Laf atıldığında nasıl davranırsınız?

hiç karşılık vermeden yoluma giderim bu zamanda kimin nası bi manyak olduğu belli diil

Hiç muhattap olmam ne diye benim seviyemde olmayan insanlarla laf yarıştırayım ki hiç gereği yok umursamam hiç.

Çoğu zaman kulağımda kulaklıklar oluyor ,değil laf atanı bazen selam vereni bile duymuyorum.

yerine ve psikolojime göre davranirim.
basima gelen bir olayi anlatayim...
iki yil öncesi olmasi gerekiyor izine gitmistim. disariya ciktim tek basimaydim ve 3 tane arkadas igrenc bir sekilde bakmaya basladilar fark ettim ama umursamiyor tavriyla yola devam ettim bakarmisin dedi cocugun birisi normal bir sekilde buyrun dedim cocuk (hani bir zamanlar bir sarki vardi onun sözlerini söylemeye basladi) cok tatlisin, güzelsin sekerci mi kiz baban senin dedi ben seslenmedim yürümeye devam ettim bunlar pesimde bidaha söyledi kasin kara gözün kara kömürcümü baban senin dedi bende sinirlendim döndüm arkama hayir ne sekerci ne kömürcü benim babam manavci sizin gibi hiyarlari satiyor dedim . anlayacaginiz lafi gedigine koydum pesimide biraktilar hos bir ani oldu :)

ama genelde hic tinlamaz bile :)

bende duruma göre ama çok sinirliysem açarım ağzımı polisi aricam falan dersim bir zamanlar.artık laf atan olmuyo.hamilelik yanımda çocuk olunca..aa şimdi farkettim bunu..

yoluma aynen devam... arkama bile dönüp bakma zahmetınde bulunmam.....öküzle üküz olacak degülüm yaa

laf atana cevap vereyim dedim
madde bağımlısı çıktı yolda beni boğazlıcaktı eyvahedigeldismile
bi daha töbeee ettim

valla bana bıgun laf attılar istem dişi bı hareket yaptım cok sinirlendım kendımden beklemezdım boyle bı el hareketını:))

yerine, zamanına, psikolojime, laf atana,attığı lafa, laf atış tarzına göre değişir benimde ne diyeceğim, demiyceğim,nasıl bakacağım, duymazdan gelip gelmeyeceğim,sinirleneceğim,sinirlenmeyeceğim....:):)

Karşılık vermek karşı tarafın lugatında kızında gönlü var gibisine çekiliyor..
en güzeli tınlamamak..yokmuş gibi davranmak..ben öyle yapıyorum.

Genelde umursamam ama bazen öyle bi anima geliyorki dönüp bakislarimla adami delip geciyorum!

eger iyi günümdeysem umrumda olmaz..
geçer giderim zerre takılmam..
ama kötü günümdeysem aynı hızla döner bana laf attığına atacağına aklından geçirdiğine oracıkta pişman ederim..

ben bişey demem hızlanır yürür geçerim korkuyorum başıma musallat falan olur diye..bin türlü adamı var

Her laf atanla yüz göz olmaya kalkarsak lmaz:
ki istedikleri de o :umursamaz:

evet canım bende senin gibi düşünüyorum..laf atanları duymamış gibi yapmak en iyi cevap bence ..yok saymak kaale bile almamak adam yerine koymamak ,bunu da sessiz kalıp göstermek o gibi insanlara verilecek en güzel cevap..seninde dediğin gibi zaten laf atmakdaki gayelerinden biri............... ne olursa olsun cevap ve karşılık almakkkk..boş insanlarla muhattap olmayalım kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…