laboquick ovulasyon testi kullanananlar yardım lütfennn

Su ya inşallah bende de işe yarar Can'ım ya senin varmı bebiş
Canım biz yeni bıraktık korunmayı bemde adet düzensizliği yüzünden yumurtlama günümü bilemediğim için bu testlerle başlayayım dedim. Bu 2.ay. Rabbim en yakın zamanda hayırlısıyla sağlıkla bize de nasip etsin anneliği inşallah...

Canım biz yeni bıraktık korunmayı bemde adet düzensizliği yüzünden yumurtlama günümü bilemediğim için bu testlerle başlayayım dedim. Bu 2.ay. Rabbim en yakın zamanda hayırlısıyla sağlıkla bize de nasip etsin anneliği inşallah...
İnşallah canım rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin sen demi konu başlığı olan testi mi kullanıyorsun

Sende mi yeni başlıyosun bebiş çalışmalarına tatlım ??
Yok Can'ım yeni değil ama tuttramadım ben hiç sanırım gününü düzenli ilikşde yasamayadım hiç bakalım bu teste karar verdim sipariş verdim bugün yarın elimde olur inşallahda başlarım

Yok Can'ım yeni değil ama tuttramadım ben hiç sanırım gününü düzenli ilikşde yasamayadım hiç bakalım bu teste karar verdim sipariş verdim bugün yarın elimde olur inşallahda başlarım
Biraz da boşvermek gerekiyomuş canım bebek olsun düşüncesini silecek uğşraşlar bulmak gerekiyomuş. Ne kadar oldu deneyeli ??

Biraz da boşvermek gerekiyomuş canım bebek olsun düşüncesini silecek uğşraşlar bulmak gerekiyomuş. Ne kadar oldu deneyeli ??
Vaka 1,5senelik evliyim canım kaynana yanında oturdum 9ay düzenli ilişkimiz olmadı tartışmalardan ona fırsat kalmadı eşim göreve gitti 2ay yoktu zaten o 9ay içinde şimdi tayinimiz çıktı ayrıldı evim çok şükür yani tam 8aydır deniyoruz ama eşimin iş nedeniyle ne kadar Zaman bulunursa öle

Vaka 1,5senelik evliyim canım kaynana yanında oturdum 9ay düzenli ilişkimiz olmadı tartışmalardan ona fırsat kalmadı eşim göreve gitti 2ay yoktu zaten o 9ay içinde şimdi tayinimiz çıktı ayrıldı evim çok şükür yani tam 8aydır deniyoruz ama eşimin iş nedeniyle ne kadar Zaman bulunursa öle
Eşin asker mi tatlım ? Stressiz bi şekilde deneyin canım. Bebek olucak mı beklentisi olmadan. Zaten vücut kendini hamileliğe hazırlıyomuş bu olmayan süre zarfında. Doktora gitmiş miydn hiç ?

Eşin asker mi tatlım ? Stressiz bi şekilde deneyin canım. Bebek olucak mı beklentisi olmadan. Zaten vücut kendini hamileliğe hazırlıyomuş bu olmayan süre zarfında. Doktora gitmiş miydn hiç ?
Eşim jandarma Can'ım evet gittim çok şükür ne bende ne eşimde bişey yok tek stres sebep adet gecikmelerimde o yüzden dr öle dedi

Eşim jandarma Can'ım evet gittim çok şükür ne bende ne eşimde bişey yok tek stres sebep adet gecikmelerimde o yüzden dr öle dedi
Kayınvalide stresi de bitmiş. Benim eşimde asker o yorgunluk ve stresli çalışma ortamı da yıpratıyo eşlerimizi. Rabbim bize de nasip eder inşallah bebeği...

Ay sen benim memleketimdesin ne güzel ben antalyadayım
Canım burda çok yanlızım yaa insan çok üzülüyo inan. Sende biliyosundur gerçi ;) o zaman sana bişilet sorayım. Burada bildiğin iyi bir kadın doğumcu var mı ? Beytepeye gittin mi hiç ??

Canım burda çok yanlızım yaa insan çok üzülüyo inan. Sende biliyosundur gerçi :KK66: o zaman sana bişilet sorayım. Burada bildiğin iyi bir kadın doğumcu var mı ? Beytepeye gittin mi hiç ??
Can'ım akara gibisi varmı özellikle dr bakımından nerde oturyosunki evet bildiğim çok iyi bi dr var Batıkent'te var

Batıkent'te bildiğim var benim girmiş olduğum Can'ım bide dr larını bilmiyorum ama dr Rıdvan Ege haStaneside çok güzel
Batıkent'deki doktorun özel muayenehanesi mi peki canım yoksa özel hastane mi ?? Ay yardımcı olursan çok sevinirim ya..

Batıkent'deki doktorun özel muayenehanesi mi peki canım yoksa özel hastane mi ?? Ay yardımcı olursan çok sevinirim ya..
Özel Can'ım umut tıp merkezi rümeysa hanım çok iyi ilgileniyor benim en yakın arkadaşımda hep Oray'a gidiyor Ankara'ya gittiğimde tekrar gidicem

Back
X