Lacoste Eyewear, 30'uncu yıldönümünde 101 modelini dünya genelinde 1000 adetlik sınırlı sayıda üretimle piyasaya sürüyor!
Türkiye’de sadece 20 kişinin sahip olacağı 101 modelinin sağ şakağın iç hizasına, çerçevenin 1000 adetlik serinin kaçıncısı olduğunu gösteren seri numarasının kabartması bulunuyor. Bu özel imza sayesinde Lacoste tarihinin önemli bir parçasının sahibi olduğunuzu anlayacaksınız. 101, pilot modelinin imzası olan klasik çift bariyere ve köprüye sahip. Koleksiyonu benzerlerinden ayıran ise, burnun üstündeki bariyerin yeşil mine ile kaplı olması.
101 modelinin ambalajı da aözel olarak üretilmiş, beyaz kutusu ideal gözlük muhafazası olarak tasarlanmış. Yumuşak kauçuk kesesi yeşil renkte ve kutu ile uyumlu . 101 logosu kese üzerinde de işlenmiş. Beyaz temizleme bezi gözlüğe özel olup resmi sertifika ile beraber kutunun içerisinde yer alıyor. Ayrıca verilen seri numarası da garanti olarak işlem görüyor.
Lacoste 101 modeli sportif tarzı benimseyenler için ideal bir seçim. Bu gözlüğe sahip olacak 20 kişiden biri olabilmek için acele etmenizi öneriyoruz
ben pek begenmedim ayakkabı ve gözlük yapamıyor lacoste hani görünüş güzle oluyor ama bir kez 200 tl verip ayakkabı aldım sonrasında çok pişman oldum..