.gün başladım yani adetimin bittigi gün pozitif gördüm akıntımda vardı 11.gün yine pozitifti beraberlik oldu. 12.gün yine pozitifti 13.gün yine çalıştık adetime 5 gün war test yaptım ikinci çizgi silik çıktı bugün yine yaptım belki yalıştır diye yine silik hamileyim sanırım 29da dr gitcem inş... sende boş geçirmesdeydin dn geceyi bu gecede olsun bence inş. kavuşursun bebegine....

canım eğer 12.gün net çizgi gördüysen bu 14.gün çatlayacağın anlamına gelir.
çünkü pozitif gördükten 36saat içinde çatlama gerçekleşir.yani bugün senin için önemli bi gün.
dersine iyi çalış
lh artışı yani yumurtanın çatlamasını sağlayan hormon en üst seviyeye geldikten sonra azalmaya başlar o yüzden testte silikleşir.

valla canım hep o şekilde duyduk.yani sabhın ilk idrarı beklemiş idrar olacağından yanlış sonuç verebilir açısından.
zaten testte sabah ilk idrarla yapın demiyor.sabah saat 10 ideal diyor.

Tamam şimdi anladım, çok teşekkürler.

Çalıştım çalıştım boş bırakmadım hem 12. gün hemde 13. gün ama 14. günü boş bıraktım bakalım

yani merak ettiğim şu pozitifi gördükten hemen sonra yavaş yavaş renk koyuluğunu kaybetmeye başlar diye düşünüyodum ama net çizgiden sonra ertesi gün hemen çok silik oldu çizgi o yüzden kafam karıştı:44:

boş geçirmedim canım çalıştık üst üste gördüğüm gün ve ertesi günü İnşaAllah tuttururuz bu ay Bu arada senin bebeşinde hayırlı olsun Allah hayırlısıyla sağ salim kucağına almayı nasip etsin

vücutta azda olsa lh olacağı için o çizgi tamemen kaybolmaz.
yani gebelik testi gibi değildir.
hep silik çıkar zaten.

Kızlar bugün 12. günüm ve test çok net çıktı!!! 10.gün denemiştim hiç çizgi çıkmamıştı, bende 11. gün denemedim. Bu sabah yaptığımda ise inanılmaz net çıktı, koşarak yatağa geri gittim :))

Merhaba, ben kullandım hemde bir kaç ay boyunca, evet gününü tam olarak gösteriyor fakat bende pek işe yaramadı, hala bile bir bebiş sahibi olamadık. Ama bu o çubukların işe yaramadığı anlamına gelmez, sanırım bizde başka bir sorun var. Aynı testleri arkadaşım kullandı onda işe yaradı hemde aynı zamanda almıştık. 11. gününden yapmaya başla, 12-13 ve hatta 14. günde yap. benim genelde 12. gün en koyu çizgi oluyordu...
Sabah 8 ile akşam 22 ye kadar yapabilirsin günün her hangi bir saati yani, su içtikten hemen sonra yapma bir kaç saat sonra yap, doğru sonuçu öyle alıyorsun.
Ben gitti gidiyordan Laboquick 50 adet olanından aldım 29 TL ye. Eczanelerde fiyat 5 katı fazla, internetten almanı tavsiye ederim. Ben arkadaşımla 50 lik kutu aldım 25/25 bölüştük sende öyle yapabilirsin...(bu arada evet, Laboquick güvenilir bir marka, eczacı tanıdık var netten alıcam diye sordum alabilirsin dedi, faturasıyla falan götürdüm orjinal dedi ve fiyatına oda inanamadı. Bize gelene kadar bir kaç depo değiştiriyor o yüzden fiyatlar bu kadar pahalı oluyor dedi. Direk imalatcı firmadan alıyorlar demekki dedi.) Allah yardımcın olsun, umarım işine yarar ve bir bebişin olur.

arkadaşlar aranızda laboquick ovulasyon testi kullanan oldumu yada güvenilirliği konusunda bilgi sahibi olan varsa ve yardım ederse çok sevinirim

peki şimdi hamile misin???????

Hayır arkadaşım, değilim maalesefki. Çubukları kullanmayıda bıraktım, daha doğrusu herşeyden vazgeçtim artık eskisi gibi ilgilenmiyorum çok sıkıldım bu konuyla uğraşmaktan. Dr.a bile gitmeye üşeniyorum artık. Her kafadan bir ses çıkıyor, herkes bişeyler söylüyor artık çevremdekilere bile kızıyorum bu konuyu kapatın diye... Allah işini bilir, çok fazla işine karıştım sanırım. Kısmet artık. (

ben de bu ay bu testi kullandım, 12. günden beri yaptım, her gün çizgi biraz daha koyulaştı, ama hiç bir zaman eşit koyulukla ya da daha koyu olmadı, bu gün olur diye bekliyordum, ama bu gün tam aksine ikinci çizgi iyice silik çıktı, benim de baya moralim bozuldu acaba yumurtlamadım mı diye, yumurta akına benzeyen sıvıyı da hala görmedim :-(

testleri yapmadan önce sıvı alımına dikkat etmedim, acaba ondan mı oldu? en son adetim 14 kasımdı. 30 günde bir adet oluyorum normalde, yumurtlama günü de bugün gözüküyor normalde, yani 30 kasım, ama bugün ikinci çizgi iyice silikleşmiş, acaba dün ve önceki gün gördüğüm tam koyu olmayan ikinci çizgiler mi benim çift çizgilerimdi? testi yaparken saate ve sıvı alımına dikkat etmediğim için mi tam koyu çift çizgi göremedim acaba diyorum? fikri olan yazsın lütfen....

sivi alimina ve ayni saatte yapmaya dikkat etmen lazim canim. yoksa hata olur. ayrica bu test sadece lh seviyesini olcer. yani sadece yumurtlamanin yaklastigini soyler. ama catlayip catlamadigi konusunda kesin fikir vermez aklinda olsun.

testi soyle yaparsan saglikli olur.

1)her gun ayni saatta yapmalisin. genellikle ogleden sonra 5 en iyi saattir hormon artisi icin. sabah ilk idrar mutlaka hata verir. aksam 8 den sonra da hata verir. sahsen denedim ve gordum.
2) testi yapmadan 3 saat once sivi alimini birak ve wc ye gitme.
3) testte ayni damla miktarini kullan. misal hep 3 yada hep 4 damla kullan. bu da onemli.
4) tam 10 dk olunca fotosuni cek. ertesi gunku testlerle rahat kiyaslarsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…