Keşke iade etseydin. Çok fazla sorun olacağını sanmam ama yinede için rahat değil bak!
sivi alimina ve ayni saatte yapmaya dikkat etmen lazim canim. yoksa hata olur. ayrica bu test sadece lh seviyesini olcer. yani sadece yumurtlamanin yaklastigini soyler. ama catlayip catlamadigi konusunda kesin fikir vermez aklinda olsun.
testi soyle yaparsan saglikli olur.
1)her gun ayni saatta yapmalisin. genellikle ogleden sonra 5 en iyi saattir hormon artisi icin. sabah ilk idrar mutlaka hata verir. aksam 8 den sonra da hata verir. sahsen denedim ve gordum.
2) testi yapmadan 3 saat once sivi alimini birak ve wc ye gitme.
3) testte ayni damla miktarini kullan. misal hep 3 yada hep 4 damla kullan. bu da onemli.
4) tam 10 dk olunca fotosuni cek. ertesi gunku testlerle rahat kiyaslarsin.
Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar, bazı arkadaşlar beni hatırlarsa 2 yılı aşkın bir süredir bebek sahibi olmaya çalışıyorduk. O çubuklardan bende aldım 3-5 ay kullandım, evet doğru günü gösteriyor ama gebe kalmama yardımcı olamamıştı maalesef ve bende bıraktım kullanmayı. Herşeyden o kadar çok sıkılmıştımki, neredeyse yazın başından beri, ne her hangi birşey kullanıyorum ne de dr.a gidiyorduk, derken günümün 3-4 gün geçmesi üzerine test yaptım, inanamadım tekrar yaptım... 3 gündür sulu göz geziniyorum ortalıkta, hala bile inanamıyorum, anne oluyorum Allah'ın izniyle. Bugün dr.a gidicez, çok fazla karın ve sırt ağrım var, korkuyorum bişey olur diye... Yani demem o ki Dr.lar tarafından eşinizde yada sizde bir kusur bulunmadıysa sabredin ve boşverin. Biliyorum bunu yapabilmek çok zor, bende unutabilmek için çok çabaladım ama olmadı. Unutmadımda, her bebek gördüğümde aklımdaydı, unutmam imkansızdı sadece bişeylerle uğraşmayı bıraktım. Rabbim herkese nasip etsin, çok karmaşık bir duygu, ben hala inanamıyorum, rüya gibi... Benim için dua edin herşey yolunda gitsin. Bende sizler için dua ediceğim. Bol şanslar arkadaşlar.
Yani otomatik hesaplayici derken iinternetteki yumurtlama günü hesaplayicisindanmi bahsediyorsunMarkada sorun yok. Bence otomatik hesaplayicilar yanlis.
Otomatik hesaplayicilar hep 14.gun yumurtlanir diye hesap yapar. Oysa ben 12.gunde 15.gunde yumurtladigimi biliyrm. Ates yontemiyle.Yani otomatik hesaplayici derken iinternetteki yumurtlama günü hesaplayicisindanmi bahsediyorsun
Ben de 15. Ve 16. Güne kadar testi denicem aslında yumurtlama esnasindaki bahsedilen akintiyi ben çok şiddetli yaşıyorum oradan anlıyorum yum. Günü diye fakat bunu testle onaylamak istemiştim test negatif bir de size sunu sorayım silik olması negatif anlam tasiyomus prospektuse göre ama hormon seviyesi acaba düşük seyrettiği için mi silik çıkmıştır sizce yoksa hiç bişey olmadığı icinmi birde ateş kaça çıkıyor sanırım sabah ölçülmesi gerekiyorOtomatik hesaplayicilar hep 14.gun yumurtlanir diye hesap yapar. Oysa ben 12.gunde 15.gunde yumurtladigimi biliyrm. Ates yontemiyle.
Hem ates yontemi hem de ovulasyon testi yaptigim zaman ikisi de ayni gun yumurtayi verdi bana.
Cnm. Ates herkesin vucuduna gore degisiklik gosterdigi icin o konuda bisi diyemem. Sabah olcmen gerekli. 1 aylik deger lazim bize en azindan.Ben de 15. Ve 16. Güne kadar testi denicem aslında yumurtlama esnasindaki bahsedilen akintiyi ben çok şiddetli yaşıyorum oradan anlıyorum yum. Günü diye fakat bunu testle onaylamak istemiştim test negatif bir de size sunu sorayım silik olması negatif anlam tasiyomus prospektuse göre ama hormon seviyesi acaba düşük seyrettiği için mi silik çıkmıştır sizce yoksa hiç bişey olmadığı icinmi birde ateş kaça çıkıyor sanırım sabah ölçülmesi gerekiyor
Negaif cnm. Tets yapmaya devam. Yarin yine 2 de yap cnm ama. Gun asiri iliski olsun ama.Eki Görüntüle 1278763 arkadaşlar sizce testim nasıl 16. Günüm bugün 8 gündür yapıyorum testi ilk defa bu kadar koyu çok koyu değil ama hiç bu kadar net görmemiştim saat 2de yaptım testi az önce yani ne yapım şimdi ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?