Laf sokan insan eş ailesi

Iste orda hata yapiyosunuz. Annecim babacim bence gereksiz bi samimiyet. Sizin resmi olmaniz lazim. Mesela iyiyim sen nasilsin anne. Yada iyiyim anne SIZ nasilsiniz gibi.. sizli bizli konuşun. Fazla samimi olmaya calismayin ve kendinizle ilgili seyler anlatmayin şöyle yaptim boyle yaptim gibi. Size soru sorulunca cvp verin. Boyle insanlara cok bile. Sahsen ben oyle yapiyorum.

Eskiden çok resmiydim eşime şikayet etti adam yurduna koymuyor bizi konusmuyor diye
bende şimdi daha esnek davrandım bu sefer hadlerini astilar iyilik yaramıyor

Boş ver canim canini sikmaya degmez. Huylari bu de gec. Ki benim kv de de boyle takmiyorum.Daha dun oglumla esim dag yuruyusuneçıktılar.daha. esim asansordeyken kaygilanmaya basladi.ben rahattim.neyse 1 saat flan gecti ko yeter be kaygilanma gittikleri yer belli dedi. Buda ne desin ben anayim sadece analar kaygilanir.bem kaygilanmiyormusum yani aman dedim gec kizim

Yuh sende esisin ne alaka 😕
Keşke bende takilmasam

Eskiden çok resmiydim eşime şikayet etti adam yurduna koymuyor bizi konusmuyor diye
bende şimdi daha esnek davrandım bu sefer hadlerini astilar iyilik yaramıyor

Benide ettiler. Gidip gelmiyo arayip sormuyo diye. Ama calisiyorum. Ve haftada 1 gidiyoruz. Yalniz gidip geleyim istiyolar sanirim ogullarini evde birakip kendim gideyim diye bekliyolar 😂 yeni evliyken misafiri geldiginde cagirdi 2 kez bende gittim, cok kalabalik misafirlerine hizmet ettim tek basima kendiside kosede oturdu hic kipirdamadan. Baktim ki benden hizmet bekliyorlar. Artik aradiginda, yorgunum gelemem diyorum. Bana karsi birseyleri yokta hep sikayet ediyolar. Kim takar acaba 😂😂

Benide ettiler. Gidip gelmiyo arayip sormuyo diye. Ama calisiyorum. Ve haftada 1 gidiyoruz. Yalniz gidip geleyim istiyolar sanirim ogullarini evde birakip kendim gideyim diye bekliyolar 😂 yeni evliyken misafiri geldiginde cagirdi 2 kez bende gittim, cok kalabalik misafirlerine hizmet ettim tek basima kendiside kosede oturdu hic kipirdamadan. Baktim ki benden hizmet bekliyorlar. Artik aradiginda, yorgunum gelemem diyorum. Bana karsi birseyleri yokta hep sikayet ediyolar. Kim takar acaba 😂😂
Süpersin 💪
Bende öyle hizmet fln yok onlar bana hizmet ediyor( 2 ayda fln gidiyoruz zaten aynı şehirde yiz )

Arabanın araksına kv ailesi beeeşşkuruşşş vermedi
Diye çıktı alın onlara giderken yapıştırın🤣🤣🤣🤣
Tüm hıncınızı alırsınız .

Çok tatlisin 😂 işin ilginci üzerimizde hiç hakları yok dügünümüzü bile eşimle yaptık

kendi damatlari bile ne iyi ailen var araba parasının 4/3 ünü vermişler dedi kv kompleks inden öyle diyor çok gıcık oldum

Benimkiler kadar laf sokan yoktur herhalde kaynana görümce birbirleriyle sohbet eder görünüp bana laf sokarlar. Umrumdamı sanki hiç takmıyorum çenelerini yorsunlar anca.

Herşeye verecek cevabım var ancak...
Bi Lafa bakarım lafmı diye bide adama bakarım adammı diye. Bu da mevlananın sözü...

Benimkiler kadar laf sokan yoktur herhalde kaynana görümce birbirleriyle sohbet eder görünüp bana laf sokarlar. Umrumdamı sanki hiç takmıyorum çenelerini yorsunlar anca.

Herşeye verecek cevabım var ancak...
Bi Lafa bakarım lafmı diye bide adama bakarım adammı diye. Bu da mevlananın sözü...
Çok iyi yapiyorsun ben de cvp vermiyorum ama çok stres yapıyorum
Takmamayi nasıl basariyorsun

Evet yaa güzelce gecinmek varken neden yani
Heralde evlatları elden gitti fln diye düşünüyorlar 🤦‍♀️ her zaman söylüyorum, mutlaka araya mesafe koy. Çok sıkı fıkı olma, derdini anlatma.. iki gün sonra laps diye yüzüne çarparlar. Ondan sonra gelin bizi istemiyor diye ağlarlar 🙄

Valla benimde aklıma o anda gelmez ama artık geliyor yavaş yavaş da olsa laf sokuyorum. Eşinizin size bir şey dememesi iyi hir şey cevabını ver demiş ne güzel. Alışırsınız cevabını vermeye ufak ufak başlayın :KK48:

Merhaba arkadaşlar
Değerli fikirlerinizle birçok bayanın derdine çare buluyorsunuz. Ne olur bana da bir çare

Eşimin ailesine ne zaman ziyarete gitsek bir laf sokusturup morelimi bozuyorlar. Ben cevap veremiyorum zira kirmak istemiyorum. Eşimde kendini uzecegine sende cevabını ver dedi.
Şimdide lafa verecek cevap bulamıyorum sonradan aklıma geliyor 😂
Birde çok sinirlendigim için sacmaliyorum😕

Örneğin geçen biri gelinin çok güzelmiş dedi güzel olmasaydi oğlum almazdi dedi😡
Kişın çok hastalaniyorum dedim kimsede yaklaşmaz sana dedi
Komsu ogluna ev almis surekli biz aldik diyormus bu konuyu konusurken; ama ben gelinin babasi aldi demiycem oğlum aldı dicem! dedi (ailemin desteğiyle araba aldik)

(Bunları sakayla soyluyorlar esimde saka yapiyorlar diyor ben suclu oluyorum)Sizce napmaliyim
Çok ağır laflar gerçekten :confused:

Heralde evlatları elden gitti fln diye düşünüyorlar 🤦‍♀️ her zaman söylüyorum, mutlaka araya mesafe koy. Çok sıkı fıkı olma, derdini anlatma.. iki gün sonra laps diye yüzüne çarparlar. Ondan sonra gelin bizi istemiyor diye ağlarlar 🙄
Aynen canım gidiyor geliyorum iyi davranıyor hediye fln alıyorum
Şimdi mumla aratmazmiyim

Back
X