yerine, zamanına, psikolojime, laf atana,attığı lafa, laf atış tarzına göre değişir benimde ne diyeceğim, demiyceğim,nasıl bakacağım, duymazdan gelip gelmeyeceğim,sinirleneceğim,sinirlenmeyeceğim....:):)
yerine ve psikolojime göre davranirim.
basima gelen bir olayi anlatayim...
iki yil öncesi olmasi gerekiyor izine gitmistim. disariya ciktim tek basimaydim ve 3 tane arkadas igrenc bir sekilde bakmaya basladilar fark ettim ama umursamiyor tavriyla yola devam ettim bakarmisin dedi cocugun birisi normal bir sekilde buyrun dedim cocuk (hani bir zamanlar bir sarki vardi onun sözlerini söylemeye basladi) cok tatlisin, güzelsin sekerci mi kiz baban senin dedi ben seslenmedim yürümeye devam ettim bunlar pesimde bidaha söyledi kasin kara gözün kara kömürcümü baban senin dedi bende sinirlendim döndüm arkama hayir ne sekerci ne kömürcü benim babam manavci sizin gibi hiyarlari satiyor dedim . anlayacaginiz lafi gedigine koydum pesimide biraktilar hos bir ani oldu :)
ama genelde hic tinlamaz bile :)
Aynı ben.Çok soğuğum sevmediklerime karşı.Konuşmaya korkanlarda var.Birde yan bakanlara öyle bir pis bakıyorum ki "Kız nekadar çok kötü baktı ya" diyorlar..En iyis bu bence.Ama içimde lokum gibi tatlı insanım tabi aklinialirimsmilehiiç umursamam elle girişim olmadıgı sürece
onları tınlamayınca aldıkları yüz ifadesinden aşırı zevk alıyorem
bir de herkes laf atamaz zaten soğuk biriyimdir sevmediklerime tanımadıklarıma karşı falan
laf atıldıgı zaman hic duymamıs gibi yurumeye devammı edersiniz yoksa laf atan kişiye saydırırmısınız :lepi:
Aynı ben.Çok soğuğum sevmediklerime karşı.Konuşmaya korkanlarda var.Birde yan bakanlara öyle bir pis bakıyorum ki "Kız nekadar çok kötü baktı ya" diyorlar..En iyis bu bence.Ama içimde lokum gibi tatlı insanım tabi aklinialirimsmile
Umursamam umursarsan daha çok yapar.
genelde benimde kaşım havada domuz gibi yürürüm ama ona rağmen laf atanlar oluyor,küçük gösteriyorum acaba ondan mı diyorum...boshayallersmile
Benım basıma soyle bı olay gelmıstı:Ben sokakta yururken bı adam arkadamdan es kurbane to(ben sana kurban olayım) dedı ben sarı saclı mavı gozluyum adam bana kurtce laf atmıstı ve benımde kürt olabılıcegımı hıc tahmın etmemıstı kaydirigubbakcemile3 bende ona dönüp suratıma en pis ifadeyı takınıp kutik(köpek) demiştim.Adamın suratını gormelıydınız.
Yivrım aklinialirimsmile
Seni görsem ben de laf atarım aklinialirimsmile
Şaka bir yana konuyu okurken bile kendimi kastığımı farkettim delikafadulden
Laf attıkları zaman çok pis bakarım ben ki genelde de dışarda pisimdir, kaşlar çatık, gözler yerde :1ninca:
Buna rağman laf atan olursa da '' başımdakinden utan pislik '' derim. :dilcikar:
Bir de otobüste sıkıştırmaya kalkan tipler var, ıyy Allah'ımlmaz:
Geçenlerde başıma geldi yine, otobüste koridor kısmında oturuyorum, bir hayli kalabalık otobüs, başımda da 25 yaşlarında bir çocuk dikelmiş duruyor. İyi hoş kalabalık zaten...
Ama bu eşşoğlusu kalabalıktan istifade otobüs her hakeret ettiğinde üstüme üstüme abanıyor :1shok: Az geri çekildim, yok !!. Suratına pis pis baktım, yok!! Allah!ım senmisin bunu yapan gerine gerine elimdeki koca çantayı karnına bir geçirdim, BAS GERİ PİSLİK diye de bağırdım alsanaalsanasmile
O kadar kalabıkta adam bi anda korkusundan otobüsün arkasına kadar gitti... alkisalkisalkis
Ertesi gün aynı adam bu sefer ikimiz de ayaktayız, koltuk sapından tuttuğum yerden tutmaya çalışıyor, bir iki derken bir baktım elime dokunuyor...
Bu defa kendimi kaybettim adama neler saydırdım bilmiyorum alsanaalsanasmile
Mecburen otobüs saatimi değiştirdim o pislik yüzünden, çünkü adam benim bindiğim duraktan biniyor 1 durak sonra iniyor...
Of Allah cezasını versin böyle tiplerin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?