laboquick ovulasyon testi kullanananlar yardım lütfennn

Farklı söylentiler var canım yalnız ben yumurtladigima emin olamadığım için yapmıştım Allahım yok böyle bir koyuluk c den koyu çıkmıştı ertesi sabah da gebelik testi yaptım pozitif çıktı ..
testim var ama şuan ev de değilim canım işteyim. ayrıca adet öncesi sendromlar başladı sanırım bu ayda tutturamadık hep böyle oluyor :(

testim var ama şuan ev de değilim canım işteyim. ayrıca adet öncesi sendromlar başladı sanırım bu ayda tutturamadık hep böyle oluyor :KK43:

Adet öncesi sendromlar bende de vardı yani o illa bir anlama gelmiyor hala ağrılarım var benim adet olacakmışım gibi neyse gelmeden ümit kesilmez ..

Adet öncesi sendromlar bende de vardı yani o illa bir anlama gelmiyor hala ağrılarım var benim adet olacakmışım gibi neyse gelmeden ümit kesilmez ..
inşallah vardır canım.
her seferinde ümitlenip hüsrana uğramak berbat birşey:KK42::KK42:
sende sağlıcakla al bebeğini kucağına inşallahcanımm:KK200:

inşallah vardır canım.
her seferinde ümitlenip hüsrana uğramak berbat birşey:KK42::KK42:
sende sağlıcakla al bebeğini kucağına inşallahcanımm:KK200:

Amin canım inş cumlemiz inş. Seni anlıyorum her seferinde bende öyle hissediyordum.. Ama şükür biz sabırsızlanıyoruz evet, hüsrana uğruyoruz ama yinede umudumuz var sağlığımız var.. Geç de olsa o duyguyu tadabilme umudu.. Umutları tükenmiş kardeşlerimiz de var.. Rabbim isteyen arzulayan herkese taddırsın.. O umutsuzların umudu..

kızlar merhaba,aslında bende eski üyelerdenim ama bu sayfaya ilk defa yazıyorum.başından beri yazdıklarınızı tek tek okudum.bende laboquick ovülasyon testi aldım bugün elime ulaştı.adetimin 5.günündeyim.biter bitmez bende hergün yapacağım.hamile kalanları görünce bende umutlandım.inşallah Rabbim bizi de layık görür.Cuma günü denemeye başlayacağım.Hamile olan arkadaşları tebrik ederim.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

kızlar merhaba,aslında bende eski üyelerdenim ama bu sayfaya ilk defa yazıyorum.başından beri yazdıklarınızı tek tek okudum.bende laboquick ovülasyon testi aldım bugün elime ulaştı.adetimin 5.günündeyim.biter bitmez bende hergün yapacağım.hamile kalanları görünce bende umutlandım.inşallah Rabbim bizi de layık görür.Cuma günü denemeye başlayacağım.Hamile olan arkadaşları tebrik ederim.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Hoşgeldin canım..ben de geçen ay ilk defa yaptım ama tutmadı maalesef...ben gününü tutturamadım..çok koyu olmadı çizgiler..biraz yaklaştı t çizgisi c çizgisine ..ben de o günleri değerlendirdim sonra test yapmayı bıraktım ve 2 güne bir ilişki oldu..fakat o çizgiyi gördükten 3-4 gün sonra çatlamış yumurtam..bu ay tekrar denicem inşallah net olarak çizgiyi görürüm ..umarım seninki de seni çok uğraştırmadan çıkar..

Hoşgeldin canım..ben de geçen ay ilk defa yaptım ama tutmadı maalesef...ben gününü tutturamadım..çok koyu olmadı çizgiler..biraz yaklaştı t çizgisi c çizgisine ..ben de o günleri değerlendirdim sonra test yapmayı bıraktım ve 2 güne bir ilişki oldu..fakat o çizgiyi gördükten 3-4 gün sonra çatlamış yumurtam..bu ay tekrar denicem inşallah net olarak çizgiyi görürüm ..umarım seninki de seni çok uğraştırmadan çıkar..
hoşbulduk canım teşekkür ederim.keşke bir kaç daha devam etseymişsin test yapmaya.heralde erken bıraktın.olsun ama herşeyde bir hayır vardır.bende uğraşıyorum ama ilk defa bu ay test almaya karar verdim.sen ne zaman başlayacaksın testi uygulamaya ?

Yok canım yapmadım bu gün olmazsa yarın yapacağım bu gün ovülasyona göre adet günüm.kendi hesplarıma göre normalde 2 gün gecikti beklemedeyim canım dua et

İnş yaaaa bugün eve gittiğinde yapsann yaa ? Çok bir idrar tutmana gerek kalmadan yapabilirsin .. Ağrıların var mı kasık bölgesinde?

hoşbulduk canım teşekkür ederim.keşke bir kaç daha devam etseymişsin test yapmaya.heralde erken bıraktın.olsun ama herşeyde bir hayır vardır.bende uğraşıyorum ama ilk defa bu ay test almaya karar verdim.sen ne zaman başlayacaksın testi uygulamaya ?
Bugün bitiyo adetim canım..adetimin 12-13. Günü yapmaya başlicam inşallah

Birde bu laboquick iyi hoş da birde tukurukle olan varmış zannımca o daha pratik ve uygun olurdu .. Ama yeni öğrendim sürekli kullanabiliyorsun onu ..

İnş yaaaa bugün eve gittiğinde yapsann yaa ? Çok bir idrar tutmana gerek kalmadan yapabilirsin .. Ağrıların var mı kasık bölgesinde?
adet öncesi kasık agrım olur benim ve gögüslerim patlıycak gibi şişer tıpkı adet belirtisi gibi belirtilerim var açıkcası o yüzden çok ümitlenemiyorum olmazsa eve gidince yapar haber ederim canım inşallah ikinci çizgiyi bu sefer görmek nasip olur.:dua:
Birde malum bir daha ki ay kurban bayramı benim elti de hamile onu gören herkes inşallah sende hamile kalırsın deyip duruyor bir de sürekli soru soruyor malum epey zamandır olmayınca insanlarda haliyle konusmak istiyor.. artık herkese hamileyim demek istiyorummmm :-)

adet öncesi kasık agrım olur benim ve gögüslerim patlıycak gibi şişer tıpkı adet belirtisi gibi belirtilerim var açıkcası o yüzden çok ümitlenemiyorum olmazsa eve gidince yapar haber ederim canım inşallah ikinci çizgiyi bu sefer
görmek nasip olur.:dua:
Birde malum bir daha ki ay kurban bayramı benim elti de hamile onu gören herkes inşallah sende hamile kalırsın deyip duruyor bir de sürekli soru soruyor malum epey zamandır olmayınca insanlarda haliyle konusmak istiyor.. artık herkese hamileyim demek istiyorummmm :-)

Ayyy çok iyi anlıyorum seni gerçekten inş.. Buradaki arkadaşlar da biliyor ya bende de kasık ağrısı vardı ve göğüslerim oooo anlatamam adet olacakmışım gibi.. Ben kimseye söylemedim daha yani bu ortamdaki arkadaşlar biliyor yoksa netleşene kadar kimseye söylemek gelmiyor içimden. .
Evet sadece ovulasyon testi yap gebelik testi yapmana gerek yok .. İnş hepiniz görürsünüz :KK76:

Ayyy çok iyi anlıyorum seni gerçekten inş.. Buradaki arkadaşlar da biliyor ya bende de kasık ağrısı vardı ve göğüslerim oooo anlatamam adet olacakmışım gibi.. Ben kimseye söylemedim daha yani bu ortamdaki arkadaşlar biliyor yoksa netleşene kadar kimseye söylemek gelmiyor içimden. .
Evet sadece ovulasyon testi yap gebelik testi yapmana gerek yok .. İnş hepiniz görürsünüz :KK76:
inşallah canım iyi kötü haber ederim umarım güzel haber veririm :dua::dua::dua:

Back
X