benım kv de esı ben hamıle kalmadan once vefat etmıstı ben hamıle oluncada tutturdu esımın adı olacak dıye sustum saygımdan. sonrada patladım cok ıstıyosanız dıger oglunuzu evlendırım ona takın ben ıstemıyorum dedım nedır bızım kv cektıgımız. he bu lafıda haddını asmasın orada dursun dıye soyledım sussam dahada ılerıye gıdecek . ıste bu yuzden laf sokmak lazım laf edenlere yoksa hadlerını asıyolar sustukca...
size laf sokulduğunda nasıl davranırsınız.. kendımı ele verıırm ve sınırlendıgım bellı olur. enerjım duser. ve karsımdaki ıste zafer der gıbı mutlu olur. hazır cevap değilim bazen aksam yatarken aklıma gelıyor keske soyleseydım dıye.. hazır cevap olanınız varmı nedır bu nun püf noktası? kitap okumakmıdır acaba?
yazarken düşüncek vaktim oluyo canım ondanSen hiç laf yiyip oturacak biri gibi değilsin Chess im
Lafı gediğine oturtan yorumların var...
Sormaa bendede oyle oluyor gece yatarken aklıma gelıyor yada wc de :)))
malesef ıletısımı kesemeyecegım bırı malesefkı kardesım uzucu ama benı kıskanıyor asamadı bir turlu bu duyguyu.. surtusmelerdede bana acaıp laf sokuyor sustum hep ama artık tıkandı bıyerlerımde daha susamam sanrıım. bırılerının yanında benı ezmeyı cok sever ke ndısı amacıda hep onun ustun ve ıyı olması .hep o konusulsun ıstıyor.. daha olgunlasmadıgından bunlar.. gucenmedım benı anlayacagı gunler gelecek u mıd edıyorum.neden "laf sokmak" istiyorsun?
o kisilerle iletisimi kesmeyi denesen?
ya da hayatına almak istemesen de mecburen iliski kurdugun birileri ise mesafe koysan?
belki o zaman sana soylenen seylere kulagını kapattıgın kadar, onlar da yuz bulamayacagı icin hic duymazsın...
ayrıca elestirdigin kisilerden biri olmak istiyorsun su an... tekrar dusun.
bana gelince... bir sabrederim iki sabrederim sonra kibarca konusurum... baktım hala anlamıyor sorunumu veya karsımdakinin sacmalıklarını acıkca soylerim.
zaten onlar kendiliginden kusuyorlar, bana birsey kalmıyor.
malesef ıletısımı kesemeyecegım bırı malesefkı kardesım uzucu ama benı kıskanıyor asamadı bir turlu bu duyguyu.. surtusmelerdede bana acaıp laf sokuyor sustum hep ama artık tıkandı bıyerlerımde daha susamam sanrıım. bırılerının yanında benı ezmeyı cok sever ke ndısı amacıda hep onun ustun ve ıyı olması .hep o konusulsun ıstıyor.. daha olgunlasmadıgından bunlar.. gucenmedım benı anlayacagı gunler gelecek u mıd edıyorum.
malesef ıletısımı kesemeyecegım bırı malesefkı kardesım uzucu ama benı kıskanıyor asamadı bir turlu bu duyguyu.. surtusmelerdede bana acaıp laf sokuyor sustum hep ama artık tıkandı bıyerlerımde daha susamam sanrıım. bırılerının yanında benı ezmeyı cok sever ke ndısı amacıda hep onun ustun ve ıyı olması .hep o konusulsun ıstıyor.. daha olgunlasmadıgından bunlar.. gucenmedım benı anlayacagı gunler gelecek u mıd edıyorum.
size laf sokulduğunda nasıl davranırsınız.. kendımı ele verıırm ve sınırlendıgım bellı olur. enerjım duser. ve karsımdaki ıste zafer der gıbı mutlu olur. hazır cevap değilim bazen aksam yatarken aklıma gelıyor keske soyleseydım dıye.. hazır cevap olanınız varmı nedır bu nun püf noktası? kitap okumakmıdır acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?