laboquick ovulasyon testi kullanananlar yardım lütfennn

teşekkür ederim cvp için, bir dahaki sefere öyle deniycem

Merhaba arkadaşla bende Laboquıck marka test aldım 50 adet daha adetim bitmedi pazartesi bitmiş olur ,zaten pazartesi 9. günüm olucak başlıyacam bakalım. Birde pazartesi yumurta takibine giricem dr. gidicem. böylelikle doktorun muayene de dedikleriyle test aynı olacakmı bakalım testin güvenirliği açısından önemli bence sonrasında doktora gitmeden de kullandığımda içim rahat olur. bu arada doktora sordum bu testler güvenilirmi diye ayrıca hep merak ederdim bu testler yumurtlamayı biliyor ama yumurtanın çatladığını bilmiyor derdim doktorum bana hayır dedi testler yumurtlamayı değil yumurtanın çatladığını söyler çünkü lh hormonu yumurta büyüdüğünde değil yumurta yumurtalıktan serbest kaldığında( yani yumurta çatladığında) salgılanır bu yüzden yumurtanın çatladığını gösterir dedi ayrıca güvenilirdir rahatlıkla kullanabilirsin dedi. Bakalım ne olacak :)[[/B]

Son düzenleme:
Kızlar ben bu ay aldım gittigidiyordan 20 ovulasyon+6 gebelik teti aldım sabah evde eczaneden aldığım gebelik testiyle MİRATECH test yaptım negatif çıktı adet olunca sipariş verdim 3. gün gelmeyince doktora gittim oda birsürü hormon testi yaptı ben gebelikte istedim 69 HAMİLESİN dedi :) eve gelincede kargom geldi LABOQUİCK gebelik testini kullandım çok silik çıktı ovülasyonu kullanmak nasip olmadı :) ama satan beyefendi ile konuştum bu testlerin zamanı geçiyormuş dedim gönderirken tarihine bakarmısınız diye rica ettim oda insanlar üstündeki tarihi son kullanma sanıyorlar o üretim tarihi diye yazmış son kullanma diğer tarafta yazan ona dikkat edin lütfen

Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar, bazı arkadaşlar beni hatırlarsa 2 yılı aşkın bir süredir bebek sahibi olmaya çalışıyorduk. O çubuklardan bende aldım 3-5 ay kullandım, evet doğru günü gösteriyor ama gebe kalmama yardımcı olamamıştı maalesef ve bende bıraktım kullanmayı. Herşeyden o kadar çok sıkılmıştımki, neredeyse yazın başından beri, ne her hangi birşey kullanıyorum ne de dr.a gidiyorduk, derken günümün 3-4 gün geçmesi üzerine test yaptım, inanamadım tekrar yaptım... 3 gündür sulu göz geziniyorum ortalıkta, hala bile inanamıyorum, anne oluyorum Allah'ın izniyle. Bugün dr.a gidicez, çok fazla karın ve sırt ağrım var, korkuyorum bişey olur diye... Yani demem o ki Dr.lar tarafından eşinizde yada sizde bir kusur bulunmadıysa sabredin ve boşverin. Biliyorum bunu yapabilmek çok zor, bende unutabilmek için çok çabaladım ama olmadı. Unutmadımda, her bebek gördüğümde aklımdaydı, unutmam imkansızdı sadece bişeylerle uğraşmayı bıraktım. Rabbim herkese nasip etsin, çok karmaşık bir duygu, ben hala inanamıyorum, rüya gibi... Benim için dua edin herşey yolunda gitsin. Bende sizler için dua ediceğim. Bol şanslar arkadaşlar.

senın adına cok sevındım bebeğine sağ salim kavuşman dileğiyle...

Merhaba kızlar ben de 2aydır laboquick ovu testini kullananlardanım.sıvı tüketimi ve idrar tutma hususlarına dikkat edilirse netice elde ediliyor. Saat olarak da genelde 15.30 tercih ettim.kolay gelsin

KIZLAR BAKARMISINIZ BUGÜN 11. GÜNÜM ADETİM 29 GÜNDE BİRMİŞ AYIN 20. DE OLUCAM BU AY SANIRIM İNTERNET ÖYLE SÖYLEDİ

Eklentiler

• 10660843_943745845652036_45899773_n.webp
    52,1 KB · Görüntüleme: 1.601
KIZLAR DÜN BENM 18.GÜMÜMDÜ VE ÇİFT ÇİZGİYİ YİNE GÖRDÜM BU NE ANLAMA GELİYOR ANLAMADIM.BU MARKADA MI BİR SORUN VAR YOKSA BENDE Mİ:)

Mrb. Ben de laboquick kullanıyorum bu ilk ayim 5 gündür yapıyorum,adet bittiğinden beri yani normalde yumurtlama gününün bugün olması lazım 3defa test yaptım hiç çift çizgi yok sanki bu marka uyduruk gibi

Markada sorun yok. Bence otomatik hesaplayicilar yanlis.

Yani otomatik hesaplayici derken iinternetteki yumurtlama günü hesaplayicisindanmi bahsediyorsun
Otomatik hesaplayicilar hep 14.gun yumurtlanir diye hesap yapar. Oysa ben 12.gunde 15.gunde yumurtladigimi biliyrm. Ates yontemiyle.
Hem ates yontemi hem de ovulasyon testi yaptigim zaman ikisi de ayni gun yumurtayi verdi bana.

Otomatik hesaplayicilar hep 14.gun yumurtlanir diye hesap yapar. Oysa ben 12.gunde 15.gunde yumurtladigimi biliyrm. Ates yontemiyle.
Hem ates yontemi hem de ovulasyon testi yaptigim zaman ikisi de ayni gun yumurtayi verdi bana.
Ben de 15. Ve 16. Güne kadar testi denicem aslında yumurtlama esnasindaki bahsedilen akintiyi ben çok şiddetli yaşıyorum oradan anlıyorum yum. Günü diye fakat bunu testle onaylamak istemiştim test negatif bir de size sunu sorayım silik olması negatif anlam tasiyomus prospektuse göre ama hormon seviyesi acaba düşük seyrettiği için mi silik çıkmıştır sizce yoksa hiç bişey olmadığı icinmi birde ateş kaça çıkıyor sanırım sabah ölçülmesi gerekiyor

Cnm. Ates herkesin vucuduna gore degisiklik gosterdigi icin o konuda bisi diyemem. Sabah olcmen gerekli. 1 aylik deger lazim bize en azindan.

Ovulasyon testleri LH yani seviyesini olcer. Bu hormon yavas yavas artar ve yumurtlama zamani pik yapar yani pozitif olur. O zamana kadar az miktarda vardir ve adete kadar da devam eder. O nedenle t cizgisi silik cikabilir. Bu testin negatif oldugunu gosterir. C ile esit ya da daha koyuysa o zaman pozitiftir. Kurallara dikkat ederek yaparsan o zaman daha saglikli sonuc alirsin. En uygun saatler ogleden sonra 2 ve 8 arasidir. 8 den sonra yapilmaz hata verir. Her gun misal saat 5 te yapacaksin. Testi yapmadan en az 3 saat once sivi alimini birakip wc ye gitmeyeceksin. Mutlaka hep ayni sayida damla kullanacaksin. Misal ya hep.3 ya da hep 4 damla. 10 dakika bekleyip foto cekersen de diger gunlerle kiyaslaman saglikli olir. Hatta fotolari ovulasyon testiyle ilgili sabit konularda olan topik var. Oraya eklersen kim denk gelirse yanitlar.

Ayrica yumurtlama akintisi var ya cnm. O akintinin oldugu gun ya da 2 gun icinde de yumurtan catkayabilir. Yani sadece akintinin oldugu gun degil aklinda olsun. Akintiyi gorunce iliski olsun mutlaka.

Arkadaşlar ben 3ay bu testi kullandım.ve hep pozitifi yakaladım.ve 3.ayda hamile kaldım.hatta adetime 4 5gün kala hamile olduğumu yine ilk bu testle öğrendim çünkü pozitif çıktıbence güvenilir bir test tavsiye ederim.

arkadaşlar sizce testim nasıl 16. Günüm bugün 8 gündür yapıyorum testi ilk defa bu kadar koyu çok koyu değil ama hiç bu kadar net görmemiştim saat 2de yaptım testi az önce yani ne yapım şimdi ben

Negaif cnm. Tets yapmaya devam. Yarin yine 2 de yap cnm ama. Gun asiri iliski olsun ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…