kitap okursan yada bir şekilde genel kültürünü geliştirirsen her lafa verecek cevabın olur tabiki ama bunun kesin çözümü karşındakine cevap vermektense görmezden duymazdan gelmek takmamak en güzel ve karşındakinin sinirlerini bozan en güzel cevap olacaktır.ilgilenmeyin takmayın ne olacak ki?size laf sokulduğunda nasıl davranırsınız.. kendımı ele verıırm ve sınırlendıgım bellı olur. enerjım duser. ve karsımdaki ıste zafer der gıbı mutlu olur. hazır cevap değilim bazen aksam yatarken aklıma gelıyor keske soyleseydım dıye.. hazır cevap olanınız varmı nedır bu nun püf noktası? kitap okumakmıdır acaba?
Aslında ben kendimden örnek vereyim .. Normalde hazır cevap bir insanımdır genel de lafı gediğine güzel oturturum .size laf sokulduğunda nasıl davranırsınız.. kendımı ele verıırm ve sınırlendıgım bellı olur. enerjım duser. ve karsımdaki ıste zafer der gıbı mutlu olur. hazır cevap değilim bazen aksam yatarken aklıma gelıyor keske soyleseydım dıye.. hazır cevap olanınız varmı nedır bu nun püf noktası? kitap okumakmıdır acaba?
size laf sokulduğunda nasıl davranırsınız.. kendımı ele verıırm ve sınırlendıgım bellı olur. enerjım duser. ve karsımdaki ıste zafer der gıbı mutlu olur. hazır cevap değilim bazen aksam yatarken aklıma gelıyor keske soyleseydım dıye.. hazır cevap olanınız varmı nedır bu nun püf noktası? kitap okumakmıdır acaba?
EVET aynen bendede öyle oluyor. ve ortamdakı kısılerde laf sokanın yanında olunca ıs dahada zor oluyor. boyle oluncada kendımı kötu ( zavallı) hıssedıyorum.Aslında ben kendimden örnek vereyim .. Normalde hazır cevap bir insanımdır genel de lafı gediğine güzel oturturum .
Ama bana laf sokulduğunda bazen bi afallayıp aptallaşıyorum susup kalıyorum .. Kulaklarıma ateşler iniyor ...
Sonra kendimi yiyorum neden böyle demedim diye .
Bazen ortam vs çok etkiliyor .
eger olursa sımdıden kıtap okumaya başlıyım( bebekten dolayı pek vaktım olmuyor ama ) acaba ne tarz kıtapları tercıh etmem gerek sızce ? roman, arastırma ?kitap okursan yada bir şekilde genel kültürünü geliştirirsen her lafa verecek cevabın olur tabiki ama bunun kesin çözümü karşındakine cevap vermektense görmezden duymazdan gelmek takmamak en güzel ve karşındakinin sinirlerini bozan en güzel cevap olacaktır.ilgilenmeyin takmayın ne olacak ki?
Aslında ben kendimden örnek vereyim .. Normalde hazır cevap bir insanımdır genel de lafı gediğine güzel oturturum .
Ama bana laf sokulduğunda bazen bi afallayıp aptallaşıyorum susup kalıyorum .. Kulaklarıma ateşler iniyor ...
Sonra kendimi yiyorum neden böyle demedim diye .
aynen bende öyleyim her lafa verilecek bir cevabım var hiçbir lafın altında kalmam.Yanlız bazen öyle durumlar oluyorki kitlenip kalıyorum sonrada kendi kemdimi yiyorum
Bazen ortam vs çok etkiliyor .
bu ogrenilebilecek bsy degil bence, fitratla alakali..size laf sokulduğunda nasıl davranırsınız.. kendımı ele verıırm ve sınırlendıgım bellı olur. enerjım duser. ve karsımdaki ıste zafer der gıbı mutlu olur. hazır cevap değilim bazen aksam yatarken aklıma gelıyor keske soyleseydım dıye.. hazır cevap olanınız varmı nedır bu nun püf noktası? kitap okumakmıdır acaba?
sabah kalktığın gibi bütün gazeteleri oku ki farklı görüşlere sahip olabilelim sonra genel kültür kitapları dünya klasikleri oku ve kitap okumak çok zamanımı alır dersen internette çok farklı siteler var tıbbi teknolojik gelişmeler etnik değişimler bu tarz öğretici sitelere bakmanı tavsiye ederim canım en önemlisi de kişisel gelişim kitaplarıeger olursa sımdıden kıtap okumaya başlıyım( bebekten dolayı pek vaktım olmuyor ama ) acaba ne tarz kıtapları tercıh etmem gerek sızce ? roman, arastırma ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?