Laf anlamayan komsudan nasil kurtulurum?

Bizimki de takip ediyor, senin eve hic arkadasin gelmiyor dedigi bile oldu. Manyak ya sana ne demi sana ne? Girenin cikanin seceresini cikariyor. Su soyle igrenc bu boyle kotu diyor bir de goruyorum ki kapida sohbet ediyor

Ben de bu taktigi uygulacam artik. Vicdan yapiyordum yasli falan diye ama psikolojimi bozdu yahu cop atarken niye ortaligi kolacan ediyim?

Ben de bu taktigi uygulacam artik. Vicdan yapiyordum yasli falan diye ama psikolojimi bozdu yahu cop atarken niye ortaligi kolacan ediyim?
kızlarımın eski bir oyuncak bebeği vardı oynamadıkları için elden çıkardım. sokağın başına kenara koydum isteyen biri olur diye. şuan onların terasta :)))) kızlar görmese bari diye dua ediyorum o benim bebeğim diyecekler. çöp bilr atamıyorum :)

75 yaşında kadın ya çok ciddiye alma.

Ayyy hasta mısın? Yüzün solmuş, dikkat et korona var Allah korusun 60 yaş üstü için ölümcül vs vs gibi moral bozucu şeyler söyleyin madem siz de, muhtemelen uzaklaşır.

Ben de çamaşır sermeye çıkamıyorum karşıdaki teyze yüzünden.Ne zaman çamaşır asmak istesem şöyle bir kolaçan ediyorum balkonu. Ne zaman çıksam sanki orada bekliyor gibi anında karşı balkonda bitiyor ve sürekli yeni taktırdığı klimayı anlatıyor.Geçen yıldan beri klimasının tüm özelliklerini ezberledim. İnsan bir noktadan sonra yeni cümle de üretemiyor. Kadın resmen klima anlatma tacizcisi gibi.

Benim de kapı komşum oyle. kapıyı actigim an, kapılarını açıp nereye gittiğimi soruyor. Esim gelip Zile basınca kapının durbununden bakıyor ,sesinden anlıyoruz . Hatta ben kapıyı açmadan durbunden bakıyormuş. Eşim teyze senden hızlı diyor

Hayir bakinca, izleyince ne anliyorlar ki? Laf toplamak ve kullanmak icin, baska bir sey gelmiyor aklima bir de enerji sarfediyorlar bunun icin

Hayir bakinca, izleyince ne anliyorlar ki? Laf toplamak ve kullanmak icin, baska bir sey gelmiyor aklima bir de enerji sarfediyorlar bunun icin
Birde her seferinde kapıya benden önce nasıl varıyor acaba en buyuk merakim o karşı binadaki kadında ne zaman balkona çıksa bu da çıkıp konuşuyormuş . Takip kapasitesi yüksek .

Laf toplama işi doğru ,bir kaç gün eşim evde yokken ,geç geldim eve ,seni kim bıraktı eve falan diye sordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…