Laf atıldığında nasıl davranırsınız?

aynen oylezemuszemus

duymam duymuyorum gormuyorum o karaktersizleri bunlar her mahallede her sokakta ben almanyada yasyirum burda bile bir suru hergun karsilasabilirsiniz yani hepsine laf yetistirmeye calisirsak omrumuz yetmez 3 maymunu oynamak en dogrusu bence

vışşş :lepi:

hiiç umursamam elle girişim olmadıgı sürece
onları tınlamayınca aldıkları yüz ifadesinden aşırı zevk alıyorem
bir de herkes laf atamaz zaten soğuk biriyimdir sevmediklerime tanımadıklarıma karşı falan

:) bellı olmuyor bazen ucumuyorumda deıl eger tek ıse ama genelde atıkları zman hayvanat bahcesının numarası kactı dıye sorarım karsı tarafa oda tabı haa der ayı kacmısda haber verım derım

Aynı ben.Çok soğuğum sevmediklerime karşı.Konuşmaya korkanlarda var.Birde yan bakanlara öyle bir pis bakıyorum ki "Kız nekadar çok kötü baktı ya" diyorlar..En iyis bu bence.Ama içimde lokum gibi tatlı insanım tabi aklinialirimsmile

Yürüyorsam bir an önce uzaklaşmak isterim
oturuyorsam oralı olmam ama yüzsüzlüğü iyice ele aldıysa giderim
Duymamazlığa geliyorum.
Laf atan bir beyin ona dediklerini anlayamaz ki
Mentalitesi çok farklı onların. Ne desen vaaay karı konuştu laaa havasında oldukalrı için
Ne desem boş gibi gelir bana :sm_confused:
Gerçi bir kere yüzümü ekşiterek "Yapma, hiç hoş değil, lütfen." dediğimi hatırlıyorum. Bir şey demeden gitmişti..

Duruma ve konuma göre değişir.. Ama asla affetmem yapıştırırım ya lafı.. Ya tokatı!! :1ninca:

laf atıldıgı zaman hic duymamıs gibi yurumeye devammı edersiniz yoksa laf atan kişiye saydırırmısınız :lepi:

haha...2 kere giriştim böyle tiplere...alsanaalsanasmile

bir iki kerede git ananınkine bak dedim,mal mal bakıyordu.....kaydirigubbakcemile

genelde saydırıyorum bazende duymamazlıktan geliyorum....

neffret ediyorum laf atan tiplerden....kötükedihüso

genelde benimde kaşım havada domuz gibi yürürüm ama ona rağmen laf atanlar oluyor,küçük gösteriyorum acaba ondan mı diyorum...boshayallersmile

her ne kadar kötü bir durum olsada yaşadığım bir laf atma olayını asla unutamam :)

a kişisi: şarap gibisiniz yıllandıkça güzelleşiyorsunuz gözlerimi sizden alamıyorum.
b kişisi: oğlum önceden mi ezberledin lan bu cümleyi?
ben kişisi: ne kadar hoş laf attınız yerim ben sizi :)
a ve b kişisi : HÖNK!

genelde benimde kaşım havada domuz gibi yürürüm ama ona rağmen laf atanlar oluyor,küçük gösteriyorum acaba ondan mı diyorum...boshayallersmile

Yivrım aklinialirimsmile
Seni görsem ben de laf atarım aklinialirimsmile

Şaka bir yana konuyu okurken bile kendimi kastığımı farkettim delikafadulden
Laf attıkları zaman çok pis bakarım ben ki genelde de dışarda pisimdir, kaşlar çatık, gözler yerde :1ninca:
Buna rağman laf atan olursa da '' başımdakinden utan pislik '' derim. :dilcikar:

Bir de otobüste sıkıştırmaya kalkan tipler var, ıyy Allah'ım lmaz:
Geçenlerde başıma geldi yine, otobüste koridor kısmında oturuyorum, bir hayli kalabalık otobüs, başımda da 25 yaşlarında bir çocuk dikelmiş duruyor. İyi hoş kalabalık zaten...
Ama bu eşşoğlusu kalabalıktan istifade otobüs her hakeret ettiğinde üstüme üstüme abanıyor :1shok: Az geri çekildim, yok !!. Suratına pis pis baktım, yok!! Allah!ım senmisin bunu yapan gerine gerine elimdeki koca çantayı karnına bir geçirdim, BAS GERİ PİSLİK diye de bağırdım alsanaalsanasmile
O kadar kalabıkta adam bi anda korkusundan otobüsün arkasına kadar gitti... alkisalkisalkis

Ertesi gün aynı adam bu sefer ikimiz de ayaktayız, koltuk sapından tuttuğum yerden tutmaya çalışıyor, bir iki derken bir baktım elime dokunuyor...
Bu defa kendimi kaybettim adama neler saydırdım bilmiyorum alsanaalsanasmile
Mecburen otobüs saatimi değiştirdim o pislik yüzünden, çünkü adam benim bindiğim duraktan biniyor 1 durak sonra iniyor...

Of Allah cezasını versin böyle tiplerin...

Benım basıma soyle bı olay gelmıstı:Ben sokakta yururken bı adam arkadamdan es kurbane to(ben sana kurban olayım) dedı ben sarı saclı mavı gozluyum adam bana kurtce laf atmıstı ve benımde kürt olabılıcegımı hıc tahmın etmemıstı kaydirigubbakcemile3 bende ona dönüp suratıma en pis ifadeyı takınıp kutik(köpek) demiştim.Adamın suratını gormelıydınız.

:roflol: :roflol: :roflol:

eğer gündüz vakti kalabalık bi ortamsa veya kendi mahallem falansa, "ne diyon gardeşim sennn" diye çıkışırım genelde...ki bekarken daha bi cevap veriyodum böyle tiplere eşim kızıyo şimdi...
ama ki diyelim akşam vakti bööle tenha, hiç bulaşmam hızlı hızlı giderim olay yerinden

:kedi: uyyhh teşekkür ederim bebeeem

bu arada ne manyakmış la o adamalsanaalsanasmile

takmış sana kafayı resmen..piss sapuuhhhklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…