Laf sokan insan eş ailesi

Valla ben o grip ve güzellik konusuna takılmadım da, ailenın yardım ettiği konuda oğlum aldı derim konusuna takıldım orda lafı kesin sokardım :KK70: O an insanın aklına gelmiyo ama gece başını yastıga koyunca keşke şunu deseydim diyosun demi :)) valla bazen gayriihtiyari agzımdan çıkıyo şakayla karısık laf sokuyorum bazen dumur oluyorum sokamıyorum :KK70: Sende ortamın durumuna göre kendini hep hali hazırda beklet işte :KK70::KK45:

Benim kayinvalide de bir konuda millete uydurmasyon cevaplar veriyordu hic sesimi cikartmadim. Ama ayni konu bana soruldugunda ya da baska yerde muhabbeti bir sekilde acildiginda dogrusunu soyluyordum, herkeste ogrenmiş oldu. Boylece hic kv ile laf sokma yarisina gerek kalmamisti. 👍👍👍

Laf yedikce gelistiriyorsun kendini :) yeni evliyken sık gelip gidiyoruz
Esimin anneannesi bir gezmede , kadinlar çalıştığı icin erkekler issiz kalıyor artik demişti, yok iste biz ayakta beklerdik oturmazdik büyüklerin yaninda dedi.
Eve geldim, cok üzüldüm, esime anlattim. O da gitme istersen dedi.
Ben de gitmiyorum zorunlu olmadikca gorussem de nasilsin iyi misinden sonra, mutfakta servise yardim ediyorum. Gec gidip, Erken kalkıyorum .
Laf sokulduğunu esiniz anlamaz. Güldüğü icin saka sanıyor.
Terbiyemi bozmadım, gidip gelmemi azalttim.

Ne kadar cahillik işte kadın çalıştığı için fln😡
Bende senin gibi terbiyemi bozmak istemiyorum bende çalışıyorum cok az gidiyorum her gittiğimde mutlaka bir laf duyarım
Evet eşim şaka diyor anlamıyor beni
Ne hikmetse yanında yasanmiyor zaten benim yanlı anlattigimi bile dusunebilir

Az git, az konus. Sadece gerekli oldugu yerde konus. Nasilsin derlerse iyiyim de. Sadece gozlemle. Mesafeli ol. Arayi uzak tut.

Teşekkür ederim az gidiyorum zaten az da konuşurum ama nasılsın dendiğinde anlatirim işte şunu yapıyorum fln onun üzerine laf yiyorum
O zaman kendimle ilgili konusmayim

Amannn ben bir şey göremedim cok büyütme gözünde şunları sadece oğlum aldı lafına gıcık oldum ki ben ailemin bize yardım etmesini istemem çünkü erkekler ve aileleri genelde nankör oluyor. İkincisi laf soktuğunda böyle sırıtarak bak ya da tepkisiz bak önemsiz olduğunu hissettir ne diyo bu mal yine der gibi bakk gözlerinle hissettir ben öyle yapıyorum gerçi bana kimse laf sokmuyor çünkü böyle davrandığım için atıșacak bir sey bulamıyorlar insanlar 😂😂

Bende once senin gibiydim burnu havada demesinler diye konusurdum , ama tam tersi oluyor. Laf dönüp dolasip bana vuruluyordu.
Senin eş tarafinin kültür seviyesi düşük canim.
Cahil insanlar. Anlatmaya calismissin onunla bile dalga gecmisler.büyüyünce geçer nedir yahu
Biraz sabret, biraZ DA sen söyle. Ayni tarz laf gelince verecek cevaplar hazirlamak iyi oluyor.
Huzurunu kacirma bunun icin, bas etmeyi ogrenirsin
El kapisi öğretiyor.

Ben laf sokma veya hakaretimsi bir şey görmedim, eşiniz şaka diyorsa konuşma tarzları öyledir. Ne diyim? demişsiniz. Şimdi haliyle eş ailesi kötü bir şey de söyleyemezsinizi benim böyle durumlarda biri beni bozmak için bir şey dediğinde verdiğim bir cevap var: "Öyle mi? siz öyle diyorsanız öyledir o zaman" Karşı taraf he diye kalıyor laf değiştiriyorlar hemen.

Bende once senin gibiydim burnu havada demesinler diye konusurdum , ama tam tersi oluyor. Laf dönüp dolasip bana vuruluyordu.
Senin eş tarafinin kültür seviyesi düşük canim.
Cahil insanlar. Anlatmaya calismissin onunla bile dalga gecmisler.büyüyünce geçer nedir yahu
Biraz sabret, biraZ DA sen söyle. Ayni tarz laf gelince verecek cevaplar hazirlamak iyi oluyor.
Huzurunu kacirma bunun icin, bas etmeyi ogrenirsin
El kapisi öğretiyor.

Eşime çok somurtkan diyorlardi eskiden bende güleryüzlü davranıyor ve sohbetekatılmaya çalışıyorum zaten çok sessizligimle taninirim ama iyiyim deyip gecicem bundan sonra
Aynen aşırı cahiller okumamışlar bana diyorki kızımla çarşafı cirparken oluyor senle olmuyor😡

Ben laf sokma veya hakaretimsi bir şey görmedim, eşiniz şaka diyorsa konuşma tarzları öyledir. Ne diyim? demişsiniz. Şimdi haliyle eş ailesi kötü bir şey de söyleyemezsinizi benim böyle durumlarda biri beni bozmak için bir şey dediğinde verdiğim bir cevap var: "Öyle mi? siz öyle diyorsanız öyledir o zaman" Karşı taraf he diye kalıyor laf değiştiriyorlar hemen.

Teşekkür ederim deneyeyim bakalım

Bu laf sokma durumunun okumayla bir alkası yok benim de eşimn ailesi hepsi ii yerlerde amir öğretmen memur görümce kayınlar Kayınvalideye kalmıyo ben konşmasamda adamlar illa bi şekilde sokşturuverio herşeye karışma çabaları bitmio bende muhatap olmuyorm eşimle poaça yapıp kahvaltıya gittik onlara zar zor taşıdm poaca tatlıları ben hamileyim benm pocamı görnce görmce hemen poaca yapmaya kalktı ses etmedm yapıp getirip eşimin ağzına verdi oda eşimin poaçası daha güzel dedi 😂 bende hamile olan birisine vermeyip kardeşine ilk vermen ilginç dedim oda burası survivor şekerim dio hiç hoş dwil davranşnda konşmalarnda dedim bi sessizlik oldu bu kişi birde hiç evlenmemiş 45 yaşnda sözde dini öle bütünki yani ne dinle ne okumayla nede yaşla alakası var insan olmayan hiç bi yerde değil boşverin muhatap olmayıp gerektiğinde az öz konşp söyleyin

Bu laf sokma durumunun okumayla bir alkası yok benim de eşimn ailesi hepsi ii yerlerde amir öğretmen memur görümce kayınlar Kayınvalideye kalmıyo ben konşmasamda adamlar illa bi şekilde sokşturuverio herşeye karışma çabaları bitmio bende muhatap olmuyorm eşimle poaça yapıp kahvaltıya gittik onlara zar zor taşıdm poaca tatlıları ben hamileyim benm pocamı görnce görmce hemen poaca yapmaya kalktı ses etmedm yapıp getirip eşimin ağzına verdi oda eşimin poaçası daha güzel dedi 😂 bende hamile olan birisine vermeyip kardeşine ilk vermen ilginç dedim oda burası survivor şekerim dio hiç hoş dwil davranşnda konşmalarnda dedim bi sessizlik oldu bu kişi birde hiç evlenmemiş 45 yaşnda sözde dini öle bütünki yani ne dinle ne okumayla nede yaşla alakası var insan olmayan hiç bi yerde değil boşverin muhatap olmayıp gerektiğinde az öz konşp söyleyin

Hepsinde o kadar haklısın ki😕

Sizinkilerde bi gariplermis. Bu forumda daha baska neye şaşırabilirim ki deyip hergün başka şeylere şaşırıyorum 😂 karışmayan laf sokmayan yada sikayet etmeyen kv yok sanirim.

Yaa sorma 2.3ayda bir giderim ve gerçekten çok iyi davranirim annecim babacim derim ve sessiz sedasız oturuyorum
Güzelce muhabbet edip hoş vakit gecirsek nolur sanki ne gerek var yani

Yaa sorma 2.3ayda bir giderim ve gerçekten çok iyi davranirim annecim babacim derim ve sessiz sedasız oturuyorum
Güzelce muhabbet edip hoş vakit gecirsek nolur sanki ne gerek var yani
Iste orda hata yapiyosunuz. Annecim babacim bence gereksiz bi samimiyet. Sizin resmi olmaniz lazim. Mesela iyiyim sen nasilsin anne. Yada iyiyim anne SIZ nasilsiniz gibi.. sizli bizli konuşun. Fazla samimi olmaya calismayin ve kendinizle ilgili seyler anlatmayin şöyle yaptim boyle yaptim gibi. Size soru sorulunca cvp verin. Boyle insanlara cok bile. Sahsen ben oyle yapiyorum.

Evet aslında birazda tarzları öyle her lafa mutlaka cvp verme gereksinimi hissediyorlar altta kalmayalim biz modundalar

Boş ver canim canini sikmaya degmez. Huylari bu de gec. Ki benim kv de de boyle takmiyorum.Daha dun oglumla esim dag yuruyusuneçıktılar.daha. esim asansordeyken kaygilanmaya basladi.ben rahattim.neyse 1 saat flan gecti ko yeter be kaygilanma gittikleri yer belli dedi. Buda ne desin ben anayim sadece analar kaygilanir.bem kaygilanmiyormusum yani aman dedim gec kizim

Back
X