- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Tabii ki derdim kimse kusura bakmasın düşünmeden konuşabiliyorsa aldığı cevaptanda yüksünmeyecek öyle değil mi?
Yok arık
Ona neymiş iççamaşırında fesuphanallah
Eski topraklar kafayı sıyırdı iyice
Kayinpederin hadsizligi ortada.
Cevap herkesin verebileceği cinsten değil, o yüzden merak ettim.
Teşekkürler cevabınız için.
Vallahi iyi sabirliymissin ha gerizekali lafina esinde sessiz kaliyor terbiyesiz adam ne olcak boylelerine karsilik vermek lazim hic dayanamam iste bu laflara ..Kizlar 29 haftalik hamileyim hamilelikte bi takim ilaclar var alinmasi gereken vitamin vs gunde toplamda 4 ilac aliyorum hic ilac icemeyen ben. Neyse 25 gundur filan icmeyi birakmistim cunku kusuyorum artik ictikten sonra resmen neyse konu bu degil bunla baglantili olarak bugun kayinpeder bana o ilaclarini ic yoksa cocugun gerizekali olur orda obur torun vardi o sira o u gistererek bunun gibi akill olsun dedi ya boyle bisey soylenirmi ya normalde susmam cevabini veririm o kadar agir geldiki kalakaldim sanki kendisi ilacla dogdu. Kocamda yanimdaydi tabi herzamanki gibi agzini acip bisey söylemedi. Daha once de konu acmistim o yegenle yani diger torunla ilgili kiskaniyorsun diye cok elestiri almistim ama surekli karnimdaki evladimi onla kiyasliyorlar bunun gibi bunun gibi akilli olsun bigun dayanamicam patlicam ohh en azindan buraya anlattim rahatladim
Ailelerine laf söyletmiyor hiçbiri ayrıca nedemek babası seni kızı gibi görüyomuş benim de babam var ve bende kız evlat yetiştiriyorum.Benim esimde seninki gibi birde savunuyor babam seni kizi gibi goruyor demezmi
Aslında "Size benzemezse sorun olmaz babacığım, o zaman gayet akıllı bi çocuk olur" demek varmış ama...
Ben çok terbiyesiz bir gadın oldum ya :/
Sizinkinde kızacak bir şey yok aslında iyi niyetli olduğunu düşünüyorum. Kızı gibi gördüğündendir.Ayy bu zamanlarda bu kp lere be oldu kaynanaliga soyundular. Benimkide ben hamileyken doguma 3 gun kala gelip terligini felan aldinmi hastanede lazim olur ic camasirini geceligini de koy demisti.. Bak aklima geldi yine sinirlendim
Ayni benimkiBenim esimde seninki gibi birde savunuyor babam seni kizi gibi goruyor demezmi
Aslında "Size benzemezse sorun olmaz babacığım, o zaman gayet akıllı bi çocuk olur" demek varmış ama...
Ben çok terbiyesiz bir gadın oldum ya :/
Hamilelik seni fazlasıyla alıngan yapmış şekerim. Komik yaniiKizlar 29 haftalik hamileyim hamilelikte bi takim ilaclar var alinmasi gereken vitamin vs gunde toplamda 4 ilac aliyorum hic ilac icemeyen ben. Neyse 25 gundur filan icmeyi birakmistim cunku kusuyorum artik ictikten sonra resmen neyse konu bu degil bunla baglantili olarak bugun kayinpeder bana o ilaclarini ic yoksa cocugun gerizekali olur orda obur torun vardi o sira o u gistererek bunun gibi akill olsun dedi ya boyle bisey soylenirmi ya normalde susmam cevabini veririm o kadar agir geldiki kalakaldim sanki kendisi ilacla dogdu. Kocamda yanimdaydi tabi herzamanki gibi agzini acip bisey söylemedi. Daha once de konu acmistim o yegenle yani diger torunla ilgili kiskaniyorsun diye cok elestiri almistim ama surekli karnimdaki evladimi onla kiyasliyorlar bunun gibi bunun gibi akilli olsun bigun dayanamicam patlicam ohh en azindan buraya anlattim rahatladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?