Laf sokan insan eş ailesi

Canım lafı gedigine oturtamayip bir laf daha yeyip oturmakta var işin ucunda
Dillerinin ucunda sanki lafları hayret ben ya cvp veremem yada geveler dururum
O zaman anlamazdan gel öyleyse.
Örneğin paramızın geçmediği bir ülkede ne kadar paramız olursa olsun yüzüstü kalırız.
Sözleri sana geçmesin,etkilerini izleyemesinler?sağa sola bakın öylesine.
Bu çok gıcık ediyor emin ol

Siz öyle diyorsanız peki
Sizin deyiminizle sevmediğim bir sürü yorum oldu herkes fikrini yazdı teşekkür ediyorum
Lakin sizin mesajınız neyse iyi geceler sizede

Cok sagol canim gerçekten kırmak istemiyorum ve cok haklısın onlar gibi asla laf sokamam sinirle bir şey söylerim sonu kötü olsun istemiyorum

Bunuda yazdım kenara
Birde arkadaşlar kendinden bahsetme az konuş hep dinle dediler onu da yapıcam

Siz öyle diyorsanız peki
Sizin deyiminizle sevmediğim bir sürü yorum oldu herkes fikrini yazdı teşekkür ediyorum
Lakin sizin mesajınız neyse iyi geceler sizede
Sizde bana diger yorumlara ne yazdıgınızı yazmadan tesekkur edip gecebılırdınız mesela? Lakin benim mesajım sudur, sızı kıran inciten sinirlendiren su saatte uyutmayan ınsanlara, kırarım diye susmanız absurt.
İyi geceler

Katılıyorum güler yüzle hal hatır yeter diğer sorulara hep tek kelimelik cevaplar (iyi,aynen,öyle, evet) bitti gitti.

Basit seylere takiliyorsunuz gibi geldi ama surekli laf sokuyorlarsa bi dur demek te gerekir bence
Surekli hastaliginiza oyle bir laf deniyorsa kisin olunan nezle griptir kaynanama muştularim kayinbabam dusunsun gerisini diye soguk bir espri yapabilirsiniz mesela
Araba mevzuuna hic giripte maddiyattan dolayi kendimi de esimi de alcaltmazdim susardim belki de okuz altinda buzagi ariyorlar siz susarak bir kalkan olusturmus oluyorsunuz surekli sizle ugrasmalari bu yuzden belki de . Koylu kurnazi olabilirler ufak ufak gidip sizin her cevabiniza gore volumu artiracak ta olabilirler veya sizin efendi yapiniz hoslarina gittigi icin size takilmayi seviyor da olabilirler. Yukarida anlattiklarinizda araba haric tehlikeli bir durum yok eger cok zararli olsalar onu oyle bir anlarsiniz ki merak etmeyin laf profesoru olursunuz iki dakikada.

Bingo hemfikir olduk beni inciten insanları kirmaktan cekinmemek gerekir dogru demekki kiran ve kiriln var ortada! Siz ilkmesajinizda öyle demiyordunuz ama

Dipnot.Siz sevmediğiniz yorumlara(cogul) yargı demeyi biraksaniz dediniz ona istinaden yazdım. kendinizi yorumlar olmadanda savunabilirsiniz dedim diyemi uyku tutmadı sizide
Kişisel algılamayın
mutlu olcaksaniz size de teşekkür ediyorum

Tesbitleriniz çok yerinde olmus küçük küçük şeyler olabilir ama sürekli yapilinca can sıkıcı (örn akrabalarindan biri bana baya laflar soktu bende ablasina söyledim büyüyünce geçer dedi
Aynen dediginiz gibi bir kalkan oluşturdum çok iyi davraniyorum ama hep bir resmi soğuk o yüzden hep bir laf atıp o hanimlik modundan yanlarına cekmek istiyorlar

Ve evet eşim sende laf vur diyor ama dozunu artiracaklardir. Duvara karşı bu kadar yapıyorlar cvp versem

Katılıyorum güler yüzle hal hatır yeter diğer sorulara hep tek kelimelik cevaplar (iyi,aynen,öyle, evet) bitti gitti.

Bu kadınlar kulübü nu bu yüzden seviyorum
Bir arkadaşım yazmış şimdi analiz yapalım hep senin konuşmalar üzerinden laf vuruyorlar
O zaman az konuş kısa cvp ver hep onlar konussun demiş
Bunu nasıl düşünemedim dedim kendi kendime

Aynen canım eşim ver diyor ama nasıl vercem işte onu de bana
mesela grip olunca yaklasmaz kimse sana dedi ben de yok benim öksürük zaten dedim ıyy o daha beter dedi ben kaldim oyle
Allah çaresiz hastalık vermesin diyip geçin mesela
daha da uzatırsa ayy ne uzattın be anne diyin gülerek

Tmm

Sizdiniz o❤ gerçekten çok teşekkür ederim çok güzel analiz ettiniz ve faydalı yorumlar yaptınız
İyiki varsıniz kk bayanlari

Hepsi aynı bunların ya cidden.
Benimki de severek evlendin, sevdin de evlendin diyor deyip duruyordu. Bir gün akrabalarının içinde yapınca ee oğlum çok dua etmiş ilk tanıdığında, anne yoksa bu kadar sevmezdim deyiverdim. Eşim dürtükledi ama yapacak bir şey yok ne duasıymış deyiverdi. Beni çok sevsin diye dua ediyordum dedi eşim de

Konu sahibi
Canım lafı gedigine oturtamayip bir laf daha yeyip oturmakta var işin ucunda
Dillerinin ucunda sanki lafları hayret ben ya cvp veremem yada geveler dururum
Konu sahibi tabiki de onların lafları dillerinin ucunda. Gelin gelse de şu konularda laf soksak diye cümlelerini hazırlıyorlar siz daha oraya gitmeden önce. Haliyle sizde hangi konularda laf sokcaklarını bilmediğiniz için hazırlıksız yakalaniyorsunuz laf bombalarina ,haliyle bir anda cümle kurup cevap vermekte zorlanıyorsunuz. Aynı sorunları ben 6 yıldır yaşıyorum. Size bir tavsiye o kırılır mı şu üzülür mü düşünmeyin arkadasiniza konusur gibi cat cat söyleyin susmayın sustukca daha çok üstünüze gelirler. Hele çocuklarınız varsa çocuk konularında bıktırıyorlar ınsanı. Susmayin korkmayın aklınıza ne gelirse verin cevabını, susup ezilmekten evde kafaya takip hastalanmaktan daha iyidir

Hahahah iyi demissin. Zorla dedirtiyorlar adama
Bizim zamanimizda böyle degildi, siz simdi sevip evleniyorsunuz der bizimki de
Aklimda olsun cok güzel cevap. Tam kararinda olmus :)

Ayy canım ya gerçekten bu kadar kötü olabilirlermi ben gitmeden hazırlık fln offf
Evet bazen aklıma güzel laflar geliyor msjla saldırılarında fln söyle gitsin diyorum sonra da söyleyince ne olacak sus bitsin diyorum

İşin ilginci is hayatımda arkadaş çevremde hiç böyle değilim hatta iş yerindekiler x de çok hazır cevap derler

Muhtesem esinde desteklemis iyi demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…