Annesine benzerse akıllı olur zaten umarım baba tarafına benzemez deseydin ...ilaçlarını iç ihmal etme kan ilacını içemiyorsan onların tadı güzel olanları vardı adını hatırlamıyorum ama benim doktorum bana onlardan vermişti doktorunla konuş küçük tek içimlik serumlarda onlardan alKizlar 29 haftalik hamileyim hamilelikte bi takim ilaclar var alinmasi gereken vitamin vs gunde toplamda 4 ilac aliyorum hic ilac icemeyen ben. Neyse 25 gundur filan icmeyi birakmistim cunku kusuyorum artik ictikten sonra resmen neyse konu bu degil bunla baglantili olarak bugun kayinpeder bana o ilaclarini ic yoksa cocugun gerizekali olur orda obur torun vardi o sira o u gistererek bunun gibi akill olsun dedi ya boyle bisey soylenirmi ya normalde susmam cevabini veririm o kadar agir geldiki kalakaldim sanki kendisi ilacla dogdu. Kocamda yanimdaydi tabi herzamanki gibi agzini acip bisey söylemedi. Daha once de konu acmistim o yegenle yani diger torunla ilgili kiskaniyorsun diye cok elestiri almistim ama surekli karnimdaki evladimi onla kiyasliyorlar bunun gibi bunun gibi akilli olsun bigun dayanamicam patlicam ohh en azindan buraya anlattim rahatladim
Katılıyorum,Ya bu tarz konularda konu sahiplerine de kızıyorum gercekten. Kp sizin ilaç içmediğinizi nerden biliyo? Milletin ağzına lafı verip sonra 'böyle böyle dedi' diyosunuz.
Aslında "Size benzemezse sorun olmaz babacığım, o zaman gayet akıllı bi çocuk olur" demek varmış ama...
Ben çok terbiyesiz bir gadın oldum ya :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?