laboquick ovulasyon testi kullanananlar yardım lütfennn

Ya kızlar bi de ovülasyon testi ile gebelik öğrenenler olmuş bu konuda bilginiz var mı :) benim yumurtlamam bittikten sonra yaptığımda tek çizgi vardı. Son bi kaç gündür yapıyorum diğer çizgi belirginleşmeye başladı. Bu ya gebelik belirtisiymiş ya da inşallah değildir kist olduğunda böyle oluyormuş. Ekte fotoğrafı yüklüyorum şimdi siz de bakarsınız :) sağdan sola doğru. Son ikisini aynı gün yani bugün yaptım... Umarım kistten değildir

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    4 KB · Görüntüleme: 254
Günaydın kızlar malesef bu ay da hüsran... Adet oldum. Demek ki ne o yumurtalıklarımdaki kıpırtılar ne o ateş yükselmeleri ne ara ara bulantılar ne de göğüslerimin şişmesi belirti değilmiş. Hepsi psikolojik sanırım. Hamilelik belirtisiyle adet belirtilerim birbirine çok benziyor :KK43:

Günaydın kızlar malesef bu ay da hüsran... Adet oldum. Demek ki ne o yumurtalıklarımdaki kıpırtılar ne o ateş yükselmeleri ne ara ara bulantılar ne de göğüslerimin şişmesi belirti değilmiş. Hepsi psikolojik sanırım. Hamilelik belirtisiyle adet belirtilerim birbirine çok benziyor :KK43:
Canım aynı durumdayım. Ben de bildiğin bütün hamilelik belirtilerini yaşadım. Mide bulantısı, baş dönmesi, göğüslerde hassasiyet vb. Ama regl oldum :) Demek psikolojikmiş... Napalım, daha doğru, hayırlı zamanı beklicez...

Canım aynı durumdayım. Ben de bildiğin bütün hamilelik belirtilerini yaşadım. Mide bulantısı, baş dönmesi, göğüslerde hassasiyet vb. Ama regl oldum :) Demek psikolojikmiş... Napalım, daha doğru, hayırlı zamanı beklicez...
Ah sorma canım belirtilerden şuan 3 tane çocuğumuz olmuştu bileee :) Hayırlısı... Yarın için randevu aldım doktordan bakalım kontrole gidicem

Merhaba arkadaslar
InsaAllah Rabbin isteyen herkese bebislerimizi nasip eder benim 2 kizim var ve bu sefer bi erkek bebek istiyoruz okuduklrima gore tam yumurtlama gunu sonrasi genelde erkek oluyomus tabi bi ihtimal bende bu testlerden aldim bugun 8 gunum pozitif olmasi icin 2 cizgininde koyu mu olmasi gerekiyo birde pozitif olunca mi yumurta caltiyo onu anlamadim

Canım merhaba, bunu doktor bilgisi olarak paylaşayım seninle. Ovülasyon ve gebelik kitleri hassas ve dikkatli olunması gereken testler. Yapılarının hassas, algılarının çok maksimum olmasından kaynaklıdır ki kapasitesi 3,4 damlayken idrara batırınca cook farklı sonuçlar getirebiliyor. Pko'lu olunca bile çok net iki cizgi cıkıyor ayrıca buda kesin bilgi:))
Yani çift çizgiyi göremememin sebebi büyük ihtimal yanlış kullanım mı :) ay inşallah öyledir de hamileyimdir..çünkü bende pco olmasına rağmen adetim düzenli ve üç aydır inofolic içiyorum...adetime bir hafta var..hayırlısı..çok sağ ol umutlandım gerçekten :)

Hiiiçç üzme kendini canım..Hayırlısı ne zamansa kendiğilinden olucak inşallah..

kızlar malesef bugün adet oldum ve hemen laboquick ovulasyon testinden sipariş verdim adet sonrası kullanmaya başlıycm. :KK51: işe yarıyor mu cidden. hergün kullanıyorsunuz galiba. çift çizgi görünce ilişki oluyor değil mi yanlış anlamadıysam. kullanma talimatı geelcektir gerçi ama. 30adet sipariş verdim yeterli olur mu ki?

kızlar malesef bugün adet oldum ve hemen laboquick ovulasyon testinden sipariş verdim adet sonrası kullanmaya başlıycm. :KK51: işe yarıyor mu cidden. hergün kullanıyorsunuz galiba. çift çizgi görünce ilişki oluyor değil mi yanlış anlamadıysam. kullanma talimatı geelcektir gerçi ama. 30adet sipariş verdim yeterli olur mu ki?
Canım bende bu ay kullanmaya başladım yanlış kullanmışım ama test güzel çalışıyo..evet çift çizgiyi görünce ilişki olması gerekiyor..30adet düzenli adet görüyosan 3-4 ay rahat yeter :) kullananların bazıları o ay hamile kalmış..hayırlısı hakkımızda :)

Yani çift çizgiyi göremememin sebebi büyük ihtimal yanlış kullanım mı :) ay inşallah öyledir de hamileyimdir..çünkü bende pco olmasına rağmen adetim düzenli ve üç aydır inofolic içiyorum...adetime bir hafta var..hayırlısı..çok sağ ol umutlandım gerçekten :)

Evet canım, yanlış kullanım yanlış sonuca tekabül ediyor... PCO seni korkutmasın, 4 çocuklu pco örneklerim var hayatımda... :) Heyecan yaptım, haber bekliyorum :)

Evet canım, yanlış kullanım yanlış sonuca tekabül ediyor... PCO seni korkutmasın, 4 çocuklu pco örneklerim var hayatımda... :) Heyecan yaptım, haber bekliyorum :)
Peki ovulasyon testi hamileliği gösterir diyorlar o doğru mu..biraz önce ovulasyon testi yaptım ve günlerce aradığım koyuluğu bugün görüyorum..bu ne demek..??

Peki ovulasyon testi hamileliği gösterir diyorlar o doğru mu..biraz önce ovulasyon testi yaptım ve günlerce aradığım koyuluğu bugün görüyorum..bu ne demek..??
Evet canım, gösterdi. İki sebebi olabilir, ya adetine yakın yumurtluyorsun ya da inşallah hamilesindir. :))) yazabiliyorsan özelden yaz canım sana foto atayım bununla alakalı. Aydınlatabilmiş olayım.

Canım ben de çift çizgiyi gördüm ama adetim geldi malesef. Bugün doktora gittim miyomlarım varmış belki ondandı benim. Ama hamileliğini öyle öğrenenleri de gördüm sitede senden de güzel haber alalım inşallah :KK66:

Canım ben de çift çizgiyi gördüm ama adetim geldi malesef. Bugün doktora gittim miyomlarım varmış belki ondandı benim. Ama hamileliğini öyle öğrenenleri de gördüm sitede senden de güzel haber alalım inşallah :KK66:
İnşallah canım..ben doktora bir iki ay önce gitmiştim miyom yok dedi sadece pco vardı onun içinde ilaç kullanıyorum zaten..bide bu ay soğan suyu içtim..Allahım 5gün inşallah bekleyebilirim :-)

Canım bende bu ay kullanmaya başladım yanlış kullanmışım ama test güzel çalışıyo..evet çift çizgiyi görünce ilişki olması gerekiyor..30adet düzenli adet görüyosan 3-4 ay rahat yeter :) kullananların bazıları o ay hamile kalmış..hayırlısı hakkımızda :)

ay hadi inş. bizde ilk denediğimiz ay güzel haberi veririz belki burdan. :halay:
sen geçen ay yanlış kullanmışsın onu sayma bu ay ilk ay say :KK55:

İnşallah canım..ben doktora bir iki ay önce gitmiştim miyom yok dedi sadece pco vardı onun içinde ilaç kullanıyorum zaten..bide bu ay soğan suyu içtim..Allahım 5gün inşallah bekleyebilirim :-)
Hadi inşallah güzel haberlerini bekliyorum canım :KK76:

Cok kiymetli kk uyeleri ovl testlerim hakkinda yardim istiyorum simdi benim yumurtlama zamanim gectimi yoksa hala zamanim varmi ama nasil foto yukleyecegimi bilmiyorum yardimci olabilirmisiniz

Back
X