arkadaşlar daha önce eşimin konu açmıştım eşimin dopru dürüst bir işi yok geçiniyoruz ama zar zor ve banim ailemin yardımları sayesinde.şimdiki anlatmak istediğim eşimin ailesi bize hiç yardımları dokunmaz en ufak bile ve sürekli kendi durumlarından dert yanarlar bu beni çok rahatsız ediyor.diğer kaynım onlarla bi çatı altında evleri ayrı ama aynı binadalar.geçen akşam kaynanamlara gittik onlarda geldiler oturduk falan neyse 0na dediiki meyven sebzen olmayan bişeyin varsa geç aldedi bana bişey diyen yok tabi.benim evim kira eşimin işi yok gibi bişey onlar kira falan vermiyor daha 5 6 aylık falan evliler borçlarını ödemedede yardım ediyolar bizw gelince yok.haa bu zamana kadar zaten bişey istemedim Allah onlara düşürmesin ama benim yanımda bu laflar söylenince inanın ağlıyorum bazen.arada laf soktuğum oluyo ozaman kimseden ses çıkmıyo.ama sonrada pişman oluyorum keşke demeseydim diye ama çenemi tutamıyorum siz olsanız napardınız.artık iyice soğudum herşeye sessiz kalmakmı yoksa yeri geldiğinde lafı koymakmı.uzun olduysa kusura bakmayın.