laboquick ovulasyon testi kullanananlar yardım lütfennn

Selam kızlar.
yesa yesa canım benim salı günü ultrasonda 19 mm yumurtam görüldü çatlamamıştı.
Bugün kasık ağrım ve akıntım olunca test yaptım sonuç böyle yaptı.
Kaç gün çalışma olmalı sence?

YbnzXj.jpg

Hala catlamamis canim ama bugün degerlendir :)

Pik çıkınca çatlamış olmuyor mu?
Kaç günü değerlendirmeliyim sence?
Ay fitil de kullanıyorum zor olacak.

Yok canım peak adı üstünde tepe noktası demek

O çok hafif siliklestigi an yumurta catlamış demektir

Yarın sabah 11 13 arası bi yap bakalım siliklesme olacak mı :)

Yarın aksami da degerlendirsin

Yok canım peak adı üstünde tepe noktası demek

O çok hafif siliklestigi an yumurta catlamış demektir

Yarın sabah 11 13 arası bi yap bakalım siliklesme olacak mı :)

Yarın aksami da degerlendirsin

Çatlamazsa peak olarak devam edecek değil ya çatlasa da çatlamasa da silikleşir illa :D
Ben ateş de ölçüyorum. Dün yüksekti bugün düşmüş. Ovü düşüşüydü sanırım.
Tekrar yükseldiğinde çatladığını anlarım inşallah.

Çatlamazsa peak olarak devam edecek değil ya çatlasa da çatlamasa da silikleşir illa :KK70:
Ben ateş de ölçüyorum. Dün yüksekti bugün düşmüş. Ovü düşüşüydü sanırım.
Tekrar yükseldiğinde çatladığını anlarım inşallah.

Bazılarında koyuluk 3 gün sürüyor bazılarında sabah koyu aksaminda çatlıyor

Onu dedim canım :)

Hadi bakalım guzrl haberlerini alırız inşallah :)

Kızlar merhabalar ben bu ay kullanmaya başladım laboquik ovulasyon testini en son 24temmuzda adet gördüm 02.08 de yaptım testi çift cizgi cıktı ogünü değerlendirdim :) 03.08 de yaptım yine çift çizgiyi gördüm ama degerlendiremedim :( sizce durum ne olur? Birde ben duphaston kullanıyorum düzensizlik için vermişti doktor piko vardı soğan kürüyle temizlendi tavsiye ederim hepinize

Kızlar merhabalar ben bu ay kullanmaya başladım laboquik ovulasyon testini en son 24temmuzda adet gördüm 02.08 de yaptım testi çift cizgi cıktı ogünü değerlendirdim :) 03.08 de yaptım yine çift çizgiyi gördüm ama degerlendiremedim :KK43: sizce durum ne olur? Birde ben duphaston kullanıyorum düzensizlik için vermişti doktor piko vardı soğan kürüyle temizlendi tavsiye ederim hepinize

Canım spermler 2 3 gün yaşıyor

O yüzden ayin 2sindeki deneme inşallah dollenmeyi gerceklestirmistir:)

Güzel haberini de aliriZ ins:)

Ahhh sabah sabah sancılarım var niyeee yaa daha yeni mi yumurtlamam gerçekleşecek acaba :KK43: ama 28-29 temmuzda müthiş sancılanmıştım şuan hafif ve göğüslerim de ağrıyor yada adet olacağım. . :KK17:

Kızlar merhabalar ben bu ay kullanmaya başladım laboquik ovulasyon testini en son 24temmuzda adet gördüm 02.08 de yaptım testi çift cizgi cıktı ogünü değerlendirdim :) 03.08 de yaptım yine çift çizgiyi gördüm ama degerlendiremedim :KK43: sizce durum ne olur? Birde ben duphaston kullanıyorum düzensizlik için vermişti doktor piko vardı soğan kürüyle temizlendi tavsiye ederim hepinize

Canim merhaba.
Ben de 1.5 sene kadar Duphaston kullandim.
Evet onun sayesinde gunu gunune adet oluyordum. Ama soyle bir kotu yani oldu bende. Gelisen yumurta catlayamadan adet olmama neden oluyordu. Bu nedenle de hamile kalamadim.
Biraktim Duphaston'u.

Rica ederim canım. Normalde benim doktorum 2 günde bir söylüyor ama yapmanda bi sakınca yok sadece sperm sayısı ya da kalitesini düşürüyor sanırım ondan 2 günde bir söylüyorlar. Sen nasıl istersen öyle yap. Canım

kenzobaar kenzobaar 2 ve 3 Agustosu ins degerlendirmissindir.
CherryBlossom90 CherryBlossom90 canim senin bu T hala devam ediyor 29 temmuz iyi ama tam ikisi ayni koyulukta degil. Benim bi ara boyleydi. Insan o gun ve sonrasini degerlendirmissindir. Bence sen yapmaya devam et cunku o tarihlerdeki cizgi tam ayni degil ve hala devam ediyor
Teşekkür ettim balım cevabın ve açıklaman için değerlendirdik bakalım ;) Dün de koyuydu çizgiler bugün açıldı 2.çizginin rengi. Şimdi çatlamış oluyor dimi? Ve yumurta 24 saat canlı kalabiliyor??

Bu gece kesin degerlendirin

Yarın 11 13 arasında tekrar yapın çok çok hafif bi açılma bile olsa yumurta catlamış demektir o zaman da değerlendirin

Sonraki güne gerek yok tabii hafif açılma olmaz hala koyu devam ederse ona göre yorum yapmak lazım
Ay canım çok teşekkür ederim yazmışsın açıklamışsın allah razı olsun.. Dün yine koyuydu çizgiler ama bugün baya bi açık 2.çizgi sanırım çatladı...

Back
X