Laf anlamayan komsudan nasil kurtulurum?

Camille_claudel

Guru
Kayıtlı Üye
29 Mart 2012
1.783
1.839
333
Selam arkadaslar,

Üst kat komsumuzdan uzun süredir hazetmiyorum. Kendisi 75 yaslarinda bir kadin. Oglu ve kocasiyla birlikte yasiyorlar. Kocasi iyi bir adam, oglu calismiyor, surekli icen bunalim bir tip.

Bu kadin tum cevreyi, komsulari yonetmeye calisan bir insan. Surekli ama surekli birilerinin arkasindan salliyor. Milleti izleyip, laf ariyor.

Beni gordugunde yuz vermeyince ne oldu, cok uzgun gorunuyorsun diyor?! Halbuki ben uzgun degilim, ondan hoslanmiyprum. Ya da evde ufak tefek tartisma oldugunda, babanla cok sorunlarin var degil mi vs laf ariyor. Daha gecenlerde sevgilin yok mu? Niye evlenmiyosun, kac yasindasin (28 diyince de birsey olmaz dedi saka gibi) gibi darladi beni.

En son kapiyi acmadim, baktim babama sikayet ediyor Ben bundan nasil kurtulucam arkadaslar?

Seytan diyor gorunce selam verme, kapiyi acma. Vicdan yapiyorum ve sanki ondan korkup kaciyormusum gibi hissediyorum.

E karsima alip senden hoslanmiyorum, benimle konusma desem nasil baslamaliyim?

Artik cop cikarmaya yiliyorum bunu gorucem diye.

Off bana bir akil verin.

Artik boyle yapicam. Kapiyi acmadim kadin hala anlamiyor bir de saka gibi beni sikyet ediyor sanki acmak zorundaymisim gibi
Bırakın durmadan şikayet etsin eninde sonunda babanız da illallah diyecektir. Ozaman da sanmam ki bir daha rahatsız etsin sizi.. Dedikodunuzu yapabilir ama :)

Oğlunuz çok arabesk takılıyor, intihara meyilli olmasın . Ben olsam bir salise boş bırakmazdım diyin
Bu da işe yaramazsa evlenin djsjjd

Oglu uzerinden laf sokmayi dusundum ama onun kimseye zarari yok yazik, kocasi da oglu da cekiyor bu kadindan.

Valla gormezden gelicem hayirdir derse de ki kesin diyecek, senden hoslanmiyorum dicem hic aciklama yapmadan

Kaynanamın 20 yıl sonraki hâli! 20 yıl önceden konuşuyorum : Ne yapsanız boş, takmayacaksınız. "Hı, olabilir, öyle mi, ya..." diye uzuyor liste. Geçiştirin ve takmayın.

ölmüş gibi davranacaksınız . ne bu böyle istemiyorsanız konuşmayın. konuşmak zorunda, hele ki hesap vermek zorunda değilsiniz

Kaynanamın 20 yıl sonraki hâli! 20 yıl önceden konuşuyorum : Ne yapsanız boş, takmayacaksınız. "Hı, olabilir, öyle mi, ya..." diye uzuyor liste. Geçiştirin ve takmayın.

Allah sabir versin. Bunlar kimil zararlisi, evlerden irak mahluklar. Ben kapiyi acmayinca annemlere sikayet ediyor, sizinki de kocaniza mi?

Kan emici gibi, sülük gibi.

ölmüş gibi davranacaksınız . ne bu böyle istemiyorsanız konuşmayın. konuşmak zorunda, hele ki hesap vermek zorunda değilsiniz

Iste boyle gelip bir de piskin piskin sikayet etmesine sinirleniyorum. Yemin ediyorum kapiyi bes defa falan caldi. Hayir acmiyorum bu neyin israri?

Ben olsam utanirim, daha piskin piskin gelmis kapiyi caldim ama kiziniz acmadi diyor?! Cikip paylamadigima nasil pismanim. Sen kimsin ki hesap soruyorsun?

Simdi annemler evde yok turkiyeye gittiler, gelmis diyor ki bana neden gorusuruz demeden gittiler?

ya o kapıyı asla açmayın , alışsın ki çalsam bile açmıyor desin. denedim onayladım . komşu falan sevmiyorsam açmam, es kaza kapı açıkken karşılaşırsak 2 dk selamlaşır haydi iyi günler işim var der içeri girerim.
yada kapıyı öyle bir sinirle öyle bağıra çağıra açın ki " noluyo ya biri mi öldü ? yangın mı çıktı bu ne ısrar kıyamet ? böyle kapı mı çalınır " diye çok net delirmiş gibi konuşun. bağırın yada aşırı yüksek sesle konuşun, uykudan bir anda kalkmış fırlamış gibi. çekinir çalmaz bi daha . ben denedim onayladım

o utanmıyorsa siz daha utanmaz olacaksınız, yoksa anlamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…