Laf sokan insan eş ailesi

Evliliğimizin ilk zamanları ben de sizin gibiydim, içim içimi yerdi, adı da hep şaka yapıyorlar olurdu.
Şimdi 10 yıllık evliyiz, o şakaların alasını ben yapıyorum, kimse ses çıkaramıyor.
Bir iki kere cevabını verirseniz , birşey söylemeye korkarlar.

Hadi artık taktiği öğrendin kolay gelsin

Bence kimseyi kimseye soylemeyin size bir hakaret cirkin oldugunu gordugunuz bir davranis varsa laf da sokmaniza gerek yok direkt aciksozlu bir sekilde kendinizi ve dusuncenizi ifade etmelisiniz .
Yasiniz kac bilemiyorum ama ablaniz yasindayim ben size tavsiyem esinizin sen de gereken cevabi ver sozune pek takilmayin sonucta ailesi ailesinin sizin hakkinda bir serzenisi sizin karsinizda olmasina yetecektir. En guzeli cahil ile ugrasmamak araya mesafeler koymak . Gerci insanlarin onu da anladigi pek soylenemez ama az muhabbet az caninizin sıkılması demektir.

Bence kimseyi kimseye soylemeyin size bir hakaret cirkin oldugunu gordugunuz bir davranis varsa laf da sokmaniza gerek yok direkt aciksozlu bir sekilde kendinizi ve dusuncenizi ifade etmelisiniz .
Yasiniz kac bilemiyorum ama ablaniz yasindayim ben size tavsiyem esinizin sen de gereken cevabi ver sozune pek takilmayin sonucta ailesi ailesinin sizin hakkinda bir serzenisi sizin karsinizda olmasina yetecektir. En guzeli cahil ile ugrasmamak araya mesafeler koymak . Gerci insanlarin onu da anladigi pek soylenemez ama az muhabbet az caninizin sıkılması demektir.

Canım sen bunlara laf sokmamı diyorsun ya
Sen bana sokulanları görsen sinirden yerinde duramazsın
Ağır bi laf göremedim yani ben

Siz biraz hassaslaşmışsınız. Bence kötü bişey söylememişler. Öylesine muhabbetler. Kendinizi üzmeyin.
şimdi onlar da size alışmaya çalışıyor. Çok alıngan olursanız gerçekten problemler çıkabilir.

Bunlar normal kuzum klasik kaynana halleri mesela benim kaynanam güzel olmasaydın oğluma seni almazdım dediğinde senin oğlun asıl güzel tatlı dilli olmasaydı anasıyla birlikte almazdım dedim uzunnnn bi sessizlik oldu yemeklerim güzeldir kaynanam ben çok güzel yemek yapardım diyip durunca bende oğlun benim yemekleri yerken hiç seninkinden bahsetmiyor hayret unutmuş herhal deyince uzunnnn bi sessizlik alışıyorsun hayatım tatlı dille laf sokmaya bu arada (kaynanatörüm benle yaşıy)

16 senelik evliyim canım yeterince resmiyet var taniyorlar beni
örn geçen akrabaları laf soktu ablasina x teyze laf sokuyor dedim buyuyunce geçer dedi

Ben çabuk yükselen biriyim o yüzden cvp vermiyorum ama içime atıyorum üzülüyorum
Cvp versem bu kadar takmam siz iyiymişsiniz

Canım sen bunlara laf sokmamı diyorsun ya
Sen bana sokulanları görsen sinirden yerinde duramazsın
Ağır bi laf göremedim yani ben

Canim şöyle izah edeyim benim bizim üzerimizde hiç hakları yok ben iyiligimden görüşüyorum
Bu yüzden de bana şurdan kalk şuraya otur diyemiyorlar diyemezler
Ama icine attiklarini Son zamanlarda bir laf sokmayla cikariyorlar haklisin ufak şeyler ama sürekli olunca sinir bozuyor

Ablasina x teyze bana laf soktu dedim büyüyünce geçerdedi

Kv seninle mi yaşıt canım doğru anladım dimi

Benimkiler de öyle. Cogunluk çocuklar üstünden laf sokuyolar 4 yıllık evliyim ben ve altlı üstlü oturuyoruz sık gelıyolar. Kv bişey diyo peşinden görümceler laf sokuyo filan ama benimkiler daha ağır. Ben konuşmasam da onlar bişey buluyor. Mesela geçenler de gelmeden anlaşmışlar eve geldiler görümce dedi ki x abiyle eşi anneler gününde annesine pırlanta yüzük almış. Kv de parmak sallayarak o otoriter ses tonuyla 'millette ne gelinler var bizimkiler bi gelip Anneler gunun kutlu olsun bile demiyo" . bunu 2 kere aynı cümlesi şaşmadan söylediler düşünün 2 kere yani bide.
Misal bi ara biriyle konuşurken gelinlerini övdü çalışkan hep kaynanasına hizmet ediyomuş vs vs diye. sonunda, bizdede gelin varda bizde önderlik yokkk işte..! Dedi bana bakarak. daha görümcelerinkini anlatsam roman olur kızımın saçları açıkken sana benziyor diyip 5 dk sonra saçı açıkkende dunya çirkini oluyooo hic begenmıyoruum diyip sırıtmaları filan... hergun böyle . laf sokma konusunda benim kadar dertlisi yoktur sanırım :) ama biz altlı üstlü olduğumuz için arada baya kavga dövüşte geçtiği için tadı tuzu kalmadı hiçbirşeyin. Öyle ağır sözler duydum ki tabi anneler gununude kutlamam gidip hizmette yapmam. Gerçi beklemez zaten kv beklediginden de değil söylemesi. Mesela simdi eşimle küsler kv 2 haftadır kapımızdan girmiyor. Bende hiiç çıkmıyorum. Haa iyi bi insan olsa kendini aratsa giderdim koşa koşa. Ama içimden gelmiyor soğumuşum artık. Oh be rahatladm diye dusunuyorm..

Offf seninkiler ağırmis canim bu kadar da olmaz
Bende hiç iş yapmam siparişle hediye bizimkide ister anneler gününden önce şunum yok duyurulur der gorgusuzluk bence

Offf seninkiler ağırmis canim bu kadar da olmaz
Bende hiç iş yapmam siparişle hediye bizimkide ister anneler gününden önce şunum yok duyurulur der gorgusuzluk bence
Bde ben susup kalıyorm cnm bütün bunlaraa bu daha kötü. Aman ne yapcan bosver ben zamanında yaptım da görevimmiş gibi gördüler Ama bende karar aldım artık konuşmuycam kendimi de anlatmıycam. Laf soktukları zamanda aklıma bişey gelmesede surat asıcam. Bişey yokmuş gibi davranırsam güler yüzle hehehe yaparsam daha cok ezilirim tabi. Bunlar bi yandan vuruyo bi yandan seviyo ondan ne yapıcamı şaşıyorum resmen.

Sadece sen biraz ince fikirlisin, karşı taraf da ufak tefek patavatsızlıklar yapıyor.
Çok takılma.

Bana birşey denirse hiç duymamazlıktan geliyorum, o gülüyor ben daha çok kahkaha atıyorum. Ama tabi saygımızı biliriz sınırlarımızı da. Böyle ufak tefek şeylere takılıp sorun edip kendimi mutsuz edemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…