- 13 Şubat 2013
- 660
- 1.000
- 333
Alllah razı olsun canımÖncelikle çok geçmiş olsun canım..inşallah raabim en hayırlı şekilde nasip eder tekrar..önceki gün yaptığım testlerde çizgi daha açık..gittikçe koyulaşıyo..normalde ben 17. Gün yumurtluyırum 31 gün adet döngüm..yarın da yapıcam inşallah daha koyu çıkar..bu arada göbekten vurulduğun iğne yumurta geliştirici iğne mi?benimki de tam çatlamıyo mu yoksa ya..2 seneye yakındır istiyoruz ama olmuyo
Evet yumurta geliştirici ama benim yumurtalarımda şu an çok şükür sıkıntı yok yumurtlarım iğneden önce de iyiydi ben çörek bal tarçın karışımı yedim. İğneleri zaman hesabıyla yapmak için doktorum verdi çatlatma iğnesi için yani kontrollü olsun diye. Ama yine olmadı. Cümlemze nasip eder inş.
Yapmaya devam et ama yanlış yazmışım yukarda. Sabah 10-11 gibi idrar yap. Yani geç saatlerdw değil sabah saatleri daha uygun. Ben 4 saat sıvı almıyordum. 2 senedir olmuyorsa doktora gitmelisin eğer hiç gitmediysen mutlaka git. 2 yıl korunmasız olmuyorsa ki doktor 1 yıl der tedavi için. 2 yıl çok uzun tedavi başlar size.
slm arkadaşlar 30-31 günde adet oluyorum adetim de 5 gün sürüyor, 11. gün yani dün ilk defa ovülasyon (laboquick ) testi yaptım silik çıktı normal mi sizce böyle hemen silik çıkması acaba?