İşte böyle densizlere böyle denilse hayat bayram olucak ama denmiyor ben de diyemiyorumAslında "Size benzemezse sorun olmaz babacığım, o zaman gayet akıllı bi çocuk olur" demek varmış ama...
Ben çok terbiyesiz bir gadın oldum ya :/
Yok arıkAyy bu zamanlarda bu kp lere be oldu kaynanaliga soyundular. Benimkide ben hamileyken doguma 3 gun kala gelip terligini felan aldinmi hastanede lazim olur ic camasirini geceligini de koy demisti.. Bak aklima geldi yine sinirlendim
İlaçlarınızı ihmal etmeyin. Kayınpederinize de yerinizde olsam ilaçlarını almazsan dedesine çekebilir demek istediniz herhalde derdim.
Oyle soyleyince aradim devam et mutlaka dedi bugun aldim ilaclari tekrarİlaçları bıraktığınızdan doktorunuzun haberi var mı?
Neler neler geldi agzimada yuzyuze bakicaz sonra yineAslında "Size benzemezse sorun olmaz babacığım, o zaman gayet akıllı bi çocuk olur" demek varmış ama...
Ben çok terbiyesiz bir gadın oldum ya :/
Gerçekten bu durumda olsaydınız bunu der miydiniz?
Yoktu aradim mutlaka devam et ozellikle kan hapina dedi tekrr basladim musibet kayınpeder iyi biseye vesike oldu deyim artik. Bu kadar luzumlu oldugunu bikmiyordun doktorda kizdiİlaçları bıraktığınızdan doktorunuzun haberi var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?