Eki Görüntüle 1278763 arkadaşlar sizce testim nasıl 16. Günüm bugün 8 gündür yapıyorum testi ilk defa bu kadar koyu çok koyu değil ama hiç bu kadar net görmemiştim saat 2de yaptım testi az önce yani ne yapım şimdi ben![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 1278763 arkadaşlar sizce testim nasıl 16. Günüm bugün 8 gündür yapıyorum testi ilk defa bu kadar koyu çok koyu değil ama hiç bu kadar net görmemiştim saat 2de yaptım testi az önce yani ne yapım şimdi ben![]()
Yukarıdaki testi 2 de yaptım sol çizgi t çizgisi nasıl sizce dün 2 de yaptığım bir önceki sayfada resmi var dün akşam 8 de yaptım birde o biraz daha açıktı cureheart sence nasil
Pozitif gibi cnm. Bugun de yap. Emin olalim. Bugun iliski olsun mutlaka.Yukarıdaki testi 2 de yaptım sol çizgi t çizgisi nasıl sizce dün 2 de yaptığım bir önceki sayfada resmi var dün akşam 8 de yaptım birde o biraz daha açıktı cureheart sence nasil
Hayırlısı olsunn, bende bu testi bugün kullanmaya başladım adet düzensizliği nedeni ile doktorum buradanda takip et dedi.. darısı bizlerin başına, Sağlıklıca kucağına almauyı nasip etsin Rabbim.Herkese merhaba arkadaşlar.. Hamile kalmaya çalıştığım süre boyunca o kadar çok ziyaret ettim ki buraları.. Ve ovulasyon testi de kadınlar kulübünün bana verdiği en parlak fikirlerden biri oldu.. Düzensiz adet gördüğüm için yumurtlama günümü klasik yöntemlerle bulmaya çalışmak işimi zorlaştıracaktı ve ben de laboquick ovulasyon testi ile takip ettim.. Gerçekten o ay sağlıklı bir yumurtlama gerçekleştiyse kıpkırmızı iki çizgi göreceksiniz arkadaşlar.. İşte o günden itibaren 3 gün üst üste ilişkiye girdik eşimle ve Allah'a binlerce kez şükürler olsun ki şu an hamileyim.. Testte pozitifi gördükten tam 14 gün sonra da hamilelik testinde pozitifi gördüm.. Şu an 6 haftalık hamileyim ve bugün miniğimin kalp atışlarını duyduk.. Allah isteyen herkese bu duyguyu ve Devamında da tabii ki sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Bende bu ay kullanmaya başladım 1 buçuk senedir evliyiz istiyoruz ama olmadı hastanede sonuçlar iyi çıktı ben 30 gunde bir gün adet görüyorum 13 ünde yapmaya başladım 20 ve 21 inde çift çizgi çıktı 20 ve 21 inde denedik ama bakalım inşallah olur artk son umudum moralman çöküyor insan bırakcam kendi halineAllah inşallah hepimize sağlıklı bebekler anne olmayı nasip eder kızlar
Pozitif canim bugunu iyi degerlendirin :) insallah hayirlisiyla gebe kalirsin.. Sende bana dua et olurmu bende beklemedeyim sekiz gun sonra belli olcak gebemiyim degilmiyim..
canım benimde adetlerim çok düzensizdi geçen ay laboqick ovulasyon testlerini kullandım ve işe yaradı şimdi hamileyim :) adetin bittikten 1 hafta sonra başladım ve 16.günümde çift çizgiyi gördüm ve değerlendirdim.kızlar meraba bende sizin gibi gebe kalmak isteyenlerdenim. ben suan regl günümün ikinici günü yarın doktora gtcem. bende adet düzensizliği var ben2 ay 15 gün üzerine hasta oldum acaba sorun ne meraklanıyrum bende bu ay kullanmaya baslıcam o testler insallah fayasını görürüz allah hepimizi anne likle vasıflandırır inşallah kızlar ben bu ovülasyon testini hangi aralıklarla ypcam tam bilgisi oln var mı herkesayrı kafadan konusuyor
Yürekten dileyen herkes için yürekten amiiiiinn diyorum... Darısı başınıza olsun inşallah...Hayırlısı olsunn, bende bu testi bugün kullanmaya başladım adet düzensizliği nedeni ile doktorum buradanda takip et dedi.. darısı bizlerin başına, Sağlıklıca kucağına almauyı nasip etsin Rabbim.
Merhaba canım, ben de çok araştırdım kullanımını, tespit ettiklerim:kızlar meraba bende sizin gibi gebe kalmak isteyenlerdenim. ben suan regl günümün ikinici günü yarın doktora gtcem. bende adet düzensizliği var ben2 ay 15 gün üzerine hasta oldum acaba sorun ne meraklanıyrum bende bu ay kullanmaya baslıcam o testler insallah fayasını görürüz allah hepimizi anne likle vasıflandırır inşallah kızlar ben bu ovülasyon testini hangi aralıklarla ypcam tam bilgisi oln var mı herkesayrı kafadan konusuyor