Laf söyleyemiyorum

Dondurmalipasta

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2016
167
66
28
Merhaba arkadaşlar. Herkese olduğu gibi bana da insanlar bazen laf söylüyorlar dokundurma yapıyorlar vb. Daha çok eşimin ailesi ve akrabaları tarafından oluyor bu durum. Ben ise kimseye cevap veremiyorum. O an aklıma bir şey gelmiyor. Eşime anlatıyorum sende şunu diyemedin mi diyor aklıma gelmedi diyorum. Eşim ise aklına gelsin sana biri laf söylediğinde cevap ver ki yerini bilsin diyor. Bende öyle düşünüyorum ama aklıma olaay bittikten sonra geliyor. Keşke şöyle deseydim diyorum. Siz de aynı durumda mısınız? Aklınıza nasıl geliyor?

Öha, aşırı derecede derin bir soru, beynim yanabilir şu an.
Düşüncelerin aklıma nasıl geldiğini hiç düşünmemiştim.
Ay..

Eşimin ailesi beni kızdıracak birşey söylerse hiç sesimi çıkarmam cevap vermem eşim gereken cevabı benden iyi verir. Ama başkası laf ederse öyle susmam af sokmam direkt cevabimi veririm.

Anında laf sokmanız şart değil, bu kişilerle ilişkinizin genelinde göstereceğiniz mesafeli davranışlarla da gereken mesajı verebilirsiniz.

Ben de aynı durumdayım yeniyim ve cevap veremiyorum senin gibi hep sonradan aklıma geliyor malesef
Bence bir kere söylesek devamı gelcek
Böyle alıştırmak çok kötü tepemize çıkıyorlar bir şey demedikçe
Eşin de arkandaymış ne güzel yavaş yavaş aklına gelir bence ben aklıma gelmesi için önceden hazırlıyorum cevapları şunu derse bunu derim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…