laboquick ovulasyon testi kullanananlar yardım lütfennn

Ay hadi gözün aydın canım benim. Stres en çok etkileyen şey maalesef bebek kaçıyo stresten :KK66: vajinal ultrasonla mı baktı doktor tatlım ?
yok normal baktı alttan değil yani.
hem stresten uzaklaşıcam diyorum hem de ovu testi aldım inşallah testler yüzünden iyice stres yapmam.

kizlar yadirgamayin beni buldunda bulanion bizim daha bir tane yok gbilerinden sey yapmayin ,(ben oyle yapardim ondan dedim) ama Suan misafir var ve suan yumurtlamagma emin oldum cok rahatladim.bir islaklik hissettim odaya gidip baktim akinti gelmis.elimle alip baktim iki parmak arasinda 4cm uzadi .acaba ne zaman iliski kursam kizlar ya
Erkek bebek olsun istiok rabbim nasip ederse.esim bugece grelim dior bnde y kromozonu kisa omurlu die yok cizgiyi yakalaymca diom.napim bilemedm.esimde Allah istedikten sonra her turlu oglumuz olur dior.bilemedm

Esin hakli bence. Ben de yumurtlama gunu dahil sonrasinda hiccccc iliski yoktu. Ama oglum oldu ;)

Benm ates olcerim bebekler icin olandan.kulaktan olcuyor o olmaz sanirm dmi:KK70:
Olmaz.
Benim kullandigim bu.
20151102_212131.webp

Haklisin cnm aslnda bu is Allaha bakior.in
Esin hakli bence. Ben de yumurtlama gunu dahil sonrasinda hiccccc iliski yoktu. Ama oglum oldu :KK66:

Olmaz.
Benim kullandigim bu.
Eki Görüntüle 1675372
s bu ay tutarda Rabbim birde ogul nasip eder ins seninde 2.si hayirli sagliiikli bir kiz bebek nasip eder.kiz in cilveleri o kadar baskaki ya yasaman gerek

Haklisin cnm aslnda bu is Allaha bakior.in

s bu ay tutarda Rabbim birde ogul nasip eder ins seninde 2.si hayirli sagliiikli bir kiz bebek nasip eder.kiz in cilveleri o kadar baskaki ya yasaman gerek
Allah gonlune gore versin.
Ben saglik sebeplerinden dolayi 2.ciyi dusunmuyrm. Ama Allah bilir yine de ;) ben de 2.ci olsa kiz olsun derim farkli duygalari yasamak icin. Ama oglum cokkkk cilveli benim. Herkes kız saniyr. 18aylik.

kızlar bu ou testinde de ilk 5 dk önemli mi
yani sonradan koyulaşma oluyor mu?

Yarın dr gitçem kızlar bu dr pek övdüler bakalım hayırlısı olsun inşallah çok şükür bişeyim yok aşılama istiyorum ben bakalım ne Dicek yumurta takibi isticem daha doğrusu ben ne konuşabilirim kendimi Nasıl ifade etsem dr da benimle ilgilense basından göndercek gibi davranmasa

Yarın dr gitçem kızlar bu dr pek övdüler bakalım hayırlısı olsun inşallah çok şükür bişeyim yok aşılama istiyorum ben bakalım ne Dicek yumurta takibi isticem daha doğrusu ben ne konuşabilirim kendimi Nasıl ifade etsem dr da benimle ilgilense basından göndercek gibi davranmasa
Daha önce hormon testi falan yaptırdın mı canım yada muayene olmuş muydun ?? Onlardan bahset bebek istediğini ve bunu ne zamandır düşündüğünden bahset. Gebelik öncesi gelmek istediğini söyle...

Daha önce hormon testi falan yaptırdın mı canım yada muayene olmuş muydun ?? Onlardan bahset bebek istediğini ve bunu ne zamandır düşündüğünden bahset. Gebelik öncesi gelmek istediğini söyle...
Gittim hepsine daha önce Can'ım ama sonunu getiremediler bu dr pek iyi dediler sonunda aldım randevu ne konusuyum digerleri gibi gi yapcak diye gitmek istemiyormda

Gittim hepsine daha önce Can'ım ama sonunu getiremediler bu dr pek iyi dediler sonunda aldım randevu ne konusuyum digerleri gibi gi yapcak diye gitmek istemiyormda
Böyle yakındığın konuları ona da aç canım. Geçen seferki doktorun sonuca ulaştırmadığını falan. Ne zamandır denediğinizi, folikasit kullanıyo musun mesela onu söyle. Sonrada doktordan gelince bizi de haberdar et olur mu? Rabbim rast getirsin işinizi güzel haberlerle gel inşallah tatlım benim ;)

Kizlar mrrhaba.dun misafirler yatiya kalmadi.kizimda erken uyudu sansimiza.Allahtan hayirlsi die degerlendirdkk.bugun islakligimi kaybetmeyr basladim ama test neden hic pozitif cikmadi hala oni cozemedinm.bugun gene yapcam bakalim.edanur bende gtmistim doktora.hic unutmam doktor bir sorun yok tava var yumurta var sadece cirpamamissiniz demisti.sizinkide o hesap

Kizlar mrrhaba.dun misafirler yatiya kalmadi.kizimda erken uyudu sansimiza.Allahtan hayirlsi die degerlendirdkk.bugun islakligimi kaybetmeyr basladim ama test neden hic pozitif cikmadi hala oni cozemedinm.bugun gene yapcam bakalim.edanur bende gtmistim doktora.hic unutmam doktor bir sorun yok tava var yumurta var sadece cirpamamissiniz demisti.sizinkide o hesap
Canım testi bugün de yap bakalım düne göre koyu mu çıkcak..

Yaptm cift cizgi geneb belirdi ama gene oyle mor falan degil.ben bu testlerdeb hic memnhn kalmadim cok abuk sabuk

Back
X