laboquick ovulasyon testi kullanananlar yardım lütfennn

Sagol canim allah razi olsun bunu duymak istiyorduuummm :)

ilk defa kullanıyorsan ben sana söyleyeyim.
zaten 8. ve 9. günde silik çıkar.
her gün sıvı alımına dikkat ederek yapmaya devam et.
26 günde adet oluyorsan 12. güne dikkat.

Ilk defa kullaniorum canim evet.
Sagolasin daha vaktim var demekki
Peki testin kopkoyu oldugu gun ve sonraki gun iliski olmasi yeterlimi oluyor yoksa 3 gunmu olacak koyu oldugu gun ve sonraki 2 gun.yani koyulasmasi demek hemen bugun yumutluyosun demek degil anladigim kadariyla 24 saat sonrasi gibi yanlismi anlamisim

Ilk defa kullaniorum canim evet.
Sagolasin daha vaktim var demekki
Peki testin kopkoyu oldugu gun ve sonraki gun iliski olmasi yeterlimi oluyor yoksa 3 gunmu olacak koyu oldugu gun ve sonraki 2 gun.yani koyulasmasi demek hemen bugun yumutluyosun demek degil anladigim kadariyla 24 saat sonrasi gibi yanlismi anlamisim

şöyle ki canım;
iki çizgide aynı koyulukta olduğunda o günü ve ertesi günü değerlendirebilirsin.
testle takip edersin açılmayı ona göre gün aşırı birlikteliğe devam edersin devamında da.

IMG-20170502-WA0003.webp kızlar benim 2 gece önceki testim bu dün hecede aynı böyle çıktı.ama t çizgisi yarım yada bir saat sonra falan böyle oldu.2 gecedir aynı şey oluyor.ilk yaptığımda t silik çıkıyor.bilgisi olan var mı

Arkadaslar bende son durum bu
12 de pick yapti o geceyi degerlendirdik ama 13u yapamadik 14 te oldu kacirmismiyizdir
Bugunkude yine silik gibi tekrar olsunmu
Birde atesim de hala yukselmedi ben kasik agrimdan 13. Gun yumurtladigimi dusunuyorum ama anlayamadim 13.u gece gec saatte beyaz uzayan akintim oldu acaba 14.te mi catladim ne dersiniz? Yaninda tik isareti olanlar iliski gunleri.

Eklentiler

• 20170504_140609.webp
    20170504_140609.webp
    8 KB · Görüntüleme: 338
Arkadaslar bende son durum bu
12 de pick yapti o geceyi degerlendirdik ama 13u yapamadik 14 te oldu kacirmismiyizdir
Bugunkude yine silik gibi tekrar olsunmu
Birde atesim de hala yukselmedi ben kasik agrimdan 13. Gun yumurtladigimi dusunuyorum ama anlayamadim 13.u gece gec saatte beyaz uzayan akintim oldu acaba 14.te mi catladim ne dersiniz? Yaninda tik isareti olanlar iliski gunleri.
Bence 13. Gun olmus. Keske o gunu bos gecmeseydiniz. Yumurtladiginizi dusundugunuz gun elinizde varsa gunde 2 kez test yapin. Daha iyi yakalayabilirsiniz. Ben gece kasik agrisi hissettigimde ertesi gun sabah test yapmistim silik oldugunu gorunce degerlendirmistik. Ne kadar yumurta 1 gun canli kaliyor denilse de belli olmaz. Insallah kalmissinizdir.

Tesekkurler canim yorumun icin
Hep kocamin isleri yuzunden ah ah ne icime dert oldu su 13. Gun iliski olmamasi bilemezsin.. ne yapalim artik kismet diyorum ilk ayimdi ovu. testinde bidaha kupe olsun kulagima. Testi 2 defa yenilemek kafami karistirdi ya 13. Gun onu yaptim ama sabahkiyle ayni koyulukta cikti resimdeki gibi. Peki atesim neden yukselmedi sence bugun 15. Gun 36.3 cikti adet atesim hala resmen catladiktan sonra yukselmesi gerekir. 14. Gun 36.2 oldu bugun firlar diyordum yine yok ben bisey anlamadim yaaaaa...

Tesekkurler canim yorumun icin
Hep kocamin isleri yuzunden ah ah ne icime dert oldu su 13. Gun iliski olmamasi bilemezsin.. ne yapalim artik kismet diyorum ilk ayimdi ovu. testinde bidaha kupe olsun kulagima. Testi 2 defa yenilemek kafami karistirdi ya 13. Gun onu yaptim ama sabahkiyle ayni koyulukta cikti resimdeki gibi. Peki atesim neden yukselmedi sence bugun 15. Gun 36.3 cikti adet atesim hala resmen catladiktan sonra yukselmesi gerekir. 14. Gun 36.2 oldu bugun firlar diyordum yine yok ben bisey anlamadim yaaaaa...
Valla tekrar baktim aslinda siliklesme de tam olmamis gibi. Acaba daha catlamadi mi ki? Hele ates takibini hic bilmiyorum. Ben sadece 1 ay yaptim onda da hamile kaldim. Daha tecrubeliler daha iyi yardimda bulunabilirler. Siz yine de gunasiri devam edin.

Tesekkurler canim
Umarim tutmustur ne diyim artik
Salak gibi erkenden basladik 10.gunden beri calisiyoruz ve birtek 13. Gun bos saka gibi cidden. Onumuzdeki ay testi daha bilincli kullanicam
Ins gerek kalmaz tabi orasi ayri konu :)

benim de 10 ve 11.gün ki testlerim pick, 12.günü silik çıktı kızlar.
9. ve 11. günü değerlendirdik.
artık beklemeye geçeceğim.
erken de ovulasyon oldu şimdi adete kadar bekle dur daha çooook var :KK51:

benim de 10 ve 11.gün ki testlerim pick, 12.günü silik çıktı kızlar.
9. ve 11. günü değerlendirdik.
artık beklemeye geçeceğim.
erken de ovulasyon oldu şimdi adete kadar bekle dur daha çooook var :KK51:

Yaa beklemesi cok sinir dimi bende simdiden sıkıldım desem
Acaba 12 yada 13. Gun demi calissaydin sen canim erken birakmissin sanki
Ben 12 de pick gordum en son 14. Gun calisma oldu bugun 16.gun tekrar gerek varmi acaba testi bile bugun yapmadim ben..

Yaa beklemesi cok sinir dimi bende simdiden sıkıldım desem
Acaba 12 yada 13. Gun demi calissaydin sen canim erken birakmissin sanki
Ben 12 de pick gordum en son 14. Gun calisma oldu bugun 16.gun tekrar gerek varmi acaba testi bile bugun yapmadim ben..

Bu günde değerlendirirsem 9. 11. 13. oluyor canım bence yeterli.
senin de yeterli gibi ama şansa bırakma yine de değerlendir.
evet beklemek çok sıkıcı.
neyse sonu güzel olsun da.

1494093629696.webp
Merhaba ben de size ovlsyon testlerimi gönderiyorum lütfen yorumlar mısınız acil en sondakiler bugünün testler şimdiden teşekkür ederim. :)

Bu günde değerlendirirsem 9. 11. 13. oluyor canım bence yeterli.
senin de yeterli gibi ama şansa bırakma yine de değerlendir.
evet beklemek çok sıkıcı.
neyse sonu güzel olsun da.

Evet sende erken yumurtluyosun demek ne guzel bisey dongu kisaliyor boylece.30 35 gunde filan olsam catlardim heralde.
Ki bende normalde 12. Gun filan yumurtlarm bu ay acaba 14 e mi kaydi diyorum atesim 12 sinden sonra hemen yukselmediginden bu dusuncem. Bizimde 10 11 12 14 16. Gunler calismis olduk daha da benden bu kadar.
Artik bu yogun mesaiye de gelmiyorsa bu bebis bayilajaaayimmm :)
Hepimizden guzel haber gelir insallah...

Birde arkadaslar hayatimda ilk defa bu ay yumurtlama akintimin icinde damar gibi kan vardi ince cizgi seklinde. Normalde Max 2 gun orta ayarda gelirdi bu akinti ama bu ay 9. Gunumde bir basladi 13. Gunu geceside dahil geldi. Yumurta catlamis bitmis olsa bu akinti hala gelirmiydi dersiniz ? Kisacasi bol ve kanli gelmesine sasirdim bir fikriniz varmi yasayan oldumu?

Back
X