Laf sokan insan eş ailesi

Purpoless

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2019
177
143
18
42
Merhaba arkadaşlar
Değerli fikirlerinizle birçok bayanın derdine çare buluyorsunuz. Ne olur bana da bir çare

Eşimin ailesine ne zaman ziyarete gitsek bir laf sokusturup morelimi bozuyorlar. Ben cevap veremiyorum zira kirmak istemiyorum. Eşimde kendini uzecegine sende cevabını ver dedi.
Şimdide lafa verecek cevap bulamıyorum sonradan aklıma geliyor 😂
Birde çok sinirlendigim için sacmaliyorum😕

Örneğin geçen biri gelinin çok güzelmiş dedi güzel olmasaydi oğlum almazdi dedi😡
Kişın çok hastalaniyorum dedim kimsede yaklaşmaz sana dedi
Komsu ogluna ev almis surekli biz aldik diyormus bu konuyu konusurken; ama ben gelinin babasi aldi demiycem oğlum aldı dicem! dedi (ailemin desteğiyle araba aldik)

(Bunları sakayla soyluyorlar esimde saka yapiyorlar diyor ben suclu oluyorum)Sizce napmaliyim

Merhaba arkadaşlar
Değerli fikirlerinizle birçok bayanın derdine çare buluyorsunuz. Ne olur bana da bir çare

Eşimin ailesine ne zaman ziyarete gitsek bir laf sokusturup morelimi bozuyorlar. Ben cevap veremiyorum zira kirmak istemiyorum. Eşimde kendini uzecegine sende cevabını ver dedi.
Şimdide lafa verecek cevap bulamıyorum sonradan aklıma geliyor 😂
Birde çok sinirlendigim için sacmaliyorum😕

Örneğin geçen biri gelinin çok güzelmiş dedi güzel olmasaydi oğlum almazdi dedi😡
Kişın çok hastalaniyorum dedim kimsede yaklaşmaz sana dedi
Komsu ogluna ev almis surekli biz aldik diyormus bu konuyu konusurken; ama ben gelinin babasi aldi demiycem oğlum aldı dicem! dedi (ailemin desteğiyle araba aldik)

(Bunları sakayla soyluyorlar esimde saka yapiyorlar diyor ben suclu oluyorum)Sizce napmaliyim

Eşiniz cevap ver demiş sizde verin gitsin :halay:

Sen de onu boz. Nasil oldu de.
Her seferinde sen bana laf sokuyordun bu kez ben sana yaptim.
Saygi iliskimizi bozarsan ben de bozarim. Küfretmiyoruz diye bilmiyoruz sanmasin kimse 🙊 Tabiki böyle yapma canim, politik olmak gerekiyor.

Simdi olaylara dikkat edip analiz edelim. Sen birsey söyleyince seni bozuyor. O zaman birsey deme. Surat asma da, neseli ol.he he de. Yorum yapma, sabirla bekle. Hep onlar konussun. Nasilsin iyi misin iyiyim filan basit seyler.
Mesafe koyman gerekiyor.

Sen de onu boz. Nasil oldu de.
Her seferinde sen bana laf sokuyordun bu kez ben sana yaptim.
Saygi iliskimizi bozarsan ben de bozarim. Küfretmiyoruz diye bilmiyoruz sanmasin kimse 🙊 Tabiki böyle yapma canim, politik olmak gerekiyor.

Simdi olaylara dikkat edip analiz edelim. Sen birsey söyleyince seni bozuyor. O zaman birsey deme. Surat asma da, neseli ol.he he de. Yorum yapma, sabirla bekle. Hep onlar konussun. Nasilsin iyi misin iyiyim filan basit seyler.
Mesafe koyman gerekiyor.

Muhtesem tesbit 👍benim söylediğim uzerinden laf sokuyorlar hep

Laf soktular mesela aklıma bişey gelmedi ne diyim sizce kısa öz

Valla ben o grip ve güzellik konusuna takılmadım da, ailenın yardım ettiği konuda oğlum aldı derim konusuna takıldım orda lafı kesin sokardım :D O an insanın aklına gelmiyo ama gece başını yastıga koyunca keşke şunu deseydim diyosun demi :)) valla bazen gayriihtiyari agzımdan çıkıyo şakayla karısık laf sokuyorum bazen dumur oluyorum sokamıyorum :D Sende ortamın durumuna göre kendini hep hali hazırda beklet işte :D:KK45:

Benim kv de, bir gezmede Deniz cok şanslı. Çünkü benim oglumla evlendi diyordu. Sonra ben düşündüm ne desem, herkesin icinde hem cevap vericem, hep abartili olmayacak.
"Anne, sen beni sansli buluyorsun ama Ahmette kendini sansli buluyor. İyi ki seninle evlenmisim der her zaman dedim" gülerek.
Tam duyulmadi gibi oldu söylediklerim. Ama o anladi. Bir daha da demedi.
Ben de kendime karar aldim . Günlerde, gezmelerde kisacasi kv nin olduğu yerde, soru sorulmadikca konuşmuyorum. Böylece laf atacağı mevzu açılmıyor.

Aynen canım eşim ver diyor ama nasıl vercem işte onu de bana
mesela grip olunca yaklasmaz kimse sana dedi ben de yok benim öksürük zaten dedim ıyy o daha beter dedi ben kaldim oyle😂😂
Cnm benim o zaman söylemen gereken şey Oğlun her koşulda yaklaşıyor başkasına da ihtiyacım yok . Hatta birde kahkaha patlat kadın iptal 🤫🤣🤣

Valla ben o grip ve güzellik konusuna takılmadım da, ailenın yardım ettiği konuda oğlum aldı derim konusuna takıldım orda lafı kesin sokardım :KK70: O an insanın aklına gelmiyo ama gece başını yastıga koyunca keşke şunu deseydim diyosun demi :)) valla bazen gayriihtiyari agzımdan çıkıyo şakayla karısık laf sokuyorum bazen dumur oluyorum sokamıyorum :KK70: Sende ortamın durumuna göre kendini hep hali hazırda beklet işte :KK70::KK45:

Aynen ah geceolunca Prof oluyorum bir dahaki sefer gene aynı

Mesela akrabalari bana laf soktu bende ablasina söyledim x teyze böyle yaptı dedim "büyüyünce geçer " dedi

Eşin önünü açmış cevabını ver diyerek. O benim annem, susacaksın da diyebilirdi.

Herşeyi eşine anlatma bir süre sonra kabak tadı verebilir. Düşünsene kv eşine senin hakkında olumsuz hiç bir şey söylemiyor ama sen sürekli söyleniyorsun. Bir süre sonra sorun sendeymiş gibi görmeye başlayacak.

Aynı kv nin yaptığı gibi şakaya vurarak cevap vereceksin. Alınırsa “aşkolsun yanlış anlamışsın” la geçiştirebileceğin ölçüde.

Tabi ki tüm bunlar ufak tatlı atışmalar için geçerli, kişiliğine saldırı yada hakaret gibi durumlarda tırnağını çıkarmadan hakkını arayamazsın.

Aynen ah geceolunca Prof oluyorum bir dahaki sefer gene aynı

Mesela akrabalari bana laf soktu bende ablasina söyledim x teyze böyle yaptı dedim "büyüyünce geçer " dedi

Terbiyesizler. Siz kimseyi kimseye sikayet etmeyin bosverin. Ama madem bu tipte insanlar hic cekinmeyin onlar gibi davranin.

Eşin önünü açmış cevabını ver diyerek. O benim annem, susacaksın da diyebilirdi.

Herşeyi eşine anlatma bir süre sonra kabak tadı verebilir. Düşünsene kv eşine senin hakkında olumsuz hiç bir şey söylemiyor ama sen sürekli söyleniyorsun. Bir süre sonra sorun sendeymiş gibi görmeye başlayacak.

Aynı kv nin yaptığı gibi şakaya vurarak cevap vereceksin. Alınırsa “aşkolsun yanlış anlamışsın” la geçiştirebileceğin ölçüde.

Tabi ki tüm bunlar ufak tatlı atışmalar için geçerli, kişiliğine saldırı yada hakaret gibi durumlarda tırnağını çıkarmadan hakkını arayamazsın.

Aynen dediğin oldu onceleri hep haklısın diyordu şimdi onlar seni çok seviyor sen hep kotuluyorsun diyor
Ama onun yanında yapmıyorlar o yanımızda yokken yapıyorlar
Eşim yanımdan gitçek diye korkuyorum 😂

Muhtesem tesbit 👍benim söylediğim uzerinden laf sokuyorlar hep

Laf soktular mesela aklıma bişey gelmedi ne diyim sizce kısa öz
Laf yedikce gelistiriyorsun kendini :) yeni evliyken sık gelip gidiyoruz
Esimin anneannesi bir gezmede , kadinlar çalıştığı icin erkekler issiz kalıyor artik demişti, yok iste biz ayakta beklerdik oturmazdik büyüklerin yaninda dedi.
Eve geldim, cok üzüldüm, esime anlattim. O da gitme istersen dedi.
Ben de gitmiyorum zorunlu olmadikca gorussem de nasilsin iyi misinden sonra, mutfakta servise yardim ediyorum. Gec gidip, Erken kalkıyorum .
Laf sokulduğunu esiniz anlamaz. Güldüğü icin saka sanıyor.
Terbiyemi bozmadım, gidip gelmemi azalttim.

Back
X